Kriminelle innvandrere ødelegger for de lovlydige

Hanne Nabintu Herland mener det norske systemet er for naivt og at det må tøffere skyts til å sende ut den som driver kriminell virksomhet, skriver Nettavisen. Kriminelle innvandrere ødelegger for de lovlydige.

OSLO: Religionshistoriker Hanne Nabintu Herland ønsker politiets arbeid og satsing på å få ut kriminelle, velkommen.

Det ble i fjor bevilget 30 millioner kroner til oslopolitiet. Pengene gikk direkte til ressurser for å kontrollere og sende ut kriminelle. Dette har resultert i at over 800 personer er sendt ut av landet på fire måneder.

Les også: Rekordmange kriminelle kastet ut

Herland har tidligere kommentert at kriminelle utlendinger utnytter det norske systemet og at dette er noe som må gjøres noe med.

 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Hanne Herland Keedran Franklin, USA

– Norge, og resten av Europa, står over en dramatisk endring overfor vår kultur. Det må settes hardt mot hardt, og det er veldig viktig å få bukt med de kriminelle elementene. Om vi ikke gjør noe, får de kriminelle elementene et frikort, sier Herland, og fortsetter:

– Det har vært en politisk styring som har forsøkt å håndtere masseinnvandring ved å smile pent. Men det går ikke. Det må tøffere tiltak til mot dem som utnytter mildheten i Norge.

Les også: Frp vil ha innvandringsstopp Herland kritiserer det norske systemet som hun mener er naivt og tillitsbasert. Hun trekker fram stønadsordninger som sykemeldinger og trygd, som er lett å lure til seg. – Vi i Europa har vært preget av en betydelig naivitet i forhold til hardheten i enkelte andre kulturer.

Vi har erfart selv også at når vennlighet tolkes som svakhet, så får vi en situasjon hvor en del kriminelle elementer opplever nordmenn som dumsnille og føler at det er flotte forhold for kriminalitet i ulike former her, sier Herland. Herland er redd vi vil få et etnisk segregert samfunn. Og kriminelle innvandrere ødelegger for de lovlydige.

Hun mener det er farlig å se på “alle utlending som kriminelle” eller ” alle muslimer er ekstremister. – Vi må ta tøffe oppgjør med dette og derfor må vi kvitte oss med de kriminelle elementene. Hun tror at samfunnet ikke kan nok om kulturforskjellene, ikke anerkjenner vi forskjellene heller.

– Vi antar at ikke-vestlige vil bli som oss om de bor lenge nok her, men det er ikke slik at alle vil bli som oss. Enkelte vil overhode ikke det, og utnytter gjerne de tillitsbaserte systemene vi har lagt opp til i Norge. Det endrede trusselbildet mot landet er også noe Herland er opptatt av. Hun frykter alvorlige etniske og religiøse sammenstøt i Europa, dersom man ikke jobber for å redusere frykten og øker respekten for hverandre.

– Norge har andre utfordringer også. Ekstremistisk islam og tunge kriminelle organisasjoner befester seg. Norge må møte utfordringene med tøffere skyts for å beskytte lovlydige borgerne, sier Herland. Religionshistorikeren påpeker at det er stor fortvilelse blant vanlige muslimer når de ser ekstremistene

. – Slik det fremstår i dag får man lett oppfatningen at alle muslimer er ekstremister, mener Herland. Hun sier at dette er en farlig og urettmessig sammenkobling. – Kristne og muslimer har levd sammen før, uten problemer, også i Midt-Østen. Men radikaliseringen presser seg på og ødelegger den naturlige freden, mener Herland.

Et skritt på veien er at media tar tak i problematikken. – Det er et tilspisset fiendebilde og en demonisering av muslimer som ikke har rot i virkeligheten. Det må flere kompetansemennesker inn i media, mennesker som viser mangfoldet og som klarer å opprette et skille mellom lovlydige og kriminelle, sier hun.

Les også: Blasfemi skal ikke straffes

Hun mener at vi er i ferd med å skape et nytt apartheid, med etnisk segregering. – Vi må ikke skape ett skille mellom etniske grupper, er Herlands budskap. Les hele intervjuet i Nettavisen.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them, and SHARE the articles:
Thanks so much for reading! More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!
The level of censorship is all-time high, do like thousands of others and SUBSCRIBE to our Newsletter here!

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close