The Quest for Mental Health: Hanne Nabintu Herland, founder of The Herland Report

Portrettert i NRK P2 om hvordan avisredaktører ødelegger norske medier

 

Avisredaktører ødelegger norske medier: Se NRK portrett I NRK P2 om hvordan det er å bo i Brasil, hvorfor jeg liker brasilianere så godt.

Jeg snakker også om det trange medierommet i Norge som så godt kontrolleres av “gutteklubben grei.”

Redaktørene i ulike aviser samkjører stoffet slik at avisene omtrent sier det samme, nå sist illustrert gjennom hvorledes samtlige mente at Trump ikke ville kunne bli nominert.

Det var omtrent samtlige skråsikre på. Jeg mente det motsatte.  På Twitter ble det gjort mye nummer av at Herland kunne tro Trump ville bli nominert.

Tilslutt viste det seg altså at jeg vant trendanalysen.

Saken illustrerer en av problemene med de trange, norske medier som er svært opptatt av morro, ironi og latterliggjøring, men heller lite av saklig argumentasjon og rasjonalitet.

Alt ser ut til å være “gøy” for “gutteklubben,”  godt illustrert på Twitter der de ofte kjemper om å være “den mest trendy og kule typen med mest mulig avansert ironi.”

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Avisredaktører ødelegger norske medier: Dette er en tåpelig teknikk som kun bekrefter den genuine mangelen på kunnskap som reflekteres innad i disse gruppeorienterte gjengene der gutta nærmest kappes om å tenke mest likt.

En liten lukket gruppe med altfor lav kunnskap om verden styrer medierommet inn i en trang politisk-korrekt sjakt der de ofte har feil I sine resonnementer.

Jeg hevder at vi trenger nye redaktører, nye ledere for aviser, slik at vi kan få mer konkret informasjon om hva som skjer i verden, og ikke bare i årevis presenteres for den samme, trange norske rammen.

Hvor mange av våre redaktører har bodd mer enn fem år i utlandet? Hvor realitetsorienterte er avisredaktørene? Er de mest opptatt av å forsøke å farge nyhetene slik at de passer inn i den kulturradikale narrativen?

Det er tross alt over femti år siden 1968, mens norske redaktører fortsetter å snakke som om vi fortsatt lever på 1960-tallet.

Hadde man fått inn friskt blod her, ville avisene solgt langt flere aviser.

Nå om dagen mister jo aviser lesere, TV2 holder på å gå konkurs, avisene strever for å overleve. Sosiale medier overtar hegemoniet, nettopp fordi denne trangrammede “gutteklubben” med ironiglade Twitter-typer har altfor stor makt og er altfor redde for å bryte konsensuskulturen innad i egne “mediegrupper.”

Redaktørene som leder norske aviser er altfor dårlige, altfor lite informasjonsorientert, de kan altfor lite eller er altfor redde for å bryte med consensus, hvilket gir oss dårlige aviser.

Avisredaktører ødelegger norske medier: Leser man VG, vet man hvilken linje Aftenposten vil ligge på, og omtrent samtlige andre. Dette tjener ikke demokratiet vårt.

Vi trenger en ideologisk medierevolusjon der vi blir kvitt disse flaskehalsene som ødelegger informasjonsstrømmene og fordummer det norske folk.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Slik svekkes avisenes innhold, slik man idag lett ser på Aftenposten, som har en betydelig lavere standard enn avisen hadde for noen år siden.

Folk gidder ikke lese lenger, men slår heller opp på Facebook, utenlandske medier, man er rett og slett inderlig lei av de politisk korrekte norske aviser der, som sagt, det star omtrent det samme i alle sammen.  Klassekampen er ett mulig unntak, det er ofte den eneste norske avisen jeg leser.

Hør NRK P2 kl 12 I dag, 5. juni, 2016.

Avisredaktører ødelegger norske medier: I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet.

 

Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Servants to the Billionaire Elites: The foolishness of our leaders: Megathreats, deglobalization and the end of European greatness: Getty Madrid 2022

How Nation State Governments are turned into Servants of the Billionaire Elites

  In history, Western politicians were voted into office in order to protect the interests …

Alarm av Hanne Nabintu Herland: Foto TV2

Friedrich Hayek, The Road to Serfdom and how the West is returning to Feudalism

  Elon Musk recently suggested the reading of the 1944 book by Friedrich Hayek, The …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×