Intervju med helseguru og veganer Lillian Müller – en av verdens vakreste kvinner

 

Herland Report TV (HTV): Internasjonalt er mange usikre på hvor landet Norge ligger, men alle vet hvem Lillian Müller er.

Lillian Müller er en av verdens vakreste kvinner, er kjent som helseguru, bestselgende forfatter, skuespiller og Playboys mestvinnende “Playboy of the year” covergirl i USA. Følg hjemmesiden hennes her. 

Over 40 ganger har hun prydet Playboy’s front cover i verden, og har lagt bak seg en spektakulær karriere, spekket med Hollywood stjerner og personlige vennskap med verdenskjente mennesker.

Lillian har aldri rørt narkotika, aldri har drukket en dråpe alkohol, aldri tatt en sigarett, er veganer og trener aktivt i en alder av 66 år. Hør programmet der hun snakker om helse, vegankultur, sunnhet og hvordan ha et bevisst forhold til maten vi spiser. Se programmet her.

Herland Report legger vekt på å bryte med de vante, norske jantelovsbarrierer og ønsker å løfte frem de spektakulære nordmenn som har gjort internasjonale gjennombrudd, og her står Lillian som en bauta i landskapet.

Se Herland Report programmene med Lillian Müller her og her.  Engelsk her.

 

 

Midt i det knugende likhetstyranniet i det lille landet vårt har vi klart å fostre en av verdens vakreste kvinner som gikk sin helt egne, selvstendige vei. Det er høyst imponerende.

Lillian legger også vekt på viktigheten av å leve målrettet, ha selvdisiplin, være bevisst på at livet er kort og du blir det du spiser, samt hvor viktig det er å overvinne det onde med det gode.

 

RELATED ARTICLES:

 

Valgene våre bestemmer veldig mye i livet, så tenk deg nøye om hva du velger, er Lillians budskap.

Skjønnhetsidealet Lillian Müller er et forbilde i selvdisiplin, sunnhet og er et vell av gode ideer hva gjelder mat og helse. Vi lever i en tid der grådighetskulturen preger oss, kanskje mer enn noen gang, også ved matfatet.

I dette programmet snakker Muller om hvor viktig maten er som vi spiser for helse og velvære, og om den voksende vegankulturen som hjelper mennesker å holde seg unna giftstoffene i moderne mat.

 

The Herland Report TV, som når millioner årlig, lanserer “Livsstil” segmentet der vi tar opp tema knyttet til sex, samliv, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre.
Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller.

 

 

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Alarm av Hanne Nabintu Herland: Foto TV2

Friedrich Hayek, The Road to Serfdom and how the West is returning to Feudalism

  Elon Musk recently suggested the reading of the 1944 book by Friedrich Hayek, The …

Religious Revival in Russia: The Kiev Lavra Monastery complex has been the center for Christianity in Russia for centuries. CBN

How Atheist Communism produced Religious Revival in Russia and caused its return to Christianity

  As Americans now turn to Marxism in the hope of a better and more …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×