Mentaltrener for toppidrettsutøvere Mona Hartmann, Herland Report

Intervju med Mentaltrener for toppidrettsutøvere Mona Hartmann, Goal Mapping Norge

 

HerlandReport TV: Hanne Nabintu Herland samtaler med Mona Hartmann, Goal Mapping Norge om personlig utvikling og det å nå sine mål i livet.

“Personlig utvikling er viktigere enn noen gang, og å sette seg mål og arbeide for å oppnå disse”, sier mentaltrener for toppidrettsutøvere og eier av Goal Mapping Norge, Mona Hartmann. Se programmet her eller nederst i artikkelen. 

“Nettopp fordi samfunnet stiller så mange krav til både kvinner og menn, blir det enda viktigere å ta vare på seg selv og har betydning for helsen/livskvaliteten, yrkesvalg, utdanningskvalitet, økonomi og familieforhold”, sier Hartmann som har 25 års ledererfaring.

“Vi lever cirka 30 000 dager hvis vi lever til vi er rundt 80 år. Det går fort! Det er svært viktig å finne ut: Hva er det du er født til? I denne verden er vi født med en “glo”, vi er født med noe som her helt unikt og bare deg. Hva skal du serve verden med som gir deg anerkjennelse, selvfølelse og selvtillit? Og vi har alle ferdigheter som er unikt deg. Når du finner den, er det bare å trene og trene og kjenne at dette gjør jeg med lidenskap! Jeg elsker å gjøre det jeg gjør!”

Mentaltrener for toppidrettsutøvere Mona Hartmann, Herland Report.
Mentaltrener for toppidrettsutøvere Mona Hartmann, Herland Report.

 

“Goal Mapping UK har hatt 1 million studenter gjennom programmet med øket læreforståelsen med 25 prosent ved å bli kjent med sitt eget sinn og lære seg hvordan hjernen egentlig fungerer. ”

“Deltagerne opplever øket mestring på flere arenaer. Det å skape grupper som vil noe med livet sitt og dele et mentalt verktøy slik at de blir hverandres heiagjeng er en stor glede for meg å bidra til.”

 

RELATERTE POSTER:

 

“Da lever også jeg ut drømmen min hver dag om å hjelpe andre til et mer tilfreds og målrettet liv, noe som har vært min målsetting i mange år. Det å dele livets viktigste lærepunkter til andre og slik bidra til at deres livskvalitet økes, gjør meg meget glad”, sier Hartmann.

“Det er stort sett toppidrettsutøvere som er kjent for å sette seg mål på «riktig» måte og vet hva som skal til for å oppnå mål/delmål. De er på et høyt nivå både fysisk og mentalt og vi har mye og lære av deres tankeprosesser.”

“85 prosent av alle nordmenn mener barn og unge skal lære mer om livsmestring og mental helse, og nå er det på vei inn i skolen. Undersøkelse gjort i 2017 fra Høgskolen Oslo/Akershus viste at 28 prosent av elevene hadde psykiske problemer.

Derfor brenner jeg for livsmestring og mental helse. Tankerydding er helt nødvendig for de fleste av oss. Hvordan takle oppturer og nedturer og samtidig bygge et godt selvbilde slik at vi kan sette oss mål på «riktig» måte og oppnå å sitte i eget førersete og styre dit vi vil.

Vi vil alle ha behov for støttespillere og på vår reise gjennom livet kan vi erfare at de vi møter på vår vei vil påvirke oss på ulike måter. Noen vil teste deg, noen vil bruke deg, noen vil elske deg, og noen vil inspirere deg. Men de som virkelig er viktige, er de som bringer ut det beste i deg”, sier Mona Hartmann.

Kontakt mentaltrener og veileder Mona Hartmann, leder for Goal Mapping Norge: [email protected]

 

 

The Herland Report, som når millioner årlig, har et “Livsstil” segment der vi tar opp tema knyttet til samliv, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre.

Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her. Vår gallionsfigur er Lillian Müller. Herland Report publiserer artikler og TV samtaler med ledende intellektuelle, forfattere, aktivister og andre, rundt tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

 

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

The need for Faith in God:Hanne Nabintu Herland Report

We need empathy: What can motivate us to do good to others?

  This has become the age of depression and loneliness. Social bonds are withering, the …

Big Government Special Interests destroys Democracy: Milton Friedman

How Big Government Special Interests destroys Democracy: Milton Friedman

  In a time where the West is entering an age of socialist totalitarianism, the …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×