Sannheten om Hanne Nabintu Herland: Intervjuet av Brita Møystad Engseth, Herland Report

Sannheten om Hanne Nabintu Herland: Intervjuet av Brita Møystad Engseth

 

Herland Report TV (HTV): Sannheten om Hanne Nabintu Herland: Brita Møystad Engseth samtaler med Herland om stigmatisering, demonisering og behovet for å kategorisere andre.

På jakt etter hvem Hanne Nabintu egentlig er, er det medieoverskriftene som skaper et inntrykk som ikke stemmer med virkeligheten.

Hanne beskriver dette som en hovedårsak til hvorfor hun begynte Herland Report og sluttet å delta i medienes offentlige debatt. Etter å ha blitt feilsitert, skrevet direkte løgner om, demonisert og tillagt meninger hun ikke har over så lang tid, mistet Herland tilliten til norske medier.

Men hvem er så Hanne Nabintu egentlig, bak mediefasaden? Brita vet endel om dette da de to er venner privat. Hanne uttrykker stor beundring for Brita og i intervjuet merkes den gode kjemien godt.

“Jeg vil grave litt dypere i hvem du er, Hanne. Mange har jo mye forutinntatte meninger om deg. Hvordan du ser ut, snakker og hvordan du prater. Så jeg tenkte jeg skulle benytte anledningen til å finne ut mer om deg,” sier programleder for Herland Report, filmkritiker og NRK kjendis, Brita Møystad Engseth.

 

Sannheten om Hanne Nabintu Herland: Intervjuet av Brita Møystad Engseth
Sannheten om Hanne Nabintu Herland: Men hvem er så Hanne Nabintu egentlig, bak mediefasaden? Brita vet endel om dette da de to er venner privat. Hanne uttrykker stor beundring for Brita og i intervjuet merkes den gode kjemien godt.

 

Sannheten om Hanne Nabintu Herland: Brita Møystad Engseth deltar i en rekke nye Herland Report TV programmer på YouTube som lanseres fremover, også som programleder hos oss.

Det Nye babylon, Hanne HerlandHerland er aktuell med ny bok, “Det nye Babylon”, omtalt hos TV2 og i en rekke medier.

I «Det nye Babylon» beskriver Hanne Nabintu Herland, religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden og nett-TV kanalen, The Herland Report, det kulturelle forfallet i Vesten.

Vi er materielt rike i Norge, men bak den fine fasaden bærer samfunnet preg av en bemerkelsesverdig sterk jantelov og mangel på respekt for forskjellige meninger. Boken viser hvordan vi kom hit og veien ut. Kjøp den hos ARK eller i din  bokhandel. 

 

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Hentet fra anmeldelser: “Hanne Nabintu Herland er vår beste guide i ideologisk krigføring med boken Det nye Babylon.”

“Herlands bok siterer alt som norsk akademia ikke vil ta opp.”

“Vekkerrøst når folk sover i et hus som brenner.”

“Boken er et gnistrende oppgjør med vår tids verdirelativisme og kulturliberalisme.”

 

Herland Report banner
The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcast has millions of viewers. Founded by Scandinavian historian of comparative religions and author Hanne Nabintu Herland, we feature leading intellectuals, authors and activists from across the political spectrum. Subscribe to YouTube interviews here!

 

Sannheten om Hanne Nabintu Herland: I dette programmet spikrer Brita M. Engseth Herland til korset og krever svar på hva Herland egentlig mener – bak mediefasaden. Hva er sant om Herland? Hva er løgn?

Brita sier om Herlands oppvekst i Afrika og liv utenfor Norge:

“Så til tross for at du er veldig blond og hvit så er du antageligvis kanskje en av de mest multi-kulturelle nordmennene som befinner seg i norsk offentlighet?”

Herland om troen på åndelighet:

“Jeg tror på Gud, ja. Jeg er et åndelig menneske. Jeg er helt sikker på at Han finnes. Jeg kan ikke fatte og begripe at det går an å se på naturens kompleksitet og skjønnheten i naturen uten å tenke at det er en intelligens bak det. Se bare på kunstverket som en soloppgang er.”

Herland om hvorfor hun engasjerer seg:

“Jeg ønsker at det skulle vært mer rettferdighet mellom grupper i samfunnet, at ulike grupper blir hørt og respektert. Jeg ønsker å bidra til det. Nå var nok ikke jeg klar over, når jeg først kom ut i norsk offentlighet, hvor totalitær norsk offentlighet er og hvor rigide meningsstrukturer som er her.”

“Det står mye i media som jeg er sitert på, men aldri har sagt. Jeg antar at enkelte journalister med vilje ønsker å vri på det jeg sier, for å forvrenge det som egentlig ble sagt.”

“Jeg har alltid hevdet at likeverd betyr at vi behandler hverandre likt samme hvilken hudfarge vi har, men slik er det ikke i Norge. Her er vi veldig raseorienterte og det gjelder både venstre og høyresiden. Vi evaluerer hverandre ut ifra hudfarge.”

“På den ekstreme høyresiden gir det seg utslag i “hvis alle med mørk hudfarge forsvinner ut av landet vil vi få et paradis. På venstresiden er det helt samme tenkning, bare motsatt vinkel.

«Stakkars, han er jo mørk i huden, det er synd på ham og vi må hjelpe ham med trygd.» Vi må ikke snakke om Sveriges problemer, frekke afrikanere og så videre.

Hvis man påpeker noe negativt ved en afrikaner, som beviselig har gjort noe negativt, da er man likevel rasist. Hudfargen bestemmer altså hvordan vi tillates å snakke til hverandre. Det er jo ren rasisme.”

 

 

Sannheten om Hanne Nabintu Herland: “Hvis en er mørk i huden skal han ikke utsettes for kritikk, dette er jo ren rasisme. Og de fleste afrikanere kommer dessuten fra praktfulle land. De trenger ikke å bli sydd puter under armene, på dagens nedverdigende måte.”

“Jeg synes ikke at vi gjennomfører likeverdsprinsippet. Da hadde man jo snakket på nøyaktig samme måte til mennesker samme hvilken hudfarge man har. Jeg mener at hudfarge er irrelevant. Det burde stilles de samme kravene til mennesker med andre hudfarger. Vi lever jo i et veldig raseorientert samfunn og det er veldig synd. Det ødelegger veldig mye for utviklingen i Norge.”

Om samfunnsutviklingen og verdier:

“Dersom det blir så verdiliberalt at absolutt alt er lov og at det er ingen regler for noe, da får vi en verdiforvitring som gjør at det ikke er grenser for noe lenger. Da vil trofastheten forsvinne i forholdene, lojaliteten forsvinner, ærlighet forsvinner.”

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Sannheten om Hanne Nabintu Herland: Subscribe to Herland Report TV with leading intellectuals
Sannheten om Hanne Nabintu Herland: The Herland Report is a Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts reaching millions yearly. Founded by historian and author, Hanne Nabintu Herland, it is a great place to watch interviews and read the work of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum.
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

NEW BOOK The Billionaire World: Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite

The Marxist mistake of denying the spiritual realm renders the West in spiritual poverty

  Friederich Nietzsche is one of the founding fathers of the atheist revolt against the …

Herbert Marcuse and the New Left' strategy to silence the Majority: Hanne Herland

Marxist icon Herbert Marcuse and the Authoritarian Strategy to silence opposition

  Repression of free speech, tolerance and respect for plurality has become the trademark of …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×