Herland Report Newsletter

Kommentarfelt kuttes i stønadsmedia som mottar 8 milliarder, mens sosiale medier eksploderer – Herland Report

Forleden oppdaterte jeg meg på norske forhold. Da fant jeg, til min overraskelse ut, at aviser som Aftenposten ikke lenger har kommentar-felt etter en rekke artikler. Mulig det også gjelder andre.

Man henvises til Aftenposten Facebook, men der er det omtrent ingen… To eller tre likes på en artikkel, 10-20, det er sjokkerende! Dette ER virkelig en medierevolusjon, de bedre avisartiklene har 45 liker, 23 liker, 67 liker. Det er helt utrolig. Mine artikler har tusenvis av liker gjennomgående, hundrevis av kommentarer.

(Red.Anm. pr. desember, 2019: I løpet av de to årene siden denne artikkelen ble skrevet, har sosiale medier blitt omtrent stengt helt ned for konservative, anti-krigsaktivister og andre som ønsker å vise andre sider av virkeligheten enn den kulturradikale, ny-marxistiske ensrettetheten som gjennomsyrer våre medier. Facebook, Twitter, Instagram, Patreon og andre sensurerer omtrent helt bort – og i ren Sovjet stil – de stemmene som avviker fra det politisk korrekte.)

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Herland Report TV sees av millioner årlig, følg nett-TV programmene med ledende vestlige fritenkere, intellektuelle, forfattere og aktivister om tema som er kjemisk fri for politisk korrekthet. KLIKK på bildet og følg lenken.

Jeg sjekket saken, ettersom det er lenge siden jeg har lest en norsk kommentator. Til min overraskelse fant jeg at mange kommentarfelt for debattartikler i norske aviser er slettet! Folk får ikke lov til å kommentere lenger.

Nå begynner til og med jeg å forstå hvorfor den fortvilede Knut Olav Åmås betegner situasjonen som dramatisk nedgang i interesse for norske aviser. Antagelig er mange nordmenn som meg, de bare orker ikke høre det samme om igjen, og har gått over til andre nyhetskanaler enn Aftenposten.

Ikke rart at Aftenposten og andre vil ha mer penger fra staten, man klarer seg altså ikke uten statssosialen. Sitat fra artikkelen: “2017 «sponser» staten NRK og de andre mediene med tilsammen ca. 7,7 milliarder kroner.” Åmås, som stadig ser ut til å forsvare det bestående og “de utdaterte sensurmedier” i Norge, har sannelig rett – dette ER en revolusjon!

Selv har jeg titusenvis av følgere som kaster seg ut i stadig debatt på Offentlig Person Facebook, på engelsk The Herland Report Facebook er det vanlig med flere tusen likes på artikler. Det er temmelig merkelig: Flere følger meg (med samlet rundt 40 000 følgere) som enkeltstående privatperson enn Aftenposten Meninger.

Dette er jo sjokkerende, og trist. Aftenposten skulle reflektere hele befolkningen og bredden av meninger der. Aftenposten var jo en viktig avis. Tydelig er det ikke bare jeg, men mange andre som har sluttet å lese avisene.

Media mottar rundt 8 milliarder kroner i stønad fra den norske stat, ifølge Aftenposten, og nå anbefaler et “Mediemangfoldsutvalget” i Norge at enda mer må gis til de allerede sensurerte aviser – det ledes av direktør Knut Olav Åmås, mannen som engang var interessant, men som nå ser ut til å velge å sementere sitt navn til en fortidens forsvar av norsk mediesensurpraksis heller enn å bidra til en fremtidens fri presse. 

Hvorfor kaller man det “mediemangfoldsutvalg”? Det er jo nettopp mediemangfold vi mangler i Norge, til tross for myriader av aviser. Omtrent alle sier jo det samme. Nå hevdes det at ytterligere hundrevis av millioner bør doneres til disse døende aviser. Vi andre får beskjed fra disse medieapostler om å “støtte samfunnsinstitusjonen media” og kjøpe avisen raskest mulig så deres perspektivene kan fortsette å bli oss diktert i daglige regressive avisdoser. Hvem er det de tror de snakker til?

Se på dette bildet. Disse individene skal altså “hjelpe oss å forstå verden”. Hvilken arroganse. En journalists oppgave har aldri vært “å hjelpe deg å forstå”, men “å objektivt beskrive det som skjer.” Folk er meget godt i stand til å tolke hendelsene selv.

Det annonseres med “halv pris”, men hvem orker å lese dette, om det så var gratis?? I realiteten reklameres det for sensur. Politiske redaktørers rolle blir den samme som barnehagetanter som skal “drøvtygge” for deg hva som skjer under valget. Så langt har vi fjernet oss fra objektiv journalistikk, at redaktører tror det er deres oppgave å påtvinge oss deres forklaringer på hva som skjer.

Måtte Regjeringen for Gud skyld ikke finne på å gi disse selvhøytidelige og snusfornuftige mediekontrollørene som ikke representerer befolkningen enda mer penger.

Herland Report TV banner Newsletter

Check Also

Atheist Friedrich Nietzsche died of insanity: He is the Hedonist Hero of the Sodom and Gomorrah West: No wonder society crumbles Huff.Post Getty

Nietzsche’s atheist delusion is destroying the West: Nietzsche died of insanity, his path to madness described in his books

  Nietzsche died of insanity: Economic suicide and social downturn now color the depressive cultural …

Biden normalize perversity: Post Covid-19 economic crisis: Joe Biden Admits That Democrats Are Relying on Vote Fraud to Win, Reuters

The end of the Christian West: How Joe Biden opened the gates to normalize perversity

  The Biden Presidency has one chief accomplishment, and it is to the detriment of …