Feminismen har skapt kjønnskrig: Hanne Nabintu Herland Radical Left turned Norway into most Anti-Semitic in the West

Øystein Stray Spetalen: Altfor mange tør ikke si sin mening

Snillisme er en skjult form for feighet der mennesker “smiler pent” heller enn å si sin mening. Nord i Europa er vi betydelig preget av denne typen fryktkultur.

Jantelov kombinert med feighet gir den effekt at mange nå ikke våger å si det de mener, med den effekt at ytringsfriheten innskrenkes.

Idealet blir å skjule sine oppfatninger og “smile pent” for å unngå en konflikt. Poenget blir “å virke snill” uten nødvendigvis å være ærlig.

Man utvikler en passiv-aggressiv holdning og personlighet som bærer på frustrasjon som ikke kommer ut – med mindre man er i private, trygge rom sammen med likesinnede.

Men en befolkning som ikke våger å stå opp for sine meninger, mister i neste rekke sin frihet. Ytringsfriheten blir en floskel uten innhold.

Den brukes ikke til å opprettholde et mangfoldig meningsrom, men knuges til taushet i jantelovens navn. Demokratiet svekkes og det blir lett for intolerante eliter å ta kontrollen.

Investor Øystein Stray Spetalen omtalte dette norske kulturfenomenet forleden, i et hageselskap til FrPs stortingsrepresentant, Himanshu Gulati. Spetalen mener at ytringsfriheten forvitrer fordi mange ikke tør å si det de mener.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Mohammad Usman Rana Herland Report

Nettavisen sakset:

Investor Øystein Stray Spetalen: – Det som er det store problemet i samfunnet i dag er at veldig mange er feige og tør ikke stå for det de innerst inne mener, men går med mainstream. Det betyr én ting: At den ytringsfriheten vi tror vi har, den forsvinner gradvis. 

Spetalen sa dette under en tale i et selskap til stortingsrepresentant Himanshu Gulati sist lørdag.

– For folk er ute etter fordeler hele tiden, og det er en fordel å holde kjeft, for da er du inne med eliten innenfor både næringsliv, politikk, media og forvaltningen. Og i veldig mange av de jobbene man kan få, så lønner det seg å ikke være i opposisjon til disse menneskene.

Spetalen har i mange år vært blant de få næringslivslederne som aktivt deltar i offentlig debatt. Det er bare å gratulere Spetalen som ekte nordmann av det slaget landet vårt sårt trenger mange flere av.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them, and SHARE the articles:
Thanks so much for reading! More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!

Check Also

The killing of PARLER: Attack By US Tech Monopoly to End Free Speech: Parler CEO John Matze

The killing of PARLER: Competitors of Twitter, Google, Facebook Attacked to End Free Speech

  Herland Report: The killing of PARLER, one of the social media sites that are …

Jurgen Habeman THoughtCo Herland Report

Ateisten Habermas: Samfunnet trenger den kristne etikken, empati, solidaritet

  Herland Report: Forvitringen av samholdsskapende verdier gjør at ledende forskere nå erkjenner svakheten ved …

The level of censorship is all-time high, do like thousands of others and SUBSCRIBE to our Newsletter here!

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close