Hans-Erik Husby kritiserer media Hans-Erik Husby Hank Von Hell Herland Report

Hank von Helvete – Hans-Erik Husby kritiserer media for Illiberal utvikling

 

Herland Report: Hans-Erik Husby kritiserer media: Husby, alias HankVonHelvete, tidl. frontfigur i death punk bandet, Turbonegro, snakker om den autoritære, illiberale utviklingen i den offentlige virkeligheten i Norge.

Vi republiserer intervjuet i forbindelse med debatten rundt graden av ny-marxistisk dominans i våre kulturradikale medier, hvilket bare har blitt mye verre siden 2017 da dette intervjuet først ble publisert. Intervjuet skapte ramaskrik i Norge, med sterke reaksjoner blant annet i VG og TV2.

“Vi lever i en tid der sekulariseringen har gått amok, vi mangler det åndelige aspektet og moralske retningslinjer,” sier Husby i intervjuet.

“Vi diagnostiserer alt som er annerledes, psykiatrien og barnevern er eksempler på etater det det foregår mange overgrep og menneskets åndelighet erkjennes ikke.”

Folk flest vet nå at de blir misinformert av de ledende mediene. I USA og UK viser tallene at over 70 % tror at det de blir fortalt ikke er sant eller riktig fremstilt. Det kan være en av grunnene til internett søkning mot andre nettsider som tillater at flere sider av en sak belyses, men også sosiale medier er nå strupet ned hva gjelder ytringsfrihet.

Hvem står bak den totalitære trenden? Og hvorfor er det så viktig at alle mener det samme og tenker likt? Les Hans-Erik Husby kritiserer media.

 

 

Herland Report TV programleder, Hanne Herland samtaler med Hans-Erik Dyvik Husby, alias HankVonHell, tidl. Turbonegro om mediesensur, autoritær utvikling, medieløgner og at 70 % nå ikke tror på det de leser.

Husby sier: “Vi lever i en tid der sekulariseringen har gått amok, vi mangler det åndelige aspektet og moralske retningslinjer. Og universet straffer oss.”

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

“Det er noen universelle lover vi har brutt og da er universet ganske nådeløst og straffer oss. Hvis vi prøver å endre på hva vi egentlig vet er sant, så havner vi i en indre konflikt.

Dermed oppstår en forringing av den mentale folkehelsen. Vi blir en gjeng med hodeløse høns og veldig sårbare for autoritære krefter.”

“Det som skjer når media og den offentlige virkeligheten blir upålitelig slik den er nå, og autoritær, forfølgende basert på sannheter vi egentlig vet ikke stemmer – da vil det oppstå et behov blant folk for å søke sannhet andre steder.”

“Min analyse av det som skjer nå er at folk vet at de blir desinformerte av den etablerte presse. Faktisk er det en så stor etablert sannhet i befolkningen at til og med avisredaktørene innrømmer at de driver med desinformasjon, og sier at de driter i det.”

“Det du da ser er den siste delen av en løgns levetid. Løgn har veldig kort levetid, faktisk. Sannhet har en egen evne til å drepe løgn, over tid.”

“Og når løgnen begynner å bli avslørt så blir den sinnsyk fordi den vil holde på seg selv. Derfor får du et rabalder uten sidestykke, slik som det oppleves nå i digitale medier. Det du egentlig ser er et løgnsamfunn på vei ned.”

“Det vil dermed oppstå et vakuum som må fylles med en annen sannhet. For vi mennesker er sosiale og gode mennesker, vi ønsker at ting skal være sant, redelig, godt – og hvis vi har gjort noe galt så ønsker vi å få rettet opp dette. Det er det som foregår nå.”

Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Hans-Erik Husby kritiserer media: “Det foregår et paradigmeskifte i folket, der man søker en form for sannhet da det har blitt manifest at løgner har fått styre og råde for lenge i vårt samfunn. Det vil gå bra tilslutt – jeg er optimistisk – men i denne tiden er det en enorm åndelig krig om hva som er sant.”

“Dette handler mye om en sekularisering som har gått amok. Vi mangler det åndelige aspektet i livet og det skaper en åndenød. Mennesket er et sjelelig vesen, vi har et åndelig univers. Enten du er enig eller ei, så vinner mennesket mye lettere dersom det makter å innta et åndelig perspektiv. Motgang blir lettere å ta, det blir lettere å forholde seg til tragedie og sorg.”

“Vi må konstatere at tafattheten i en rettsnasjon som Norge i forhold til skandaløse forbrytelser mot verdensfreden og folket, det skal ikke påtales. Da er saken henlagt, det skjer ikke. (om Jonas Gahr Støre og Libyakrigen) Folk flest ser jo at Støre slipper unna en krigsforbryterdomstol i Haag, og da forstår jo folk at de vil slippe unna med sine handlinger. Justisia burde komme seg på krisesenter for hun har blitt voldtatt.”

“Samtidig vet vi at dette bare er en blåkopi av hva som skjer i USA når Goldman Sachs slår hele verden konkurs og banksjefer roter bort flere tusen oljefond på et døgn. Pengene blir jo av noe sted!”

“Clinton familien klarer å voldta et land som Haiti, grusomme forbrytelser som FN sa at det var på grunn av slit vi skulle ha internasjonale domstoler.”

“Nå skjer det igjen, i en langt mer uoversiktlig målestokk. I dag slipper man unna med verre forbrytelser enn under Nazi Tysklands krigføring.”

 

Hanne Nabintu Herland Report Hans-Erik Husby kritiserer media
Hans-Erik Husby kritiserer media. Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media.

Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite, både på Høyre- og Venstresiden, som ikke lenger lytter til folket. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten.

 

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

How Marxist Liberalism destroys the West: Aleksandr Dugin HuffPost

How Marxist Liberalism destroys the West: Comments on Alexandr Dugin

  The Russian philosopher, Aleksandr Dugin recently sat down with Tucker Carlson to discuss the …

Cancelling God is the Worst Western Mistake Ever: Hanne Nabintu Herland, Herland Report

How Cancelling God is the Worst Western Mistake Ever as Empathy is Founded upon Religious Thought

  When Karl Marx called for cancelling God and the abolition of eternal truths such …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×