Tor Lindseth Syria

Ledende mediers gruppeterror mot Sylvi Listhaug – Tor Lindseth

 

Herland Report: Skal vi se… Listhaug argumenterte for å ta fra fremmedkrigere passet uten å gå via domstolene.

Som Hadja Tadjik argumenterte for for noen måneder siden, skriver journalist og fotograf med over 40 års erfaring fra norske medier, Tor Lindseth på Herland Repport.

Listhaug brukte et sosialt medium, og satte ting skikkelig på spissen. Folk har en tendens til å bli krenket av sosiale media, og plutselig var Bering Breivik fremmedkriger, og Støre var krenka.

Sosiale medier = mobbing. Og når både Støre og AUF-Hussaini følte seg mobbet var det plutselig fritt frem for mobben på Stortinget å gjenge seg sammen mot Listhaug.

Sånn for å lære ungdommen åssen man skal mobbe i flokk. Det er det meste effektive middelet for å knekke folk. Det spiller selvfølgelig ingen rolle hva saken egentlig gjaldt, at Listhaug var enig med Tadjik…

De som har tatt over rollen som voksne folk hadde før, media, de som skal snakke makta til rette så de ikke begår overgrep mot folket….De har for lengst abdisert. Gikk med i sluket da annonsørene forsvant.

Lemen-gjengen som nå befolker redaksjonene går med største selvfølgelighet i strupen på både Listhaug og Erna. Lett bytte..

Mye lettere enn å skrive om terroren i Syria. At jihadister ennå forsøker å hindre at sivilister tar seg ut av Øst-Ghouta. At 50.000 klarte å flykte fra de som har terrorisert dem i 7 år.

De har klart å flykte fordi hæren i Syria har klart å bryte grepet som jihadistene har hatt. Assads soldater skyter ikke på sivilistene.
Det gjør jihadistene. De forsøker å hindre sivilistene i å flykte. De trenger sine menneskelige skjold…

Dette skrives det ikke om, ingen gravende journalister som forsøker å gi det store bildet. For nå stemmer ikke historien slik den spiller seg ut, med historiene redaksjonene har gitt folket. Så var det tusan så beleilig med en krenke-sak.

Nå har Listhaug-krenkinga funka så bra at norsk media har sluppet å skrive noe særlig om gift – angrepet i England. At Russland har drept en gammel avhopper med gift de sjøl har laget.

Og Englands statsminister May er så sikker på at Putin står bak, at de uten et fnugg av fremlagt bevis har dømt Russland for dette. Jeg har ikke peilig på Novichok-gift, (nykommer-gift), men Craig Murray har en interessant artikkel om dette:

 

The Novichok Story Is Indeed Another Iraqi WMD Scam

 

Hvis gift skal identifiseres må laben vite formelen. Denne nykommer-giften skal visst bare eksistere på rykteplan, det har aldri blitt verifisert at den eksisterer. Hvis den engelske laben har identifisert giften, så er de de første som i tilfelle har tilgang til den. Offisielt…

I begynnelsen av 1990 var jeg i Nukus, prøvde å lage en reportasje om Aral-sjøen som hadde tørket inn. Det gikk ikke helt etter planen, blant annet fordi vi ikke fikk lov til å nærme oss innsjøen.

Som jeg fant ut mange år senere, fordi på ei øy uti det som engang var en stor innsjø, så lå Sovjets lab for uttesting av militære kjemiske våpen. Og vi hadde sjefen for den lokale KBG-avdelingen som vår selvutnevnte turistguide under hele oppholdet.

Han var en blid mann, med store briller. Og masse energi. Var vi ikke oppe og i gang med frokosten kl 07, så satt han på sengekanten og rista oss våkne. Så vi fikk være med på vårfestival, fikk besøke sykehus og barnehager. Men ikke Aral-sjøen.

Craig Murray avslutter sin artikkel med å fortelle at Sovjets innsats for å utvikle Novichok-gift foregikk på nettopp denne øya. Og når Sovjet ramla sammen året etter, og Karimov ble valgt til president etterhvert (1991), så ville ikke han leke mer med russerne. USA fikk det privilegiet. Og adgang til Aral-sjøen…

Så, istedet for litt skikkelig journalistikk, la oss ta Listhaug folkens!!!

 

The level of censorship in social media and search engines is all-time high. Do like thousands of others, subscribe to The Herland Report newsletter here!

Led by Scandinavian bestselling author, Hanne Nabintu Herland, The Herland Report news and opinion website provides independent analysis from leading Western intellectuals and ground breaking YouTube interviews, cutting through the mainstream media rhetoric. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Herbert Marcuse and the New Left' strategy to silence the Majority: Hanne Herland

Marxist icon Herbert Marcuse and the Authoritarian Strategy to silence opposition

  Repression of free speech, tolerance and respect for plurality has become the trademark of …

Hanne Herland, founder of The Herland Report.

Friedrich Hayek and the West returning to Feudalism

  In 1944, Friedrich Hayek, one of the 1900s most influential economists, wrote a book …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×