Lill May Vestly, Herland Report

Intervju med Lill May Vestly: Oppgjør med den kvinnefiendtlige feminismen

 

Herland Report TV (HTV): Intervju med Lill May Vestly: Etter 40 år med såkalt kvinnefrigjøring får ikke kvinnen være verken kvinne eller mor, – før fikk hun ikke jobbe ute, nå får hun ikke være hjemme.

Kvinnen har endt opp som kjønnsnøytral konkurrent i knallhard kjønnskamp, med skilsmissestatistikk på 35%, verdensrekord i sykemelding og Nav som ny forsørger, sier Lill May Vestly. Se programmet her eller nederst i artikkelen.

Hun mener at det er helt utrolig at det ikke fremmes mer kritikk mot 1968’er feminismen som har kullseilet fullstendig og skapt så mange kvinner i Skandinavia med et lavt selvbilde, som alltid tror at menn “er imot dem” og gir seg selv den kroniske taperrollen – og offerrollen – i samfunnet. Se Vestly i samtale med Hanne Nabintu Herland.

Vestly er kjent som grunder med ledererfaring fra næringslivet, “husmor fra Sørlandet” og er revolusjonær i protesten mot 1970-talls feminismen, som hun stempler som mannssjåvinistisk.

Intervju med Lill May Vestly: Herland Report
Intervju med Lill May Vestly: Herland Report.

 

Intervju med Lill May Vestly: Herland Report På sjekkemarkedet har kvinnen blitt tildelt rollen som en rå, dampende biff på tilbud, men i det sosiale systemet er hun et kjønnsløst vesen. Hun skjønner ikke opp ned på en mann, har hjertet fullt av brutte relasjoner, og nattbordskuffen fullt av substitutter.

Og når natten kommer tenner hun på mannen som hun demonstrerer imot om dagen.

 

RELATERTE POSTER:

 

Det rigide meningstyranniet som feminismen i dag representerer, ender opp med å virke kvinneundertrykkende og kvinner får nærmest ikke lov til å dyrke sin feminine identitet. Vi tar oppgjøret med den sinte feministen.

Dagens groteske kvinneideal er en kjønnsnøytral mann, radikalfeministisk oppmuntret fra alle kanter til å prioritere seg selv foran alt og alle, og kvitte seg med mann og barn.

Den moderne kvinne er full av selvmedlidenhet, og tror hun er undertrykt og fortjener særfordeler, at hun er bedre enn mannen, men at kjønn ikke finnes.

At kjønnsforskjeller bare er kulturelt betinget, tilhører ideologi og ikke vitenskap. Feminisme er blitt til egoisme, ansvarsfraskrivelse og likhetstvang.

Det er på tide å tenne opp bålet fra 70-tallet, og brenne det ekstremfeministiske korsettet. Innerst inne håper hun at noen skal gi henne oppmerksomhet for den kvinnen hun tross alt er.

Vi trenger et vestlig paradigmeskifte for kjønnsforståelse, og en ny familiepolitikk som anerkjenner kjønnsforskjellen, og respekterer individets selvbestemmelse.

 

 

 

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. 

The Herland Report har oså et “Livsstil” segment der vi tar opp tema knyttet til samliv, sex, familie, den åndelige dimensjon, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre. Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Alarm av Hanne Nabintu Herland: Foto TV2

Friedrich Hayek, The Road to Serfdom and how the West is returning to Feudalism

  Elon Musk recently suggested the reading of the 1944 book by Friedrich Hayek, The …

Religious Revival in Russia: The Kiev Lavra Monastery complex has been the center for Christianity in Russia for centuries. CBN

How Atheist Communism produced Religious Revival in Russia and caused its return to Christianity

  As Americans now turn to Marxism in the hope of a better and more …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×