Facebook Censorship Board Ties to George Soros: George Soros Duran Herland Report

George Soros til 60 Minutes: “Lett for meg å hjelpe nazistene”

 

Herland Report: Verdens mest kjente investor, George Soros var Clinton’s største støttespiller. Hør den jødiske ateisten fortelle, George Soros til 60 Minutes hvor lett det var for ham som 14 åring å hjelpe nazistene å konfiskere eiendommer og eiendeler til ungarske jøder som akkurat hadde blitt sendt til konsentrasjonsleire.

Soros minnes, i intervjuet, sitt samarbeid med nazistene uten å føle anger, og sier at han minnes krigens dager som den perioden i livet da han var mest lykkelig. “Jeg var 14 år gammel og vil si at det var på dette tidspunktet at min karakter ble formet.”

ALSO READ: Judicial Watch to Herland Report: George Soros elite control and US drug epidemic.

Billionaires manipulate Green Movement for personal gain #GretaThunberg #GeorgeSoros.

Billionaire on global currency speculation, George Soros, a short biography.

 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

 

På spørsmålet om hvorvidt det var vanskelig for ham som jøde å bistå nazistene i å konfiskere eiendommene til de som nettopp var sendt til konsentrasjonsleire, svarer Soros: “Nei, ikke i det hele tatt. Det var ikke noe problem for meg å gjøre dette.”

Soros beskriver også hvorledes alt han gjør handler om å tjene penger, og at han ikke ser på de sosiale konsekvensene hans handlinger kan ha. Soros har vært hovedsponsor til Hillary Clinton, The Clinton Foundation og en rekke andre politisk-ideologiske initiativ.

I intervjuet omtaler George Soros til 60 Minutes sin rolle i dagens finansmarked, der hans autoritet er så stor at hans uttalelser og handlinger ofte har ført til at land sendes inn i finanskriser eller økonomiske vanskeligheter.

A MUST READ: #Greta Thunberg is decoy, Fossil Free-groups funded by billionaires who also fund Big Oil. Somebody’s manipulating Oil.

Soros speaks about NAZI collaboration as the “happiest time in his life.”

 

Han sier: “Jeg føler ikke noen form for skyld, fordi jeg er engasjert i en a-moralsk aktivitet som ikke har noe med skyld å gjøre.” Han påpeker at finansmarkedet trenger å bli bedre regulert, men hans egne hedge fund selskaper er ikke registrert i USA, under amerikansk lov.

På spørsmål fra 60 Minutes bekrefter han at årsaken til at selskapene ikke er registrert i USA, er for å unngå å bli underlagt amerikansk lov og å unngå å bli regulert.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them, and SHARE the articles:
Thanks so much for reading! More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!

 

Check Also

Apocalypse Never: Why Environmental Alarmism Hurts Us All Michael Shellenberger

Apocalypse Never: Why Environmental Alarmism Hurts Us All

  Herland Report: Climate change is real but it’s not the end of the world, …

Idiotic Green Reform: Billionaires behind the Green Agenda

Idiotic Green Reform and the Coming Green Economic Collapse #GretaThunberg

  Herland Report: Idiotic Green Reform and the Coming Economic Collapse: As refreshing as it …

The level of censorship is all-time high, do like thousands of others and SUBSCRIBE to our Newsletter here!

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close