Europa folkeopprør: Helge Lurås, Herland Report

Europa folkeopprør og nasjonale verdier: Fortvilelse over ensrettede medier

 

Herland Report: Europa folkeopprør og nasjonale verdier: Hanne Nabintu Herland samtaler med Helge Lurås, en internasjonal nordmann med bred erfaring som leder tenketanken Senter for Internasjonal Strategisk Analyse i Norge.

I dette Herland Report TV programmet samtaler vi om behovet for mer realisme og mindre ideologisk styring av mediene, samt nødvendigheten av en styrket nasjonal identitet og historiske verdier i møte med en urolig verden.

Ukontrollert masseimmigrasjon og tanken om at et samfunn uten nasjonale grenser ville gi oss det perfekte samfunn, har vist seg å være feil.

Protesten i befolkningen mot politiske eliter og ensrettede medier er i dag sterkt voksende. Mange føler på avmakt i møtet med det som oppfattes som propagandastyringen i media, og mener at medienes objektive og informerende rolle har blitt forlatt.

 

 

Europa folkeopprør og nasjonale verdier: The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

 

Europa folkeopprør og nasjonale verdier: Herland Report banner
The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

 

Europa folkeopprør og nasjonale verdier: Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

Check Also

Engineered Food Crisis: wheat field, Getty

Engineered Food Crisis to Secure Continued US Dominance

  Herland Report: Engineered Food Crisis: In March 2022, UN Secretary-General Antonio Guterres warned of a “hurricane …

Self-Determination in Europe denied: Herland Report TV host, Hanne Nabintu Herland speaks to Fort Russ News, Joaquin Flores

TV interview: Self-Determination for Europeans in Europe denied

  Herland Report: Self-Determination in Europe denied: Herland Report TV host, Hanne Nabintu Herland speaks …

The level of censorship is all-time high, do like thousands of others and SUBSCRIBE to our Newsletter here!

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close