Kjetil Dreyer Helsefrihetsaksjonen, hvilke gifter er i maten? Herland Report

Intervju Kjetil Dreyer: Helsefrihetsaksjonen, hvilke gifter er i maten?

 

Herland Report:  Følg våre TV programmer med fokus på Livsstil og Tro der vi tar opp tema knyttet til samliv, helse, sunn mat og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre.

Helsefrihetsaksjonen, hvilke gifter er i maten?  Det er mye egoisme og materialisme, ofte glemmes de indre verdiene og solidaritet. Dette vil tas opp her, og vår gallionsfigur er Lillian Müller.

I forbindelse med Herland Report TV samtalen med Kjetil Dreyer, publiserer vi også et intervju med ham her.

Kjetil Dreyer er en kjent person i Norge og en markant aktivist, både som grunnlegger av Helsefrihetsaksjonen og flere andre folkeaksjoner. For noen år siden protesterte han mektig med Vaksineaksjonen.

Hos Herland Rapporten står respekten for varslere meget høyt, de er blant de få i et land som våger å ofre anseelse, arbeidsforhold, karrieremuligheter og går ut av mengden – med alle de represalier det kan medføre – for å varsle om uetiske forhold.

 

 

2019 logo Herland report-black.Hanne Herland:  Tusen takk for at du stiller på Herland Rapporten og deler dine verdifulle erfaringer. Hvorfor har du engasjert deg for Helsefrihetsaksjonen og hva innebærer dette fokuset på helhetlig og holistisk helse?

Kjetil Dreyer: – Helsefrihetsaksjonen ble grunnlagt fordi jeg har måttet kjempe for saker som “Stevia til folket.” Der fikk vi etter flere år endelig satt nok trykk på saken til å få stevia godkjent i Norge, det ble også etterhvert mer et samarbeid med Vitaminaksjonen som gikk hånd i hånd en periode rundt innførsel av nye vedtekter/lover rundt import av vitaminer til landet.

I denne sammenheng gikk vi også hardt ut fordi det ville skade enkeltpersonenes helsefrihet.

Derimot ville mitt selskap Altshop ha vunnet stort på importrestriksjoner til enkeltpersoner, men vi kunne ikke se det fra forretningsperspektiv da dette klart var en stor urett mot folkets helsefrihet. Lovverket ble reversert etter 3 ukers kamp, så det fungerer å kjempe for det man tror på.

 

LES OGSÅ:

 

I kjølvannet av helsefrihetsaksjonen, vitaminaksjonen og ellers andre grupperingers kamp for bedre tilgjengelighet av naturens spiskammers så har dette blitt mye bedre og stadig blir det forbedringer der flere og flere av naturens effektive næringsmiddel, planter og så videre blir godkjent.

Se også portrettjournalist fra Kapital, foredragsholder og forfatter, Niels Chr. Geelmuydens programmer på Herland Report TV finner du her: Norge, sykest i verden og Pillebefinnende. Legemiddelindustrien og juks.

Referanseverdiene på visse vitaminer og mineraler ser også ut til å forbedre se.

Så det fungerer, men vi er på langt nær der at vi er i mål og jeg håper mange flere grupper står opp for vår felles helsefrihet og kjemper for å få ting som er godt for oss godkjent.

Det er viktig at det som ikke er godt for oss blir stoppet eller begrenset slik at man i det minste har en informasjonsplikt om innholdet.

 

2019 logo Herland report-black.Hanne Herland: Hvor kommer det svært så negative synet på alternativ tenkning og holistisk tenkning fra i Norge? Det gjelder jo store deler av Vesten også, det er som om vi kun aksepterer funnene fra den vitenskapelige tenkningen som skiller så skarpt mellom kropp, sinn og sjel. Hvorfor avviser vi så hardt koblingene mellom alt i menneskekroppen? Vi vet jo at moderne mennesker er sykere enn noen gang.

Kjetil Dreyer: Lobbyismen i farmasøytisk/petrokjemisk industri er mektig, disse har gjennom historien gått til notorisk angrep på det alternative via ulike såkalte skepsis nettverk med såkalte pharma chills, eller også nå nettroll.

Flere av disse nettverkene har vært og er direkte eller indirekte sponset av industrien. Lobbyisme mot politikere er høy, dette er ingen hemmelighet, men lobbyismen strekker seg langt lenger enn mot politikere.

Det farmaindustrien frykter mest av alt er en bevisst befolkning som driver frem en grønn bølge av alternativer til allopatisk medisinsk tekning, altså at kroppen vår er en maskin som må repareres med legemidler.

 

Herland Report Helsefrihetsaksjonen, hvilke gifter er i maten?
Helsefrihetsaksjonen, hvilke gifter er i maten?  The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. 

 

LES OGSÅ:

 

Trendene er ikke til å ta feil av, og de går i retning av helhetlig helse og holistisk helse, alternagtive varer, grønne varer, økologi, renere mat, mindre kjemikalier, miljøbevissthet etc, alle disse trendene er skadelig for petrokjemisk industri som har sin markup(profittmargin) i det å holde folk uvitende rundt hva produktene inneholder av skadelige stoffer for kropp, sinn og sjel.

Idet folk blir bevisste mister disse kunder og profittmarginene synker, dette liker ikke aksjonærene i disse selskapene, og i disse selskapene er blant annet oljefondet dypt investert med milliarder av dollar, dette er for lengst bevist.

Idet vi alle innser at:

A. Vi er biologiske selvreparerende mesterverk og ikke maskiner og alt vi trenger å gjøre er å tilby vår utrolige kropp det den trenger så sørger den for å reparere seg selv, balansere seg selv og styrke seg selv, så faller alle behov for en alopatisk tankegang bort.

Det er det petrokjemisk industri frykter mest av alt og det er trenden globalt i dag og det vil aksellerere i tiden fremover, og det er ikke noe petrokjemisk/farmasøytisk industri kan gjøre noe som helst med.

Jeg forstår deres frykt og motstand mot denne bevegelsen, men dette er bevegelsen av syke mennesker som søker svar fordi de ikke har funnet dem i dagens medisin fordi den rett og slett ikke tenker holistisk/helhetlig og slett ikke kurerer sykdom, men opprettholder en hel industri av grådige menn og kvinner som elsker profitt og makt mer enn de elsker mennesker.

Derfor vil denne bølgen kun øke i styrke i tiden fremover og ALT vi kan gjøre for å legge til rette for videre vekst av denne trenden vil bidra til å akselerere denne uunngåelige trenden.

 

Helsefrihetsaksjonen, hvilke gifter er i maten? Kjetil Dreyer Herland Report
Helsefrihetsaksjonen, hvilke gifter er i maten? Det er blant annet codex som gjør at det er tillatt med så stor grad av stoffer som Aspartam, MSG (natriumglutamat) som begge er exito toxiner som brukes som avhengighetsdannende kjemikalier og samtidig smaksforsterkere i maten vår. Dere vil bli forbløffet over hvor mange av matvarene våre som inneholder Aspartam og Acesulfam K (E950 og E951), MSG (natriumglutamat, glutamat, monosodium glutamat og endel andre kamuflerende navn, E621.)

 

2019 logo Herland report-black.Hanne Herland: – La oss snakke om mat. Rundt 33 % av norske barn lider av vondt i magen og betydelige allergier, blant annet som følge av høyt inntak av gluten. Kan vi snakke om hva gluten er og hvorfor det er så mye av giftstoffer i maten vår?

Kjetil Dreyer: – Vår kjære ernæringseksperter Jens Veiersted og Stein Flaatrud ville være ideelle å spørre her, men jeg vil si det så enkelt som at det nok ikke er gluteninntolleranse man snakker om, men glyphosfat forgiftning og inntakk av muggsopp gjennom korn som desverre ikke er så rent og bra som man skulle tro. Mange glutenintolerante tåler nemlig økologisk spelt som er et av de korn med mest gluten.

Så igjen må vi nok stille bedre spørsmål og forsøke å snu problemstillingen for å komme oss videre helsemessig.

Cøliaki har jo også for mange blitt en profitabel industri. Jeg er ikke her for å skape en industri, men for å frigjøre menneskeheten, så derfor har jeg ingen motivasjon eller incentiv i å holde folk i et trosmønster der de tvinges til å gå i ring og nære en enkeltindustri når de rett og slett heller med enklere grep kan frigjøre seg selv helsemessig.

Helsefrihetsaksjonen, hvilke gifter er i maten? Jeg vil også legge til at hvitt mel i seg selv er å anse som likestilt med sukker, raske karbvohydrater og fungerer som et lim i kroppen vår.

Så å innta høyglykemisk mel av industriell karakter er ikke heldig for noen, uavhengig av om man har fått det vi kaller cøliaki eller ikke.

 

2019 logo Herland report-black.Hanne Herland: –  Den massive bruken av konserveringsmidler og kunstige farger gjør mange syke. Dine perspektiver?

Kjetil Dreyer:– Ja, det er uten tvil sant. Desverre har jo industrien blandet sammen gode E-stoffer og dårlige i en og samme smørje og gjort det nesten totalt umulig for folk flest å forstå og slå opp. En regel jeg lever etter er rett og slett da at om jeg ikke vet hva en E- stoff er, så kjøper jeg ikke produktet.

Dette er en del av det vi kaller Codex Alimentarius eller “matkoder” som er en tidligere aksjon/info gruppe jeg grunnla for mange år siden der jeg gikk så hardt ut som å kalle det Codex Alimentarius – Mat som våpen?

Codex Alimentarius er et FN/WHO styrt program for å bestemme verdens referanseverdier av både gode og dårlige ingredienser. Det folk ikke vet var at matkoder ble innført av Nazistene under 2 verdenskrig under et annet navn der det ble brukt som et våpen for å få kontroll på befolkningsmasser, og så endret navn etter å ha blitt avslørt.

Flere av de største og mektigste i matindustrien er tungt inne i Codex delegasjonen og det finnes faktisk kun en uavhengig organisasjon som kjemper for helsefrihet som har talerett, men ikke stemmerett i Codex, og det er National Health Federation med Scott Tipps i spissen.

Jeg har kommunisert mye med Scott gjennom mange år og han har rapportert mye av hva som skjer på innsiden av Codex og er mektig frustrert over hvor dette bærer avsted. ETHVERT WHO/FN land tvinges til å harmonisere med Codex (matkodene) og det er enormt hemmelighold rundt disse matkodene. De fleste aner ikke engang at dette finnes. Mye kamufleres også som EU direktiver, men selv EU direktivene må harmonisere med Codex Alimentarius.

Det Scott tips har fortalt meg i korte trekk er i hovedak 2 ting:

1. Codex Alimentarius sørger for å stadig begrense tilgang på beviselige effektive doser av vitaminer, mineraler og sporstoffer kroppen trenger for å holde seg selv frisk

2. Stadig øke referanseverdiene på E- stoffer og andre tilsetningsstoffer som slett ikke ser ut til å være bra for oss og eller er beviselig å hemme immunforsvar og hindre kroppens egenhelbredende evner og ofte er en superprofitabel ingrediens for matindustrien, som for eksempel MSG (monosodium glutamat). Anbefaler å google bivirkninger av MSG (monosodium glutamat).

Codex Alimentarius selv fronter seg selv som en organisasjon som beskytter menneskeheten og ivaretar folkets helse gjennom å regulere industrien, men når bukken passer havresekken så forstår vi alle hvor dette bærer.for flere år siden skrev jeg denne artikkelen om Codex Alimentarius.

 

 Hanne Herland
New Left Tyranny author, bestselling Scandinavian author, Hanne Herland is a regular contributor to the leading Conservative outlets in the United States. The book is available on USA Amazon, UK Amazon here (or browse your local country Amazon for the book, list of some local country links below) on Barnes and Noble, Faith Life Books, Books a Million and others. Kindle version here.
«This is a remarkable book by a remarkable person. Excellent work.” Dr. Paul Craig Roberts, leading American political economist

 

Helsefrihetsaksjonen, hvilke gifter er i maten? Begynn å lese bak på Toro suppeposer og andre blandingsinnhold og dere vil bli sjokkert over hvor mange varer som inneholder disse i en eller annen form.

Disse skader hjernen ved å gire opp nytelsessenteret i hjernen etter at kroppen lures til å slippe disse stoffene inn gjennom blod hjernebarrieren, og disse gjør stor skade, er kreftfremkallende og har en rekke andre alvorlige bivirkninger tilknyttet seg. Dette er to av verstingene som er fullt lov i Norge og de verste land i verden.

 

2019 logo Herland report-black.Hanne Herland: –  Spiser vi for mye kjøtt? Hvordan står det til med den moderne kjøttindustrien – og kanskje den amerikanske i særdeleshet – og kravet om at «alle skal ha kjøtt hver dag»?

Kjetil Dreyer: – Ja, det gjør vi definitivt. Om vi ser på kjøttetende dyr så har de omlag 3 meter lang tynntarm, mens vi har 9 meter tynntarm og vi vet nå at kjøttrester fester seg på innsiden av tynntarmens tarmtotter og blir liggende der og råtne i dages og ukesvis samtidig som det reduserer næringsopptaket vårt da matens næring tas opp primært i tynntarmen gjennom tarmtottene og fraktes videre derfra. Et klogget tarmsystem tar opp mindre næring og cellene våre får dermed mindre.

Proteinet fra kjøtt er også svært hardt for kroppen å bryte ned, derfor blir vi også så slitne etter å ha spist kjøtt, kroppen krever energi for å bryte ned maten til sine brukbare bestanddeler.

Nå er vi ikke gressetende og ikke 3 mager så vi skal heller ikke spise som ei ku, men om man skal spise kjøtt bør man spise viltkjøtt eller i det minste økologisk foret og dyr som er tatt av dage på humant vis uten masse adrenalin i blodet under død, for vi spiser også hormonene til dyret.

Vi bør slett ikke spise kjøtt daglig, men kanskje optimalt 1 maks 2 ganger ukentlig. Personlig mener jeg det er for mye, men om man detoxer tarmen jevnlig med natron eller annet så kan det gå.

Jeg er klar over at mange har sterke motforestillinger mot slike endringer i kosten fordi dette er en vanesak som ofte går i generasjoner, slik har vi alltid gjort det.

Det er også noe som kalles blodtyper og blodtypedietter som også kan være verdt å sjekke ut for å se hva slags mat som kan passe best til din blodtype, men generelt sett så er vi ikke ment å spise kjøtt hver dag, men jeg sier heller ikke at vi ikke er ment å spise noe kjøtt i det hele tatt heller.

Det formes en bakterie i tykktarmen når man spiser kjøtt som produserer B12, det er nyttig for oss, så om man ikke inntar noe kjøtt er det viktig å innta B12 som tilskudd.

Det er noen fundamentale ting man bør vite om man velger å bli 100 % vegetarianer/veganer og det er endel ting man bør vite som carnivore (kjøttetende) ved større mengder inntak av animalsk protein/kjøtt/fisk/fugl.

Svinekjøtt er slett ikke et kjøtt vi mennesker er egnet å spise, det er for genetisk likt oss, og svin har ikke naturlige svettekjertler og svetter derfor på innsiden.

Kjøttet er oversyrlig, grisen spiser hva som helst og det vokser ofte frem mye parasitter i kjøttet som kan lede til innvollsparasitter/ormer og mark i kroppen.

Det er det mest urene kjøttet på markedet. Det er mange andre aspekter rundt svinekjøtt som gjør at det ikke egner seg for menneskelig inntak. Dette provoserer sikkert noen grisebonder der ute, men det får så være. Dette er et stor emne, så jeg får ikke dekket alt på et svar her.

 

2019 logo Herland report-black.Hanne Herland:Hvordan behandler vi dyrene i kjøttindustrien? Er det en grådighetskutlur i vesten som gjør at vi forventer at «dyrene er til for oss» og at vi krever å få masse kjøtt på tallerkenen hele tiden? Jeg tenker på at i gamle dager spiste folk langt mindre kjøtt, man fikk det kun av og til, dermed ble svinesteken så verdifull på søndagen eller ribben eller pinnekjøttet til julaften. Idag skal alle ha burgere hele tiden. Hva gjør grådighetskulturen med oss?

 

Helsefrihetsaksjonen, hvilke gifter er i maten? Kjetil Dreyer Herland Report
Helsefrihetsaksjonen, hvilke gifter er i maten? Altshop entusiasten, Kjetil Dreyer, eier også et betydelig landområde i Brasil som kalles Paraiso da Vida der han planlegger øko-utbygging av spennende hytteprosjekter for de som ønsker seg et sted nærmere naturen og i et særdeles spennende miljø som Amazonas.

 

Kjetil Dreyer: – Godt spørsmål. Vi vet at Norge er betydelig mye bedre enn i USA, men vi har også begynt å importere mye fra EU spesielt som har lavere krav til behandling av dyr enn Norge har, og det forekommer stadig misbruk av dyr i Norge også.

I en industri der dyr blir slaktet for mat vil det forekomme mye brutalitet, og det er mange sider av denne industrien som slett ikke tåler dagens lys.

Grådighetskulturen får oss til å skalere opp en brutal industri som ikke kun frarøver dyr deres gudgitte frihet, vi avler dem opp i de frykteligste kondisjoner, vi fratar dem deres barn(kalver) for at vi skal tyne mest mulig melk ut av mor, vi forer dem med GMO og billig fòr som slett ikke er egnet for menneskelig konsumpsjon og så spiser vi dyret etterpå.

Konsekvensene er såpass alvorlige at vi skader ozonlaget med all nitrogengass som slippes ut i luften fra kjøttindustrien så forholdet mellom oksygen og nitrogen i luften vi puster inn ikke blir optimal.

Det må være balanse på alle plan, og jo mer vi skal modifisere for å tilpasse en sykelig grådighetskultur, jo mer tvinges vi til å ta konsekvensene av ubalansen som oppstår. Det verste er jo også at våre barn arver konsekvensene av vår grådighet og manglende bevissthet.

Vi mennesker er jo også “vanedyr” og når vi har lært å for eksempel spise ribbe og pinnekjøtt på julaften så gjør vi det uten å tenke mer over det. Det er først når man begynner å analysere alle fordeler og bakdeler ved det vi gjør at vi kan bli bevisst nok til å ta konkrete valg.

Veldig mange som ender opp som vegetarianere blir det fordi de ser hvordan dyrene blir behandlet, og ikke på grunn av helseaspektet rundt dette, jeg mener alle disse sidene må tas med i vurderingen.

 

2019 logo Herland report-black.Hanne Herland: Med så mye motstand som mange får, dersom de bryter ut av «det norske likhetstyranniet» og våger å si noe annet enn mengden, kan jo gjøre en mørkredd. Er vi egentlig ikke demokratiske? Demokratiet skulle jo egentlig forsvare befolkningens interesser, i dag ser det ut til at det stikk motsatte skjer.

Kjetil Dreyer: – Vi er ikke en demokratisk nasjon, vi er et ikkefungerende monarki, med en konge uten makt, og et storting som slett ikke er folkevalgt av et bevisst folk eller hva jeg vil kalle rettferdige metoder, der en rekke av de som sitter der har sittet alt for lenge i sin maktposisjon eller går inn og ut av svingdørene i maktaparatet mellom næringslivet og politikken, da i denne sammenheng vil jeg nevne rådgivende organer til politikere og politiske roller, samt ledende posisjoner i store mektige selskap og organisasjoner og politiske roller.

De fleste ville bli skyggeredd av hva jeg har måttet oppleve i kjølvann av folkeaksjonene jeg har ledet frem, det er ikke til å legge skjul på, men det finnes de mennesker der ute som ikke lar slikt skremme dem, og jeg er en av dem.

At ting føles sterkt ubehagelig i kjølvannet av en stor folkeaksjon er uten tvil sant, men det skjerper heller meg og min rolle, og det sørger heller for en bratt læringskurve fremfor å avskrekke.

Den virkelige utfordringen er ikke frykt for min del, men at det ikke er lett å finne noen form for finansiering av slike folkeaksjoner, og ofte så eksponerer slike aksjoner urett i organisasjoner og eller systemer som har ubegrenset med midler fra skattebetalernes kasse og dermed blir slike engasjement ekstremt krevende for alle involverte parter.

Derimot kan ikke det få lov å være en hindring, og det har alltid løst seg på et vis, men hvis vi hadde fått samme dekning i media og ellers som motmakten så hadde bildet sett helt annerledes ut og vi ville faktisk kunne kalle det en mer demokratisk prosess.

 

The level of censorship in social media and search engines is all-time high. Do like thousands of others, subscribe to The Herland Report newsletter here!

Led by Scandinavian bestselling author, Hanne Nabintu Herland, The Herland Report news and opinion website provides independent analysis from leading Western intellectuals and ground breaking YouTube interviews, cutting through the mainstream media rhetoric. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Poverty in America, Huffington Herland Report

Strong tendencies of social collapse in the United States: Poverty, lack of faith in government

  The Western world is collapsing so rapidly that I am afraid that I am …

The Goal of Science is to understand God: GHL

The Goal of Science is to understand God

  The atheist narrative has in the past century engulfed the West with its denial …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×