'Cancel culture'? In Russia it created a communist holocaust: Herland Report

Lavmål fra NRK, lever på 6.5 milliarder i stønad – Pål Steigan

 

Lavmål fra NRK: Vi har flere ganger pekt på forfallet i NRK og særlig i nyhetssendingene. Delvis er programmer som Dagsrevyen og Urix blitt rene propagandakanaler for NATO-politikk og delvis er de blitt trivielle sendeflater for uvesentligheter, skriver Pål Steigan.

Herland Report kommenterer: Det går helt strålende å levere elendig journalistikk i Norge. Stønads-NRK lever fett på 6.5 milliarder i stønad og trenger ikke å optimalisere noe som helst.

NRK har åpenbart heller ikke ledere som ønsker å optimalisere noe som helst, hvorfor blir slike elendige ledere sittende? Fordi de søvndysses av 6.5 milliarder og trenger ikke å levere kvalitet på noe nivå. Det holder å dasse med og spise bløtkake på cafeen.

Vi lever i verdens sykeste land, folk er så syke, på kurs, sykemeldt eller borte fra jobb før 12 på mandag og etter kl 12 på fredag. Og hele befolkningen påtvinges å betale lisens – vi tvinger de uføre, de gamle, de som hater NRK, men liker TV2, alle tvinges med makt til å betale for de elendige propagandaprogrammene som vises.

Tenk om vi fikk velge hvem vi ville gi pengene våre til, men det gjør vi altså ikke her i dette statstyranniet. Vi anbefaler nordmenn å si opp lisensen, følg det du vil fra internett og gjør opprør mot NRK som må være den dårligste TV kanalen i Europa. Steigan skriver videre:

NRK-veteranen Finn H. Andreassen tar bladet fra munnen i VG og gir sin tidligere arbeidsgiver det glatte lag. Andreassen har vært nyhetssjef i Dagsrevyen og har vært øverste ansvarlig for nyhetene i TV 2 i mange år.

 

Pål Steigan Herland Report lavmål fra NRK
Lavmål fra NRK: Se programmet her! The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten.

 

Andreassen skriver: «Sist lørdag viet Dagsrevyen  17 minutter av den 40 minutter lange nyhetssendingen til å promotere et dokumentarprogram på søsterkanalen P3, der en overklassefamilie fra Bergensregionen opplevde en familiekrise, der familiens to tenåringer var i konflikt med sine foreldre. Tittel var «Tenåringssjokket».

Det spørsmålet jeg satt igjen med etter å ha lidt meg gjennom Dagsrevyen var dette: Er dette det viktigste av nyheter fra inn- og utland som statskanalen ifølge sin samfunnskontrakt med lisensbetalerne finner verd å vie oppmerksomhet?»

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Pål Steigans kommentar:

 

Konkurransen om den pinligste Dagsrevyen begynner å bli knallhard. Andreassens eksempel er glitrende som en illustrasjon av den sjølgode, navlebeskuende og meningsløse «journalistikken» som av og til, det vil si altfor ofte bedrives på Marienlyst.

Under min langsomme reise gjennom Europa i åtte dager i vår var jeg  lykkelig forskånet fra å se NRK Dagsrevyen. Gjensynet ble brutalt og patetisk.

Hva er det dere holder på med på Marienlyst? 12 minutter dilldall om sex i Senterpartiet. Lavmål fra NRK. Som første sak, andre sak og tredje sak og med Lars Nehru Sand i kommentatorstolen.

Og fortsatt kan man med kuldegysninger minnes hvordan statskanalen gikk fullstendig av skaftet under den såkalte Giske-saka. Den begynte med Dagsrevyen 21. desember 2017. Med den store sensasjonen om at Trond Giske var avslørt som skjørtejeger, hvor nyhetsinnholdet var at han beklaget det. Og siden fortsatte det dag etter dag med lavmål fra NRK.

 

NRK som Trangviksposten

Men verre er det naturligvis at NRK, og ikke minst Dagsrevyen og Urix, er blitt mikrofonstativer for USA og NATO, at kanalen har gjort seg til ukritisk propagandist for jihadistene i Syria.

 

Herland Report subscribe Lavmål fra NRK
Lavmål fra NRK: Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. I dag er det betydelig sensur i mediene samt sosiale medier. Du nektes aktivt informasjon om hva som skjer i verden utenfor den politisk korrekte arena. Det er en verdensvid trend nå at nyhetsbrev blir viktigere og viktigere, nettopp av den grunn. Meld deg på her, så er du sikker på at du får artikler, TV programmer og annen informasjon som kan hjelpe deg til å se verden i farger, med flere nyanser enn bare en side av saker.

NRK fornekter seg ikke – FEM minutter McCain i beste sendetid

NRK skal i løpet av høsten redusere bemanningen i Dokumentar- og samfunnsavdelingen med 11 årsverk. Samtidig skal Sporten styrkes med ti årsverk. Det meldte Journalisten i august 2018. Hvor mye er igjen av NRKs såkalte samfunnsoppdrag?

Vi har gjennom en rekke artikler vist hvordan NRK sprer falske nyheter, er slave av USAs syn på verden og har levert dekninger av Libya- og Syria-krigene som er under enhver kritikk når det gjelder journalistisk standard.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Det er utmerket at Finn H. Andreassen setter fingeren rett i øyet på en mediekanal som forlengst har passert middagshøyden. Slik den nå drives går den rett mot sin egen undergang. Lavmål fra NRK.

NRK får 5,6 milliarder linsenskroner hvert år. Det kunne forsvares hvis den oppfylte sitt samfunnsoppdrag. Men det kan ikke forsvares slik den nå drives.

 

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them, and SHARE the articles:
Thanks so much for reading! More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!

Check Also

Faktisk.no Kristoffer Egeberg leverer pinlig lavmål, det blir nesten komedie, Pål Steigan saken

Faktisk.no leverer pinlig lavmål, dette blir nesten komedie, Pål Steigan saken

  Herland Report: Hos redaktør Kristoffer Egeberg, Faktisk.no kan det virke som om det gjelder …

George Floyd Killed Himself by drug overdose, read Medical Examiner's report: Police officer Chauvin did not kill him, Herland Report

George Floyd Was Not Killed By Police, autopsy show died from overdose of Fentanyl

  Herland Report: George Floyd was not killed by police. According to the toxicology report, Floyd …

The level of censorship is all-time high, do like thousands of others and SUBSCRIBE to our Newsletter here!

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close