Alf Gjøsund, Pressestøtten brukes til å ensrette samfunnet i venstreradikal, intoleranse - Hanne Nabintu

Pressestøtten brukes til å venstreradikalt ensrette samfunnet mot intoleranse

 

Herland Report: Hanne Nabintu Herland reagerer på at Alf Gjøsund i Vårt Land aktivt undertrykker meningsmangfold og pluralitet i Norge.

Pressestøtten brukes til å ensrette samfunnet i venstreradikal, intolerant retning, der meningsforskjeller ikke lenger tillates. Det vi nå opplever er ikke et demokratisk fritt samfunn.

Motstandere av pluralitet og et åpent samfunn har forskanset seg blant medieredaktører på en slik måte at friheten vi engang hadde til å tenke forskjellig nå aktivt fjernes.

Mine siste erfaringer er at først forbys min Oslo Symposium tale hos avisen Vårt Land, der redaktør Alf Gjøsund går til det skritt at jeg risikerer å få min spalte på Verdidebatt fjernet dersom jeg skriver mer der, slik jeg forstår det.

Gjøsund og Vårt Land går følgelig aktivt inn for å fjerne lesernes rett til å lese hva jeg sa på Oslo Symposium. Den formen for venstreradikal og grovt intolerant holdning vi så under krigen er nå på vei tilbake til landet vårt.

I tillegg, dette kommer fra en såkalt kristen avis, hva jeg har fått inntrykk av så bekjenner dog Alf Gjøsund seg ikke som en kristen. Hvorfor han er ansatt hos Vårt Land og tillates å bedrive denne typen sensur er et stort spørsmål.

Problemet er mediene der pressestøtten brukes til å strupe ned mangfold og pluraliteten i samfunnet; hetse, mobbe og lyve om de man av en eller annen grunn “ikke liker”, i et medieNorge som mottar 8 milliarder i stønad fra staten årlig.

Er mediene kun et stort PR byrå for de ultra-rike globalistene nå der alle andre perspektiver skyves under teppet?

Media har blitt en stor NAV institusjon der det verken kreves kvalitet, effektivitet, ærlig journalistikk eller excellence. Det er bare å lyve så mye man vil om hvem man vil? #VG Det er en sann skandale, skriver Hanne Nabintu Herland, religionshistoriker og grunnlegger av Herland Report.

Pressestøtten brukes til å ensrette samfunnet i venstreradikal, intoleranse - Hanne Nabintu
Pressestøtten brukes til å ensrette samfunnet i venstreradikal, intoleranse – Hanne Nabintu.

Problemet i norske medier er at man nå også må streve for i det hele tatt å få tilsvarsrett, en lang rekke mailer må skrives til avisen det gjelder, man får ikke svar, man må purre, man får heller ikke svar.

Avisens ansatte gidder omtrent ikke engang å gjøre jobben sin.

Hele dagsverk går med til å få avisen til å orke å svare deg, enda du har tilsvarsretten i henhold til regelverket når ren løgn sies om deg.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

For meg, nå først en svart løgn artikkel i Dagbladet om Herland Report og dernest, Vårt Land som nekter å publisere min Oslo Symposium tale på Verdidebatt.

Så farlig var den visstnok at Vårt Land åpenlyst sensurerer. Man skjuler ikke engang den totalitære linjen, men nekter foran alle, sine lesere å lese en offentlig tale holdt på Youngstorget. Dette er det pressestøtten nå brukes til, å strupe ned meningsmangfold.

 

 

Og for oss som jobber så aktivt internasjonalt, er det sjelden man har tid til å engasjere seg i norske aviser, da det ofte tar dagevis bare å få et svar fra en redaktør.

Det føles som om hele Norge er på NAV, og i hvert fall stilles få profesjonalitetskrav til de som leder avisene, der redaktørene er blant de treigeste i landet.

Norske medier er jo stønadsmedier som lever av rundt 8 milliarder i stønad i året. Enten er folk på kurs, ellers har de fri, eller de har snart fri eller de ikke gidder å jobbe.

Uten at det får noen konsekvens for stillingen, de samme sitter jo på lederstillingene i tiår, samme hvilken kvalitet man leverer.

Men ambisjoner og ønsket om excellence dysses ned av stønader som kommer gratis fra staten, samme hvilken kvalitet du leverer. De samme sitter på stillingene i tiår og sementerer sin makt på bekostning av folkets interesser.

Som ikke minst gjelder avisene, der redaktører kan være så trege de vil, uten å miste jobben på grunn av de massive mengdene med pressestøtte som deles ut uansett.

Stilles det ikke krav til kvalitetsarbeid, effektivitet, seriøsitet?

Da jeg først begynte å være aktiv i norske medier for mange år siden, ble man behandlet på en helt annen måte, og med den type respekt som bør være forventet i et meningsutvekslingsforum som offentlig debatt.

Men det har skjedd betydelige endringer, deriblant PR bedriftenes overtakelse av media. Avisene må selge og det gjør de ikke fordi kvaliteten på journalistikken er langt under pari. Altså må man velge en annen løsning: Skrive det man vet at avisens eiere får annonseringskapital fra.

Det er på høy tid med en revurdering av pressestøtten til en rekke aviser, der denne brukes til å sementere utdatert tenkning, hemme meningsutvekslingen, mobbe og trakassere, disrespektere minoriteter, bidra til hat mot muslimer som generalisert gruppe og så videre.  Det er en sann skandale.

The level of censorship in social media and search engines is all-time high. Do like thousands of others, subscribe to The Herland Report newsletter here!

Led by Scandinavian bestselling author, Hanne Nabintu Herland, The Herland Report news and opinion website provides independent analysis from leading Western intellectuals and ground breaking YouTube interviews, cutting through the mainstream media rhetoric. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Servants to the Billionaire Elites: The foolishness of our leaders: Megathreats, deglobalization and the end of European greatness: Getty Madrid 2022

How Nation State Governments are turned into Servants of the Billionaire Elites

  In history, Western politicians were voted into office in order to protect the interests …

Alarm av Hanne Nabintu Herland: Foto TV2

Friedrich Hayek, The Road to Serfdom and how the West is returning to Feudalism

  Elon Musk recently suggested the reading of the 1944 book by Friedrich Hayek, The …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×