TV serie Søstre, Herland Report med Line Ekelund, Anne Kristin Hognestad, Beate Alstad, Mona Hartmann, Gro Elisabet Sille og Hanne Nabintu Herland.

RESETT om Herland Report TV serie Søstre. Om samliv og selvtillit

 

Resett skriver: Line Ekelund, Beate Alstad, Mona Hartmann, Gro Elisabet Sille, Anne Kristin Hognestad og Hanne Nabintu Herland har i dag premiere på TV serien Søstre: Om sex, samliv og selvtillit. Herland åpner det første programmet med det som for mange vil være en provokasjon:

Herland Report TV serie Søstre. Om samliv og selvtillit: – Vi ønsker å være andre typer damer enn de amerikaniserte “real housewives” som sloss og sier så mye stygt om hverandre. Vi ønsker å være kvinner som snakker pent om hverandre, vi ønsker å være damer som ikke misunner hverandre, men som heller fremsnakker andre og at vi respekterer at vi er forskjellige.

Det er slett ikke sikkert at vi alltid klarer dette, men målet er å ha et ideal som vi kan strekke oss etter.

 

 

NATT&DAG skriver om SØSTRE: “Enda en klikkvinner fra Herland. Denne gangen har hun omfavnet sin indre femininitet og presenterer et glitrete daytime-lignende talkshow.”

“Nettserien Søstre: om sex, samliv og selvtillit består av dronningen selv, akkompagnert av fem andre kvinner i sin beste alder, «på toppen av sine karrierer», som prater om kvinnerelaterte temaer over et bedre måltid på Continental. Verdens beste programkonsept?”

Resett skriver: Kvinners egne fiendtlige holdninger mot hverandre kan være en mye større hemsko for suksess enn det såkalte patriarkatet som det påstås at vi lever i. Noen av oss finner derfor oftere tonen med menn, men det er godt å se Herlands knippe av kvinner som tenker tilsvarende.

Bodøposten: “..åpenhjertig og rett ut om parforhold, pornografi, sex, selvtillit, helse og kosthold.”

 

Det er så mye negativt snakk kvinner imellom, og overfladisk prat. Vi forsøker å være genuint glade i hverandre og oppmuntrer til at det kan gå an å respektere hverandre. Er vi uenige, så er også det greit. Ulike valg preger oss i et langt liv, men tenk om vi kunne ta vare på gode vennskap likevel, sier Herland.

Målet med serien er å vise samtaler mellom kvinner som kan hjelpe de som er yngre til å finne en trygg vei å gå på som gir gode resultater for livet. Vi har med oss Beate Alstad, en av landets mest kjente sexologer som snakker om sine erfaringer og gir råd til de yngre. Vi har også med oss operasanger og fiolinist, Gesille – Gro Elisabet Sille. Samtalene byr på varierte tema og ærlige samtaler, uten filter.

 

Herland Report TV serie Søstre. Om samliv og selvtillit.
Herland Report TV serie Søstre. Om samliv og selvtillit:  Herland Report nye TV serie Søstre ble sett av flere hundretusen nordmenn og ligger på YouTube, Herland Report.

 

Herland Report TV serie Søstre:

– Herland sikter nok til at en del kvinner sladrer, baksnakker og er illojale mot sine medsøstre, og at det rammer kvinnen selv. Det er trist når kvinner blir kvinners verste fiender.

Kvinners egne fiendtlige holdninger mot hverandre kan være en mye større hemsko for suksess enn det såkalte patriarkatet som det påstås at vi lever i, mener Herland.

Noen av oss finner derfor oftere tonen med menn, men det er godt å se Herlands knippe av kvinner som tenker tilsvarende.

Line Ekelund, eier av Biotek Academy Scandinavia.

Deltagerne i TV serien “Søstre. Om sex, samliv og selvtillit”: Anne Kristin Hognestad, spesialist i estetisk medisin og eier av Elysium Medical. Line Ekelund, eier av Biotek Academy Scandinavia, internasjonal foreleser i kosmetisk pigmentering.

Beate Alstad, klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie, familieterapeut, sexolog og foredragsholder. Mona Hartmann, mentaltrener for toppidrettsutøvere, foredragsholder, eier av Goal Mapping Norge.

Gro Elisabet Sille, internasjonal sanger, fiolinist, skuespiller og helsecoach. Hanne Nabintu Herland, religionshistoriker, forfatter, grunnlegger av The Herland Report.

“Det er kanskje tøffere å finne sin posisjon som kvinne i dag enn noengang tidligere – i en kultur hvor tidsklemma, dobbeltarbeid og skyhøye krav til kvinner dominerer”, skriver Line Ekelund, internasjonal foreleser i kosmetisk pigmentering og eier av Biotek Academy Scandinavia, i denne artikkelen.

Hun er en av kvinnene som deltar.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

NATT&DAG skriver: Bare noen uker etter møtene med høyrefløyens kontroversielle spradebasser Milo Yiannopoulos og Ron Paul er Hanne Nabintu Herland tilbake med enda en klikkvinner.

Denne gangen har hun omfavnet sin indre femininitet og presenterer et glitrete daytime-lignende talkshow.

Nettserien Søstre: om sex, samliv og selvitllit består av dronningen selv, akkompagnert av fem andre kvinner i sin beste alder, «på toppen av sine karrierer», som prater om kvinnerelaterte temaer over et bedre måltid på Continental. Verdens beste programkonsept?

Bodøposten var tidlig ute med en beskrivelse av serien som er vanskelig å overgå: «Som seer får du et unikt innblikk i «kvinnesamtaler» slik de kan foregå når kvinner er sammen og mange tips fra erfarne kvinner til å styrke vennskap og parforholdet, ha en sunn kropp, et bedre selvbilde og et godt seksualliv, i jakten på det gode liv.»

NATT&DAG simpelthen elsker å få et unikt innblikk i hva kvinner snakker om!

Søstre – dette ble også tittelen på TV serien – er en gjeng samfunns opptatte jenter, alle gründere, de fleste av oss er flere-barns-mammaer. Vi er ikke flaue over at vi liker å pynte oss og eller føle oss feminine – dette bør absolutt ikke behøve å gå på bekostningen av respekt og likeverd mellom kjønn eller kvinners mange andre roller i livet.

 

“Vi som er Søstre – dette ble også tittelen på TV serien – er en gjeng samfunns opptatte jenter, alle gründere, de fleste av oss er flere-barns-mammaer. Vi er ikke flaue over at vi liker å pynte oss og eller føle oss feminine – dette bør absolutt ikke behøve å gå på bekostningen av respekt og likeverd mellom kjønn eller kvinners mange andre roller i livet.

Vårt budskap er at vi ønsker at kvinner skal være gode med hverandre – heie på hverandre – at vi skal stå samlet og støtte hverandre; blondiner, brunetter, tykke, tynne, karrierekvinner, husmødre, jålete og ujålete, “Rosabloggere” og akademikere – vi er alle søstre.

Det ytterste laget er kun et skall. Vi har alle flere lag under,” sier Line Ekelund.

 

FLERE ARTIKLER:

 

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Hanne Herland, founder of The Herland Report.

Friedrich Hayek and the West returning to Feudalism

  In 1944, Friedrich Hayek, one of the 1900s most influential economists, wrote a book …

Western Secular Values: Hanne Nabintu Herland, foto Steffen Aaland

Existential inner peace in the midst of turmoil

  The 20th century introduced Marxist, atheist emptiness to the masses in the West. It …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×