Intervju med Mona Hartmann: Livet går fort, realiser ditt potensiale! Goal Mapping: Herland Report.

Intervju med Mona Hartmann: Livet går fort, realiser ditt potensiale! Goal Mapping

 

Herland Report: Intervju med Mona Hartmann: Livet går fort, realiser ditt potensiale! Goal Mapping: “Se på Steve Jobs, Oprah Winfrey, Anthony Robbins og andre. De satte seg mål og jobbet bevisst mot disse. De visste hva de ville, hva de var gode på. De lot ikke motgang og misunnelse knekke seg, men kjente seg selv og var klar over hva som var deres beste ferdigheter. Se Herland Report nett-TV programmet med Mona Hartmann her. Samt nettserien “Søstre. Om samliv og selvtillit” der Hartmann er en av deltagerne.

Deretter bidro de til å gjøre verden et bedre sted ved å bruke sine evner i samfunnet. Vi skal bidra positivt i livet, det er poenget,” sier mentaltrener for toppidrettsutøvere, bedriftsrådgiver og livsveileder Mona Hartmann, som har 25 års ledererfaring.

“Nettopp fordi samfunnet stiller så mange krav til både kvinner og menn, blir det enda viktigere å ta vare på seg selv og har betydning for helsen/livskvaliteten, yrkesvalg, utdanningskvalitet, økonomi og familieforhold.”

Intervju med Mona Hartmann: Livet går fort, realiser ditt potensiale! Goal Mapping:
Intervju med Mona Hartmann: Livet går fort, realiser ditt potensiale! Goal Mapping: Herland Report.

 

Herland Report: – Mona Hartmann, du er mentaltrener og motivator for toppidrettsutøvere i Norge, med lang fartstid innen rådgivningsbransjen. Du er også eier av Goal Mapping Norge og driver med mye spennende. Kan du fortelle oss litt om hvordan du kom inn i denne bransjen og hva som fascinerte deg ved mentaltrening?

Mentaltrener og leder for Goal Mapping Norge, Mona Hartmann: – Helt siden ungdomsårene har selvutvikling begeistret meg. Som 15-åring leste jeg «På spor av mitt skjulte jeg» -som er faktisk like aktuell i dag. Gjennom min tidligere yrkeskarriere har jeg møtt mange mennesker med forskjellige livshistorier, hvor jeg kunne ta i bruke mine ervervede kunnskaper fra fremtidsrettet litteratur.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Midtveis i livet etter en yrkesskade måtte jeg se etter nye muligheter, og hva var da viktigere enn å jobbe med selvutvikling som alltid har vært min brannfakkel.

Etter mitt første møte med mentaltrenerne Brian Mayne og Anthony Robbins fikk livet en helomvending. Det fantastiske med mental trening er å bevisstgjøre mennesker på hva de egentlig vil, og hva drømmen vår er om vi tar bort alle hindringene. Jeg har selv satt meg klare mål i livet som jeg har oppnådd men samme metode. De fleste toppidrettsutøvere er dedikerte på å nå målene sine, og sammen med mental trening kan de fort oppleve å stå på toppen av seierspallen.

 


 

Herland Report: –Mener du at vi egentlig er ganske lite bevisste på vår egen «skaperkraft», at vi ikke tenker over hvor viktig målsetninger i livet faktisk er for å oppnå det vi drømmer om?

Fra vi er født letter hjernen etter mål med sine 125 millioner nevroner – kun 25 prosent er utviklet ved fødselen, resterende utvikles fra fødsel til vi dør. Menneske har derfor et enormt medfødt potensiale til å utvikle seg. Hjernen er i utgangspunktet «lat», og derfor er det viktig at vi utvikler oss og lærer nytt gjennom hele livet.

 

Herland Report: –I TV serien «Søstre. Om sex, samliv og selvtillit»i del to av syv halvtimes programmer, der du er en av de seks kvinnene som snakker åpenhjertig og ærlig om sex, samliv og selvtillit, der omtaler du om viktigheten av å sitte ved roret i sin egen båt og bevisst styre sitt eget liv i en retning.  Ditt eksempel med bilen, at bakspeilet er så lite og ofte har vi et fokus på det som ligger bak – fortiden. Dermed klarer vi ikke å se fremover, og bilen vår, der vi selv sitter i førersetet mangler et tilstrekkelig fokus på fremtiden.Forklar.

Mona Hartmann: – I vår digitale verden er det enda viktigere enn noen gang og sette oss mål. Hvorfor? Jo, det er fordi kun 3 prosent av oss som setter seg konkrete mål. Våre ønsker renner som oftest ut i sand, mens mål er drømmer som er basert på indre verdier. Det er selve drivkraften i mennesket.

Det er en grunn for at frontruten i bilen er så stor da den representerer fremtiden  og i fremtiden der kan du alltid gjøre en forskjell. Det som har vært kan du ikke gjøre noe med, for hvis du hele tiden ser i bakspeilet kolliderer du!

 

Intervju med Mona Hartmann: Livet går fort, realiser ditt potensiale! Goal Mapping: Herland Report.
Intervju med Mona Hartmann: Livet går fort, realiser ditt potensiale! Goal Mapping: Herland Report. Mona Hartmann er en av kvinnene som deltar i nettserien “Søstre. Om samliv og selvtillit” som ble sett av flere hundretusen i Norge.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Herland Report: – Hva er egentlig Goal Mapping og hvordan arbeider dere for å hjelpe mennesker å finne frem til sine beste evner og nå sine målsetninger i livet?

Mona Hartmann: – Hjernen er stjernen, og Goal Mapping er basert på hjerneforskning. Du oppnårvellykkede resultater gjennom ferdigheter og handlinger, som bygger på dine egne positive overbevisninger og holdninger ved å bruke dette verktøyet.

 

 

Brian Mayne leder Goal Mapping internasjonalt og er kåret til en av verdens beste foredragsholdere, og fått flere utmerkelser for arbeidet han har gjort. En av de som har sett verdien av Brian er Antony Robbins som har vært Mentor for blant annet President Bill Clinton.

Brian har i flere år jobbet for Anthony Robbins, som sier at Brian Mayne er en av verdens beste til å hjelpe folk til suksess. Hans bøker er oversatt til 15 språk og utgitt i 32 land.

Jeg er stolt av å representere Brian Mayne i Norge, og ikke minst få lov til å dele dette fantastiske redskapet slik at mennesker kan finne frem til hva de skal bruke livet sitt på og leve med god selvtillit, målrettet slik at man finner frem til sine beste sider og sterke evner til glede for alle rundt oss.

 

Herland Report: – Hvilke råd kan du gi til oss som stresser rundt i livet? Hva bør vi tenke på for å finne frem til gode målsetninger og for å kunne lykkes i det vi driver med, det vi synes er veldig interessant?

Mona Hartmann: – For å lykkes er det viktig å snakke om hva som gir livet mening, for det som virkelig gir glede og begeistring er friheten til å leve det livet du selv ønsker. Derfor er det viktig og ikke la andre bestemme over seg.  Design Your Life kurset som innebære Goal Mapping er derfor helt optimalt til å finne ut hva dine drømmer er for å oppnå målet som gir frihet.

Sakset fra nett TV programmet med Hartmann: “Vi lever cirka 30 000 dager hvis vi lever til vi er rundt 80 år. Det går fort! Det er svært viktig å finne ut: Hva er det du er født til? I denne verden er vi født med en “glo”, vi er født med noe som her helt unikt og bare deg.

Hva skal du bidra med i verden som gir deg anerkjennelse, selvfølelse og selvtillit? Og vi har alle ferdigheter som er unikt deg. Når du finner den, er det bare å trene og trene og kjenne at dette gjør jeg med lidenskap! At du elsker å gjøre det du gjør! Et mål er først et mål når det har en mening bak.”

 

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Alarm av Hanne Nabintu Herland: Foto TV2

Friedrich Hayek, The Road to Serfdom and how the West is returning to Feudalism

  Elon Musk recently suggested the reading of the 1944 book by Friedrich Hayek, The …

Religious Revival in Russia: The Kiev Lavra Monastery complex has been the center for Christianity in Russia for centuries. CBN

How Atheist Communism produced Religious Revival in Russia and caused its return to Christianity

  As Americans now turn to Marxism in the hope of a better and more …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×