Swedish Doctors for Human Rights: White Helmets Staged Chemical Attack:

Norge støtter terror #Hamas #Syria

 

Hanne Nabintu Herland:  Norge støtter terror: De siste årene har Norge fått et internasjonalt rykte som støttespiller for terrororganisasjoner. Man har kommet hit ved å følge antagelsen om at beste måten å motvirke terrorisme, er ved å gå i dialog.

Det er imidlertid all grunn til å stille spørsmålstegn ved våre milde samtaler og rause pengegaver til islamister som fremmer ideologier som blant annet har til hensikt å utradere minoriteter i Midtøsten.

Ifølge International Herald Tribune 19.9 advarte daværende president i Egypt, sekulær-moderate Hosni Mubarak kraftig om at alternativet til et autoritært styresett, var å slippe løs radikale religiøse krefter som ville skape kaos.  Han fikk rett.

Den arabiske våren har blitt en arabisk vinter. Regionen er blitt langt mer ustabil etter at islamister har tatt makten i land etter land.

Tiltroen til at innføringen av demokrati automatisk ville løse etniske, religiøse og sosiale utfordringer, har i realiteten legitimert støtte til intolerante ekstremister hvis målsetning kan være å utnytte demokratiet for å innføre rigid islamisme.

Det vi nå ser i Midtøsten er en betydelig øket grad av overgrep mot minoriteter. Det gjelder koptere i Egypt der hundretusenvis har flyktet siden 2011. Det gjelder sufister, assyriske kristne i Irak som har bodd der i to tusen år, kurdere, homofile, – bare i Irak er nær tusen homofile drept siden 2004, ifølge The Observer 13.9.2009.

 

Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. I dag er det betydelig sensur i mediene samt sosiale medier. Du nektes aktivt informasjon om hva som skjer i verden utenfor den politisk korrekte arena. Det er en verdensvid trend nå at nyhetsbrev blir viktigere og viktigere, nettopp av den grunn. Meld deg på her, så er du sikker på at du får artikler, TV programmer og annen informasjon som kan hjelpe deg til å se verden i farger, med flere nyanser enn bare en side av saker. Norge støtter terror.

 

Norge støtter terror: Homoseksualitet var som kjent ikke kriminalisert under Saddam Hussein, men ble det først etter islamistisk påtrykk.

Jøder, enda en minoritet som har bodd i Midtøsten i flere tusen år, har i lang tid måttet masse emigrere fra muslimske land i en slik skala at man i dag estimerer at det kun er 18 000 jøder igjen, deriblant null i Libya, ifølge Standwithus.

Og nå, kristne i Syria. Jeg kommer akkurat tilbake fra en reise i Midtøsten der jeg har holdt flere foredrag og var i audiens hos den gresk ortodokse patriarken av Jerusalem, Theophilos III samt samtalte med diplomater, ambassadører og professorer.

Jeg besøkte også Golan-høydene og snakket med en av de øverste lederne for kristne i Syria. Det han fortalte var uhyggelig.

Titusenvis av kristne flykter i kjølvannet av at den vestlig støttede opprørshærens islamister overtar kontrollen da «kristne er uønsket i det nye Syria.» Man går fra dør til dør og likviderer kristne.

I regionen forbereder man seg nå på å bli slaktet ned. Syria er et land med mange millioner som tilhører minoriteter. Skulle regimet falle, der presidenten selv tilhører en islamsk minoritet, er faren for folkemord overhengende.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Norges sjekkheftediplomati fungerer i praksis som støttespiller for terrororganisasjoner med betydelig intoleranse for minoriteter som kristne, jøder og homofile. Vi gir Palestinske Selvstyremyndigheter 700 millioner i året. Hva går pengene til?

Nylig ble lønninger til selvmordsbombere tredoblet. Mannen som drepte 30 israelere i 2002, mottar nå 20 000 kroner i måneden, ifølge Times of Israel. Tall fra ITIC viser at palestinere utførte 25.770 terrorangrep, 147 selvmordsangrep med 1100 døde israelere og 7500 skadde bare mellom 2000 og 2005.

Norge støtter terror: Fatah alene utførte 214 terrorangrep bare i 2003-2004. Grove korrupsjonsanklager preger PLO som allerede i 1993 var rikeste terrororganisasjon i verden, ifølge NCI med verdier for 10 milliarder dollar, årlig inntekt på 2 milliarder, i 1999 med 50 milliarder hemmelig investert.

Yasser Arafat sa så sent som i 1996, tre år etter at han fikk Nobels fredspris, at palestinernes plan fortsatt var å fjerne Israel, ifølge Arutz-7. PLOs vedtekt om folkemord mot jøder var fortsatt ikke fjernet. Det pluralistiske liberaldemokratiet Israel er det eneste i Midtøsten der homofile er beskyttet med eget lovverk med årlige homoparader og full religionsfrihet.

Disse støtter vi ikke. Regjeringen har vært altfor påvirket av palestinsk propaganda og lukket øynene for hva vi finansierer.

Et raskt blikk på eksempelvis Hamas’ vedtekter er en katalog over illiberale, antidemokratisk og minoritetsfiendtlig tankegang:

Man oppfordrer til folkemord mot den jødiske minoriteten og oppmuntrer sin egen sivilbefolkning til selvmord for Allahs skyld. Sharia-loven skal innføres i alle land som muslimer har tatt fra andre med makt og ethvert forslag til fredelige løsninger fra det internasjonale samfunn skal avvises.

Sekulære løsninger er uaktuelle og andre religioners plikt er å bøye seg for dekretet uten å yte motstand. Norske myndigheter har lukket øynene for realitetene i Midtøsten. Det må føre til konkret endring av utenrikspolitikken for å ha reell verdi.

I så måte må Norges nåværende offisielle holdning anses som en ideell samarbeidspartner for Hamas. For her protesteres det lite.

Hamas og andre menneskefiendtlige grupper har lyktes godt i å skaffe seg politiske støttespillere i Vesten i mens de forfølger minoriteter på hjemmebane. Vi tier om det vi vet: uskyldige drepes. Og den som tier, samtykker. Norges utenrikspolitikk er sjekkheftediplomati.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Norge støtter terror: De siste årene har man ukritisk bidratt finansielt med milliarder. Vi var det første vestlige landet som inviterte Hamas inn i varmen og konsekvent nektet å følge USAs, EUs og FNs fordømmelse av organisasjonen.

Vi har stadig delegater på besøk i Oslo og byr på festligheter og «opplæring i demokrati» til en organisasjon som på forhånd har sagt fra om at de aldri vil bøye seg for fredelige løsninger fra et sekulært samfunn.

Det er ikke måte på hvor mange venner Norge har maktet å kjøpe seg gjennom aktiv pengetildeling. Vi er i seng med fienden og stolte av det. Her går jødehat og anti-israelisme hånd i hånd.

En raskt blikk på billedbruken i den siste konflikten mellom Israel og Gaza illustrerer den ensidige mediedekningen.

Nesten alle fotografier er av sårede i Gaza, ingen bilder av skadde, drepte og ødelagte eiendommer inne i Israel der Hamas hittil i år har sendt inn over 2200 raketter.

Påvirkning av vestlige journalister er ifølge The Wall Street Journal 19.11. en bevisst pr-strategi fra Hamas som lenge har plassert militær infrastruktur nær sivile.

 Selvsagt skapes et inntrykk av at Israel er ’den slemme’, det er jo dette man ønsker å oppnå: en demonisering av liberaldemokratiet Israel, det eneste landet i Midtøsten som gir kristne og muslimer likeverdige rettigheter, og eneste land der religiøse minoriteter vokser, ifølge Jewish Virtual Library.

I Norge derimot, indoktrineres unge til hat, godt illustrert av Hamar AUF politikerens nylige utsagn der han ønsket at Hitler kunne komme tilbake og fortsette Holocaust. Det sier i grunnen alt at politikeren ikke ble ekskludert etter uttalelsen.

 

RESPEKT av Hanne Nabintu Herland
Dette er den dramatiske biografien RESPEKT om Herlands krigsherjede barndom i Kongo og hennes møte med janteloven og det naive Norge i voksen alder. Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av The Herland Report som når millioner årlig.  Herland skriver om snillisme, rasisme mot hvite, middelmådighet, mangelen på respekt for den tradisjonelle norske kulturen og troen på Gud. Hennes forrige bok, “Alarm” kom ut i 2010 og solgte i fem opplag på under et år.  Kjøp den her!

 

Norges internasjonale rykte som troverdig og rettferdig fredsmekler i Midtøsten er dessverre historie. Oslo avtalen 1993 representerte en av de få virkelig store hendelser som satte Norge på kartet internasjonalt.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Norge støtter terror. Under Oslo avtalene var Norge den viktigste aktøren i å ledsage forhandlingene om en tostatsløsning. Avtalen sier spesifikt at det er de to partene som sammen skal bli enige om grensesetting og delingen av landområder.

Ingen andre land er spesielt nevnt i selve avtalen, ikke engang USA. Men noen ganske få år senere bestemte man seg utålmodig for å kaste Oslo avtalen på båten, gå fra løftene man selv hadde forpliktet seg til og oppmuntret palestinerne til å omgå Oslo avtalen og gå direkte til FN der man har søkt status som observatørstat basert på grensene før 1967.

I dag har Norge forspilt sjansen som troverdig fredsmekler gjennom å dømme Israel og islamistene etter forskjellige skalaer. Vi har stilltiende akseptert at islamistene forfølger kristne, jøder og homofile. Det er et meget ubekvemt faktum.  Aftenposten, 20.desember, 2012

 

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon. På det internasjonale markedet har Herland boken The Culture War og nylig utgitte New Left Tyranny som kommer på norsk i 2020. www.theherlandreport.com
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Alexis de Tocqueville Getty

Alexis de Tocqueville and the Totalitarian Abuse of Power in Democracies

  Many famous authors have discussed the dangers of misuse of power in democracy, among …

How the neo-Marxist New Left destabilized the West: Hanne Nabintu Herland

How the neo-Marxist New Left destabilized the West, tearing down the values that created stability

The West changed completely in the 1960s. The neo-Marxist student revolution implemented a full front …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×