Det norske flagget er nå negativt populistsymbol? Scanpix, NTB

Corona skandalen: Det norske flagget er populistsymbol?

 

Herland Report: Det norske flagget er nå et negativt populistsymbol i Norge? Dette minner oss om den andre verdenskrig, da det norske flagget også var uønsket.

Til og med kronprins Haakon går ikke med det norske flagget, men FNs merke på jakkeslaget.

Vebjørn Selbekk stilte spørsmål om hvorfor regjeringen Solbergs ministre ikke lenger bærer det norske flagget, men et FN symbol på jakkeslaget.

Svaret han får insinuerer at det er høyreekstreme populister som støtter det norske flagget. En av regjeringen Solbergs ministre, Knut Arild Hareide anklaget ifølge Nettavisen øyeblikkelig Selbekk for å være “populist og skape mistenkeliggjøring”.

Når ble det slik at landet Norges flagg blir regnet som et skjellsord? Er de som fremhever bruken av det norske flagget nå samfunnets fiender?

Svaret følger logisk: Ved å antyde at Norges flagg knyttes til høyreekstreme populister, viser man at det norske flagget anses som en samfunnsfiende.

Er regjeringen Solbergs poeng å si ifra til nasjonen Norge at vi avslutter nasjonal suverenitet og at internasjonale krefter tar over styringen i landet vårt – også over pengene våre?

Er Norge fortsatt norsk eller er det internasjonale krefter som nå styrer oss? Regjeringen Solberg virker ikke spesielt interessert i hva nasjonale eksperter mener, men de er veldig opptatt av hva WHO, Bill Gates og globalister mener. 

Var det ikke nettopp slik under krigen at vi ikke fikk lov av tyskerne til å bruke det norske, nasjonale flagget?

Forhenværende justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) sa nylig til Resett:

– Det er spesielt at når nasjonen vår står sammen i kampen mot koronaviruset, så velger man å fronte internasjonalistiske, globalistiske symboler i stedet for det norske flagget.” Han skulle ønske «at kongefamilien synes det er viktig å bære nasjonale symboler, og ikke internasjonale».

 

Det norske flagget er nå negativt populistsymbol?
Det norske flagget er nå et negativt populistsymbol? Vi er i en situasjon i Norge der de som hevder at det norske flagget er viktig å bruke nå og ikke globalistpins fra FN, anklages for å være høyreekstreme populister.

 

Mener regjeringen Solberg at det er høyreekstremt å etterlyse bruk av det norske flagget?

 

Det norske flagget er nå negativt populistsymbol? Nettavisen: Selbekk utdyper overfor Nettavisen hvorfor han synes det er tull å ikke bruke flagget mer i en nasjonal krise, sitat:

– Vi har en regjering som har bedt oss om å gjennomføre de mest inngripende tiltakene siden andre verdenskrig. Vi er følgelig i en situasjon der den som påpeker at det norske flagget bør brukes, anklages for å være høyreekstrem nasjonalist?

– Det norske flagget er ikke et nasjonalistisk høyresymbol. Det er det felles samlende symbolet, som vi har kjempet en fem år lang krig under, som vi er stolt over. Snart er det 8. mai og vi kan feire 75 år siden vi ble befridd fra det nazistiske tyranniet, sier han til Nettavisen.” Sitat slutt.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Det norske flagget er nå et negativt populistsymbol? Vi er følgelig i en situasjon i Norge der de som hevder at det norske flagget er viktig å bruke nå og ikke globalistpins fra FN internasjonalister, anklages for å være høyreekstreme populister.

En stor takk til Vebjørn Selbekk som simpelthen spør hva som er galt med det norske flagget, siden eliten i Norge ikke lenger bruker det nasjonale flagget på jakkeslaget.

Vi har alltid hjulpet andre nasjoner, men det skal ikke være på bekostning av nasjonalstaten Norge.

 

Det norske flagget er nå negativt populistsymbol? Det Nye Babylon, Hanne Herland
Det norske flagget er nå negativt populistsymbol? I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet.

 

Regjeringen Solberg lytter ikke til nasjonale pandemieksperter, men bare til WHO, Bill Gates globalister?

 

Det norske flagget er nå negativt populistsymbol? Nå nedbemannes helsevesenet, fødeavdelinger legges ned fordi vi ikke har råd, sier statsministeren, samtidig som milliardene flyter fritt ut av statskassen og ut av landet.

Det har vi råd til, men regjeringen Solberg har ikke råd til å støtte viktige nasjonale prosjekter slik som norsk helsevesen.

I en tid der milliardene ruller ut av Norges statskasse og ingen stiller spørsmål ved det, sist nå med 13 milliarder donert fra regjeringen Solberg til internasjonale vaksineprogrammer, kan det være på tide å spørre hvem som styrer oss.

Dette går til Koalisjonen for forebygging av epidemier, CEPI, og Vaksinealliansen Gavi.  Både CEPI og Gavi er i samarbeid med milliardæren Bill Gates.

 

Det norske flagget er nå negativt populistsymbol? Herland Report banner
Det norske flagget er nå negativt populistsymbol? The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

 

Steigan skriver: Erklæringen i fulltekst finnes her. Den sier i klartekst hvem pengene skal gå til, så det behøver ingen være i tvil om:

«Vi støtter WHO, og vi er glade for å gå sammen med erfarne organisasjoner som Bill og Melinda Gates Foundation og Wellcome Trust.”

“Hver eneste euro eller dollar som vi samler inn, kanaliseres først og fremst gjennom anerkjente globale helseorganisasjoner som CEPI, Gavi, the Vaccines Alliance, Global Fund og Unitaid til å utvikle og distribuere så raskt som mulig, for så mange som mulig, diagnostikk, behandlinger og vaksiner som vil hjelpe verden med å overvinne pandemien.«

Hvorfor skal Norge betale 13 milliarder i en EU pakke på 80 milliarder? Dette står fullstendig uten proporsjoner til vårt lave folketall, og dessuten er vi heller ikke medlem av EU. Vi har stemt “Nei til EU to ganger”. (ja vi er med i EØS…).

Det norske flagget er nå negativt populistsymbol? Er Erna Solbergs svært så aktive rolle med prestisjeprosjekter internasjonalt – som er avhengig av at regjeringen donerer milliarder fra norsk statskasse – er denne rollen forenelig med rollen som statsminister for landet og nasjonen Norge?

Er det landet Norge som skal bygges og det norske folks verdier eller er det internasjonal påvirkning på nasjonen Norge som skal utvikles, der verdens milliardærer får kontrollen over Norge? Isåfall beveger vi oss i retning av ytterligere redusert nasjonal suverenitet.

Midt i den sterkeste statlig inngripen siden andre verdenskrig, anbefaler jeg derfor alle å bruke det norske flagget på jakkeslaget og heise det høyt i tiden fremover!

 

Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Private Corporate Interests now Rule the West: National Interest is identified as Racism, Fascism

  In the Western World the legitimate national interest of people has become identified with …

Globalists push for the total destruction of sovereign nations in quest to dominate them all Society Is becoming a Prison Disguised as Paradise Getty

Globalists push for the total destruction of sovereign nations in quest to dominate them all

  Globalists, who intend the destruction of sovereign nations, have labeled concerns with mass immigration …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×