DAGBLADET portrett: Hanne Herland Dagbladet

DAGBLADET portrett: Salmer fra kjøkkenet

 

Herland Report:  DAGBLADET portrett: I årenes løp har jeg gitt mange intervjuer til ulike norske aviser. Fra 2013 trakk jeg meg tilbake fra dette og flyttet utenlands. Det har vært bemerkelsesverdig i ettertid å lese igjennom noe av det stoffet som sto på trykk de årene jeg var aktiv i norske medier – og legge merke til hvilket forkvaklet inntrykk av det jeg står for som egentlig ble presentert i disse intervjuene.

Mye av stoffet som ble skrevet, sikkert av velmenende journalister på jakt etter sensasjonelle overskrifter, er helt misvisende og i mange tilfeller direkte i kontrast til hva jeg står for.

Det var vidunderlig å slippe unna det norske mediebildet da jeg trakk meg ut, etter å ha opplevd så mye vrangforestillinger, usannheter, direkte løgner og annet som ble skrevet om meg i norske, ledenede aviser.

I ettertid har den internasjonale scene, med utgangspunkt i arbeidet med Herland Report vært min naturlige base. Her har jeg fått arbeide med seriøse, ledende intellektuelle fra hele verden – langt unna den norske medie-dammen – og det har vært svært berikende år.

Her, sakset fra et Dagbladet portrett:

Hanne Nabintu Herland vokste opp i den demokratiske republikken Kongo.

— Jeg har vokst opp i et militærdiktatur. Det gir meg antakelig tykkhudetheten som skal til for å utvide det norske meningsrommet.

 

RDAGBLADET portrett: ESPEKT av Hanne Nabintu Herland
DAGBLADET portrett: Dette er den dramatiske biografien RESPEKT om Herlands krigsherjede barndom i Kongo og hennes møte med janteloven og det naive Norge i voksen alder. Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av The Herland Report som når millioner årlig.  Herland skriver om snillisme, rasisme mot hvite, middelmådighet, mangelen på respekt for den tradisjonelle norske kulturen og troen på Gud. Hennes forrige bok, “Alarm” kom ut i 2010 og solgte i fem opplag på under et år.  Kjøp den her!

 

DAGBLADET portrett: — Jeg er jo født i Skorpionen, sier Hanne Nabintu Herland. — Så jeg er en komtemplativ person. Tenkende. Hele tiden i dette dykket.

Søkende etter livets dype sammenhenger. Men hvis man bare er nedi der og dykker, blir man depressiv.

Heldigvis har jeg ascendanten i Skytten. Den er sånn livsglad og menneskekjær. Så jeg har en voldsom oppdrift i personligheten min.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Kanskje det er en av grunnene til at jeg med såpass letthet tåler at store deler av Norges befolkning er sinte på meg.

Det begynte med foredraget hun holdt på valgmøtet til Trondheim KrF i juni. Det handlet ikke om astrologi, men om hennes fagfelt religionshistorie.

I løpet av tre kvarter ga Herland — hvis norske foreldre avbrøt forskerkarrierer for å jobbe for UNESCO i Øst-Kongo, hvor hun ble født inn i Shi-stammen og gitt mellomnavnet Nabintu, som betyr «rikdom til han som eier henne», og antyder en noe patriarkalsk stammestruktur — et riss av hvordan kristne verdier har vært en av forutsetningene for den europeiske samfunnsutviklingen.

 

DAGBLADET portrett: Så avsluttet hun med noen forslag til «veien videre». «Det vi trenger i dag, er mer av det gamle vikingblodets tøffhet. Å være stolt av vår egen kultur», sa hun.

«Det er på tide å gi opp kvinnekampen. Norske feminister er blitt altfor harde», la hun til.

«Jeg forstår godt at norske menn i et slikt klima heller vil ha russiske og thailandske koner. De liker i det minste sex og er gode til å lage mat».

Link til hele intervjuet I Dagbladet.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

DAGBLADET portrett: Also check out these topics at CNN or FOX News. Other sources may be New York TimesUSA Today, the Washington Post or from the British angle, BBC, The Guardian, The Telegraph or Financial Times.

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.
THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them, and SHARE the articles:
Thanks so much for reading! More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!

Check Also

Paul Craig Roberts Hanne Nabintu Christmas with the Greatest Gift of All: The empowerment of the individual:

Interview Paul Craig Roberts: Worst thing that happened to US was fall of Soviet Union

  Herland Report:  The worst thing that has happened to the US is the collapse …

Wikipedia logo Herland Report

Liberal neo-Marxist Wikipedia used to demonize Conservatives

  Herland Report: Wikipedia has since its birth been a leading Liberal, progressive, atheist portal in demonizing …

The level of censorship is all-time high, do like thousands of others and SUBSCRIBE to our Newsletter here!

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close