Nettserien Søstre - Herland Report nett-TV serien sett av flere hundre tusen nordmenn: Herland Report

Nettserien Søstre stor suksess, sett av flere hundre tusen nordmenn

 

Herland Report TV (HTV): Hva er veien til lykke i et hektisk moderne samfunn? Kan man bli lykkelig hvis man bare tenker på seg selv? Hør seks norske kvinner snakker åpenhjertig og privat om hva som skal til for å få et godt liv.

Line Ekelund, Anne Kristin Hognestad, Beate Alstad, Mona Hartmann, Gro Elisabet Sille og Hanne Nabintu Herland deltar.

Se nettserien i 7 deler «Søstre. Om samliv og selvtillit». Første programmet fikk over 100 000 views på få dager.

Hele spillelisten med syv SØSTRE programmer på Herland Report YouTube finner du her.

Seks kvinner har tillatt at TV kameraer å filmer deres private venninnesamtaler, der de snakker åpenhjertig og rett ut om parforhold selvtillit, helse og kosthold.

Vi spør: Hvordan skal vi leve for å få et best mulig liv? Hvor viktig er det å bry seg om andre og delta aktivt i samfunnet for å forbedre den verden vi lever i? Hva er verdigrunnlaget vårt, er vi bare opptatt av selvrealisering og at “jeg skal bli rik”? Gir ensidig selvrealisering lykke?

 

NATT&DAG skriver om SØSTRE: “Enda en klikkvinner fra Herland. Denne gangen har hun omfavnet sin indre femininitet og presenterer et glitrete daytime-lignende talkshow.”

“Nettserien Søstre: om sex, samliv og selvtillit består av dronningen selv, akkompagnert av fem andre kvinner i sin beste alder, «på toppen av sine karrierer», som prater om kvinnerelaterte temaer over et bedre måltid på Continental. Verdens beste programkonsept?”

Resett skriver: Kvinners egne fiendtlige holdninger mot hverandre kan være en mye større hemsko for suksess enn det såkalte patriarkatet som det påstås at vi lever i. Noen av oss finner derfor oftere tonen med menn, men det er godt å se Herlands knippe av kvinner som tenker tilsvarende.

Bodøposten: “..åpenhjertig og rett ut om parforhold, pornografi, sex, selvtillit, helse og kosthold.”

Nettserien Søstre - Herland Report nett-TV serien sett av flere hundre tusen nordmenn: Herland Report
Nettserien Søstre – Herland Report nett-TV serien sett av flere hundre tusen nordmenn: Anne Kristin Hognestad, eier av Elysium Medical i Oslo.

 

Nettserien Søstre – Herland Report nett-TV serien sett av flere hundre tusen nordmenn: I episode 3 samtaler vi med fokus på Anne Kristin Hognestad, eier av Elysium Medical. Hun sier: “Gi mer enn det du krever, da blir du lykkelig. Vi lever i en tid der det er veldig mye fokus på det ytre. Mange opplever at de ikke er lykkelige, higer etter noe nytt hele tiden.”

“Min rolle blir ofte å hjelpe mennesker til å finne ut hva de vil med livet sitt. Jeg stiller ofte spørsmål som er litt utfordrende.”

“Jeg har brukt mange år av livet til å finne ut hva som er min diamant. Hvem er jeg blant alle de som finnes på jorda? Hvorfor er jeg født? Hva skal jeg bruke livet mitt til? Hva er min diamant?”

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Nettserien Søstre – Herland Report nett-TV serien sett av flere hundre tusen nordmenn: “Det å motivere andre og tørre å utfordre litt er noe som faller naturlig for meg. Det gjør meg veldig glad å få se andre mennesker glade rundt meg, både unge og eldre. Og å ha venninner som heier på en, og ikke dytter en ned.”

“Mor Theresa som var mye i Calcutta sa at hun hadde aldri sett så mange lykkelige mennesker som nettopp der. Selv om de var fattige, holdt de sammen og det var ikke fokus på alt mulig annet.”

“Det å stå sammen og ha et fellesskap å være i, og å ha noen som bryr seg om en, det gjør en lykkelig,” sier Hognestad.

 

Nettserien Søstre - Herland Report nett-TV serien sett av flere hundre tusen nordmenn.
Nettserien Søstre – Herland Report nett-TV serien sett av flere hundre tusen nordmenn: Besøk gjerne Restaurant Eik, Annen Etage på Continental i Oslo. Opptakene ble gjort i disse eksklusive lokalene som ligger sentralt i Oslo, med nydelig mat, rammen rundt en perfekt kveld i Oslo.

 

Nettserien Søstre – Herland Report nett-TV serien sett av flere hundre tusen nordmenn: I nett-TV serien “Søstre. Om sex, samliv og selvtillit” får du som seer et unikt innblikk i “kvinnesamtaler” slik de kan foregå når kvinner er sammen og mange tips fra erfarne kvinner til å styrke vennskap og parforholdet, ha en sunn kropp, et bedre selvbilde, i jakten på det gode liv.

Serien handler om hvor viktig det er å beholde et åpent sinn i møtet med andre, å respektere forskjeller, at kvinner bør heier på kvinner heller enn å motarbeide hverandre, hvordan vi kan styrke parforholdene for å unngå de dramatiske skilsmisseratene.

Vi vektlegger også behovet for et åpent sinn i forhold til helse og kosthold, og hvor viktig det er at man blir det man spiser. Sunnhet, helse og vennskap står i sentrum for samtalene som foregikk på Annen Etage, Continental Hotell i Oslo.

 

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, kjent fra media som en fryktløs kritiker av den kulturradikale, 1968er tankegangen.

Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

The Herland Report har et “Livsstil” segment der vi tar opp tema knyttet til samliv, åndelighet, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre. Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller (se Herland Report TV med Müller her .

 

Operasanger, skuespiller, fiolinist og helsecoach Gro Elisabet Sille.

 

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Atheist Emptiness: Herland Report

Atheism, Emptiness and Suicide: We have lost the Recipe for Inner Peace

  Suicide is an epidemic in the West. Among Americans, the numbers are alarming, with …

Auguste Comte and Modern Science: The denial of the Metaphysical Dimension and Auguste Comte

Auguste Comte and Modern Science: The denial of the Metaphysical Dimension

  Today many views “modern science” and “empiricism” – the practice of basing theories on …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×