Fryktløse Nordmenn, norrøn tid, Herland Report

Ekspert på norrøn tro, Lars Magnar Enoksen om vikingtid, Tor og Odin

 

Herland Report:  Vi samtaler med den kjente eksperten på norrøn tro, Tor og Odin, Lars Magnar Enoksen.

Han er grunnlegger av den moderne skandinaviske kampsporten “Glimabryting,” som tar utgangspunkt i vikingenes egne bryteformer.

Enoksen forteller levende om vikingtiden i dette Herland Report opptaket og forklarer at feighet – og å unngå kampmodus, ikke våge å sloss – var på vikingtiden ensbetydende med at du snart ville bli drept i kampen.

 

Fryktløse Nordmenn, norrøn tid, Herland Report
The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Se TV serien Fryktløse Nordmenn i 8 deler her.

 

Vi trenger å kjenne vår egen historie, også om vikingtiden som var en ekspansiv periode i norsk historie.

Ofte snakker vi om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen.

Nettopp derfor er samtaler med kunnskapsrike personer som Enoksen svært berikende. (Foto: Andreas Lange)

Enoksen snakker også om TV serien “Fryktløse Nordmenn” der kjente skandinaver forteller om vikingtid og viktige nordmenn i historien. Serien ble sett av flere hundre tusen nordmenn og omtalt i en rekke medier.

 

RELATERTE ARTIKLER:

Herland Report kommenterer: Fryktløse Nordmenn er TV serien som hyller vikingtid og norsk ekspansjon, kristningen av Norge og vår storhetstid. 

Herland Report nett-TV serien “Fryktløse Nordmenn” handler nettopp om denne ekspansive fasen i norsk historie, vikingtiden. Mange glemmer historien, men den er viktig for å forstå nåtiden.

Den ble først sendt høsten 2017 og ble sett på YouTube av flere hundre tusen nordmenn, samt omtalt og diskutert i en rekke medier.  Se den igjen her.

 

 

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Jacques Derrida and the Racist Left Victimization of Blacks: Socialist Racism, Herland Report

Neo-Marxist Jacques Derrida and his Racist Deconstruction Theory

  The Left has implemented the Neo-Marxist Jacques Derrida Racist Deconstruction Theory that does not …

Men have forgotten God: Alexandr Solzhenitsyn

Alexandr Solzhenitsyn: Men have forgotten God; that’s why all this has happened

  The West has, in recent years, bestowed upon itself an immense weight of suffering …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×