TV intervju med Kristin Flood: Vi trenger hvilestundene, stillheten

TV intervju med Kristin Flood: Vi trenger hvilestundene, stillheten

 

Herland Report TV (HTV)har den store glede å presentere en rekke programmer med den kjente journalist, forfatter og leder for retreatsenter i Italia, med over 25 års erfaring med mindfulness, Kristin Flood. Hennes budskap om verdien av stillhet, mindfulness og indre ro er viktigere enn noen gang. Se det første her. 

“Hvilestundene i samfunnet vårt har blitt helt borte. De små mellomrommene vi engang hadde, til å lene oss tilbake, til å fordøye vårt eget liv har blitt borte. Det går i ett hele tiden. Dette gjør noe med oss, ikke bare stressmessig,” sier hun.

“Jeg tror vi står foran en stor åpenbaring i hjerneforskningen, som er iferd med å komme med utrolige resultater som handler om hva mangel på tilstedeværelse gjør med hjernen vår. Og det er ikke godt for oss.”

“Essensen i det jeg vil si, i dette kompakte klimaet av aktiviteter, presses det frem et behov for stillhet. Å kunne trekke seg vekk og skape rommene for stillhet, reise på retreat, trekke seg tilbake fra verden noen dager, en periode. Vi trenger å ta vare på noen av de viktige kvalitetene i oss selv.”

 

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

The Herland Report har også et “Livsstil” segment der vi tar opp tema knyttet til samliv, sex, familie, den åndelige dimensjon, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre. Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

PODCAST: Brenda Caldwell with Hanne Nabintu Herland, Herland Report

LATEST PODCAST: Dr. Brenda Caldwell on Mental Health: “Forgiveness helps you take control over your life”

  The Herland Report Podcast host, Hanne Herland speaks to Dr. Brenda Caldwell on mental …

Podcast: Brenda Caldwell, Herland Report, Hanne Nabintu Herland

NEW Herland Report INTERVIEW: Good Mental Health is linked to Forgiveness, Dr. Brenda Caldwell

  Herland Report TV host, Hanne Herland speaks to Dr. Brenda Caldwell about how to …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×