VG Anders Giæver kampen for å strupe meningsmangfold: Herland Report.

VG Anders Giæver kampen for å strupe mangfold

 

VG Anders Giæver kampen for å strupe meningsmangfold: Anders Giævers angrep på nettstedet The Herland Report og TV kanalen ble enda et eksempel nettopp på den type drittsekkjournalistikk som har vært praktisert i så mange år.

VG Anders Giævers kampen for å strupe meningsmangfold: Herland Report.
VG Anders Giæver kampen for å strupe meningsmangfold er et sørgelig skue.

Det som irriterte Giæver, var rockeartisten Hans-Erik Dyvik Husbys TV samtale, der han snakket om tillitskrisen til media og at folk nå vet at de blir desinformert.

Istedenfor saklig analyse, brukte han kortet vi alle er så lei av – sjikanering, kynisk maktretorikk.

Deretter serverte Giæver faktafeil etter faktafeil i sin artikkel der poenget åpenbart var å delegitimere og latterliggjøre. 

 

Hvorfor får journalister tillatelse til å holde på slik, år etter år?

Jeg antar at en av utfordringene er at journalister som Giæver har sittet så lenge i den norske VG boblen, der man på nærmest Walt Disney måte skaper sitt eget ideologiske verdensbilde, at virkelighetens kart ikke stemmer med terrenget.

Dermed blir det om å gjøre å hetse, latterliggjøre, si usannheter om den gruppen eller saken man omtaler. Journalistens rolle har blitt å levere subjektive utskjellinger heller enn objektiv journalistikk. 

Selv måtte jeg streve i flere runder for i det hele tatt å få tilsvarsrett. Bare det er en markant forverring av offentlig debatt til bare for noen få år siden, hvor slikt ville vært utenkelig.

The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten.

Vanskelig å få tilsvarsrett

VG Anders Giæver kampen for å strupe meningsmangfold: Herland Report. VG publiserte tilslutt mitt svar til Giæver i papiravisen, men kun halvparten av det, uten at jeg ble gjort oppmerksom på det.

Etter debatt med VG redaksjonen, kom det tilslutt til at det hele innlegget i det minste ville foreligge på nett. Vi får se hvor lenge det blir liggende, også det en ny trend. Etter kort tid fjernes innlegg som var motsvar på sjikane og latterliggjøring.

 

LES OGSÅ:

 

Det er jo på nettet at den brede debatten foregår. Som alle vet, er det svært lite betydningsfullt hva som står i en enkeltstående papiravis, ettersom denne “destrueres” i morgen og kun det som står på nett blir stående i årevis.

VG Anders Giæver kampeb for å strupe meningsmangfold: Herland Report.
Herland Report har hatt gledelig internasjonal suksess med intervjuer med ledende intellektuelle, politikere, CIA og NSA direktører, Judicial Watch direktører, tidligere Wall Street Journal redaktører, bestselgende amerikanske forfattere, Black Lives Matter ledere, biskoper og prester. For å nevne noen. Følg vår internasjonale satsing her.

Dersom VG ikke publiserer mitt innlegg med linker også på nett, innebærer dette at jeg kun får halv tilsvarsrett og nektes tilsvarsretten på nettet.

Hvorfor tillates journalister å holde på slik? Det svekker jo mildt sagt tiltroen til de ledende mediene.

Vi antar at VG i tråd med vanlig presseetikk ikke ønsker å kun praktisere halv tilsvarsrett og at innlegget snart publiseres på nett med linker.

Det som irriterte Giæver, var rockeartisten Hans-Erik Dyvik Husbys TV samtale, der han snakket om tillitskrisen til media og at folk nå vet at de blir desinformert.

Og så var kommentatoren på jakt etter navn og adresse til redaktører og mediefolk som erkjenner at media driver med desinformasjon?

For slike redaktører vil nok raskt bli fjernet fra «det gode selskap», skal vi tro tilstanden i dette fryktpregede landet med en selvsensur, ensrettethet og mobbekultur i verdensklasse. #kildevern.

Vi slutter jo å kjøpe mainstream aviser nettopp på grunn av den elitistiske “meningspoliti” holdningen der man selvoppnevnt og passe arrogant doserer for befolkningen hva “vi får lov til å mene” om ulike tema.

 

Herland Report VG Anders Giæver kampen for å strupe meningsmangfold: Herland Report.
VG Anders Giæver kampen for å strupe meningsmangfold: Herland Report. Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. I dag er det betydelig sensur i mediene samt sosiale medier. Du nektes aktivt informasjon om hva som skjer i verden utenfor den politisk korrekte arena. Det er en verdensvid trend nå at nyhetsbrev blir viktigere og viktigere, nettopp av den grunn. Meld deg på her, så er du sikker på at du får artikler, TV programmer og annen informasjon som kan hjelpe deg til å se verden i farger, med flere nyanser enn bare en side av saker. Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

Eksempelvis, omtrent det eneste som formidles utenrikspolitisk er USA elitens maktperspektiv på verden. I USA er som kjent over 90 % av mediene nå kontrollert av 6 korporasjoner, med tette bånd til våpenindustrien og en temmelig kynisk finanselite.

VG reflekterer til punkt og prikke denne maktelitens geopolitiske oppfatninger.

Vi andre har lyst til å leve i et fritt demokrati der man respekterer og åpner for forskjellige meninger.

Kanskje derfor blir nettsteder som tillater andre synsvinkler, slik som The Herland Report populære. Bare i oktober hadde vi nær en million leste artikler, i tillegg kommer flere millioner avspillinger på kort tid på TV kanalen.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

I et stadig mer nedstrupet meningsklima i Vesten, har avisene våre i altfor stor grad blitt maktas ensidige talerør.

De som vil belyse en sak fra flere sider blir «fienden vi må bekjempe».

Meningsmangfold har blitt folkefienden i det som stadig minner mer om et meningstyranni.

Kommentatorenes rolle blir i sovjetisk stil å strupe ned og “dumme ut” de som ikke automatisk godtar det politisk-korrekte diktat. Hvis dette fortsetter, er vi på god vei inn i det totalitære.

 

Also check out these topics at CNN or FOX News. Other sources may be New York TimesUSA Today, the Washington Post or from the British angle, BBC, The Guardian, The Telegraph or Financial Times.

About the author

Led by Scandinavian bestselling author, Hanne Nabintu Herland, The Herland Report news and opinion website provides independent analysis from leading Western intellectuals and ground breaking YouTube interviews, cutting through the mainstream media rhetoric. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

 

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Private Corporate Interests now Rule the West: National Interest is identified as Racism, Fascism

  In the Western World the legitimate national interest of people has become identified with …

Globalists push for the total destruction of sovereign nations in quest to dominate them all Society Is becoming a Prison Disguised as Paradise Getty

Globalists push for the total destruction of sovereign nations in quest to dominate them all

  Globalists, who intend the destruction of sovereign nations, have labeled concerns with mass immigration …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×