Når media blir upålitelig basert på "sannheter" vi vet ikke stemmer - Hans-Erik Husby, Hanne Nabintu Herland Report

Når media blir upålitelig basert på “sannheter” vi vet ikke stemmer – Hans-Erik Husby

 

Herland Report: Samtalen med Hans-Erik Husby bidro til å sette lyset på tendenser innen mediestrukturene i Norge som er kritikkverdige.

Når kameraderiet blir så stort at redaktørene beskytter hverandre, selv om man vet at mye av det som skrives er ensidig, og ikke reflekterer ærlighet rundt politiseringen av budskapet, er ikke medienes rolle lenger å objektivt beskrive virkeligheten.

Det er dette temaet som vi tok opp i samtalen. Hvor langt er redaktører villige til å gå for å beskytte ensidig dekning av stoffet?

Og hvorfor reageres det så kraftig i befolkningen i dag, der mange rett og slett ikke lenger kjøper avisene.

“Hvis vi prøver å endre på det vi egentlig vet er sant, så havner vi i en indre konflikt og dermed oppstår det en forringing av det jeg vil kalle den mentale folkehelsen.

Vi blir en gjeng med hodeløse høns og veldig sårbare for autoritære krefter”, sier Hans-Erik Husby, alias Hank von Helvete, til Herland Report.

Se det første av flere programmer her.

“Det som skjer når media og den offentlige virkeligheten blir upålitelig, og autoritær og forfølgende, – slik som det er nå, basert på “sannheter” som vi egentlig vet ikke stemmer, da vil det oppstå et behov blant folk for å søke sannhet andre steder.”

“Min analyse,” sier  Hans-Erik Husby, “av det som skjer nå er at folk vet at de blir desinformerte av den etablerte pressen.

Og faktisk er dette en så stor etablert sannhet i folket, at avisredaktørene innrømmer at de driver med desinformasjon og sier at de driter i det.

Det du da ser er den siste delen av en løgns levetid. Løgn har en veldig kort levetid, faktisk, sannhet har en egen evne til å drepe løgn over tid.

Og når løgnen begynner å bli avslørt, da blir den sinnsyk fordi den vil tviholde på seg selv. Og derfor får du et rabalder uten sidestykke, som det oppleves nå i media og i digitale medier.”

Når media blir upålitelig basert på "sannheter" vi vet ikke stemmer - Hans-Erik Husby, Hanne Nabintu Herland Report
Når media blir upålitelig basert på “sannheter” vi vet ikke stemmer – Hans-Erik Husby, Herland Report.

 

“Det du ser er egentlig et løgnsamfunn på vei ned, er det blir borte vil det oppstå et vakuum – der det før var løgner – og det må fylles med en eller annen form for sannhet.”

“For vi mennesker er i bunn og grunn gode, vi ønsker at ting skal være sant, virkelig og godt. Vi ønsker at ting skal være redelig og oppriktig, og få muligheten til å rette opp det gale vi har gjort.”

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

“Dette er det som foregår nå. Jeg vil kalle det et paradigme skifte i folket som søker en form for sannhet. Det er blitt manifest nå at løgner har fått styre og råde for lenge i vårt samfunn.”

“Det er på en måte positivt, for det vil gå bra tilslutt, jeg er optimistisk og tror alltid at det vil gå bra tilslutt. Men i denne tiden her vil det bli en enorm åndelig krig om hva som er sant og hva som er løgn.”

Se hele den første av flere samtaler med Hans-Erik Husby, alias Hank von Helvete på Herland Rapporten om den autoritære utviklingen i Norge.

 

 

LES MER:

 

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

 

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them, and SHARE the articles:
Thanks so much for reading! More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!

Check Also

Jakten på lykke Hanne Nabintu Herland ny bok

Hva er marxisme? Karl Marx intolerante herskerklasse styrer oss nå #Tyranni

  Herland Report: Karl Marx intolerante herskerklasse styrer oss nå. Marx introduserte et system der …

NY BOK TYRANNI med personlige historier fra Kongo til Norge - et raseorientert samfunn, Herland Report

NY BOK TYRANNI med personlige historier fra Kongo til Norge – et raseorientert samfunn

  Herland Report: Hanne Nabintu Herlands bok Tyranni – hvordan venstresiden ble den nye herskerklassen …

The level of censorship is all-time high, do like thousands of others and SUBSCRIBE to our Newsletter here!

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close