Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
Fryktløse Nordmenn Hanne Herland Lars Enoksen

Vikingtid interesse “Fryktløse nordmenn” sett av mange

 

Herland Report:   Fryktløse Nordmenn er TV serien som hyller vikingtid og norsk ekspansjon, kristningen av Norge og vår storhetstid. Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen kulturelle arv.

Herland Report nett-TV serien “Fryktløse Nordmenn” handler nettopp om denne ekspansive fasen i norsk historie, vikingtiden og dagens vikingtid interesse. Mange glemmer historien, men den er viktig for å forstå nåtiden.

Den ble først sendt høsten 2017 og ble sett på YouTube av flere hundre tusen nordmenn, samt omtalt og diskutert i en rekke medier.  Se den igjen her.

Det var en spennende og meget lærerik opplevelse å ha så mange kunnskapsrike mennesker i studio for å samtale om vikingtiden og utviklingen av norsk historie.

Alle som ble spurt om å være med, takket ja, og dagene i studio ble en festreise i viktig informasjon om denne spesielle fasen i norsk historie.

 

Fryktløse Nordmenn TV serie om vikingtiden, Herland Report
Fryktløse Nordmenn TV serie om vikingtiden, her med ekspert på norrøn tro, Lars Magnar Enoksen i studio med guden Tor.

 

Resett skriver: Den økende interessen for vikinger og vikingtiden gjør at programmer som “Fryktløse nordmenn” kan bli sett av mange. Hanne Nabintu Herland greier å formidle om vår forhistorie på en fin måte og i en interessant setting.

Formålet med programmet synes å være å hjelpe oss til å bli mer trygge og stolte over vår egen fortid, slik at vi vil videreføre våre verdier i en stadig mer urolig og uoversiktlig verden. Dette oppnår hun på en god måte, og vi gleder oss til de neste episodene.

Du møter blant annet redaktør og forfatter Vebjørn Selbekk, historiker Halvor Tjønn, pater Pollestad, professor Ola Grytten, mestvinnende OL gull, VM gull landslagstrener i norsk historie, Kjell Tore Solvang, oldebarnet til Fridtjof Nansen, Nicolai Nansen som snakker om sin oldefar og sist, men ikke minst ekspert på norrøn tid, Lars Magnar Enoksen som snakker om glimabryting, Tor og Odin.

 

Fryktløse Nordmenn TV serie Herland Report

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Historiker og leder av forskningsstiftelsen Explico, Sturla Ellingsvåg anmelder.

Den 19. september kom den nye TV-serien “Fryktløse nordmenn” som hyller “norsk kultur, vikingtiden, kristningen av Norge og våre storhetstid”. Dette er nytt TV-konsept av Hanne Nabintu Herland på nettstedet Herland Rapporten, og vi har tatt en kikk på den første episoden.

TV-serien på 8 episoder består i hovedsak av samtaler med kjente forfattere, vikingtideksperter, prester og journalister som snakker om fryktløse nordmenn. I promoen får vi høre Herland si at vi snakker mye om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen stolte kulturelle arv. Det vekker interessen på mange vis.

Først, dette er en flott produksjon med mye bruk av lyd, god musikk og faktabokser som for å gjøre formidlingen av historie mer levende. De mange grepene i produksjonen fungerer bra og denne første halvtimen av “Fryktløse nordmenn” bør nok være underholdende for enhver som har interesse for norsk historie og vikingtiden.

 

Fryktløse Nordmenn TV serie Herland Report
The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Se TV serien Fryktløse Nordmenn i 8 deler her.

 

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Cancelling the Protestant Ethic is Suicide: Mastodonte companies completely dominate: Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite

How Billionaire-funded NGOs control the Media Public Narrative. New book explains

  Billionaire-funded NGOs: The billionaire gaining control over democratic processes has happened through lavish private …

Paul Craig Roberts about The Billionaire World: NEW BOOK: The Billionaire World. How Marxism serves the Elite - by Hanne Nabintu Herland Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite

Number 1 Bestseller Book about The Anti-Christian West: Cancelling the Protestant Ethic is Killing the West

  Some still refer to the West as “the Christian West”. The very opposite is …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite