Kari Jaquesson Hanne Nabintu Herland Report

Kari Jaquesson: Medienes rolle er å skjule hva som skjer i Midtøsten?

 

Kari Jaquesson: Vi snakker med Norges fitness coach-dronning og TV personlighet, Kari Jaquesson om Syria og Libya og krigene i Midtøsten. Hva skjer bak medienes fasader?

Hvorfor stiller flere og flere seg kritisk til den amerikanske narrativen og virkelighetsoppfatningen? Og hvorfor får vi bare presentert synsvinkelen til de ultrarike i USA?

Jaquesson hevder at vi er utsatt for grov mediemanipulasjon der moderate muslimske grupper i Midtøsten demoniseres, mens Al Qaida affilierte grupper paradoksalt nok hylles. Er medienes rolle å skjule for befolkningen hva som egentlig skjer?

Den vestlige ensidige mediestøtten til Al Qaida affilierte gruppers syn på hva som skjer i Midtøsten bør få en viss motbør, mener mange. Hvorfor den ensidige hyllesten av en fraksjon i en borgerkrig? Burde ikke medienes rolle være å beskrive flere sider ved saker, ikke bare det ene perspektivet som våpenindustrien tjener på? Herland Report forsøker å se virkeligheten fra flere vinkler. Se TV programmene våre med Kari Jaquesson på engelsk her og her. Norske programmer finner du her og her.

 

Kari Jaquesson Herland Report TV
Kari Jaquesson Herland Report TV.

 

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite, både på Høyre- og Venstresiden, som ikke lenger lytter til folket. 

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

 

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

Vår TV kanal sees av millioner og leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema fra andre synsvinkler. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Øket kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

The Herland Report foretrekker intervjuobjekter som tilhører gruppen Vestens nytenkende intellektuelle som ikke sitter fast i fortidens utdaterte ideologier og unyttige utopier som har gitt oss den type krigslandskap vi befinner oss i dag, både sosialt, kulturelt og på den internasjonale scene.

Bidragsyteres oppfatninger representerer ikke nødvendigvis Herland Report redaksjonelle linje, men vi tror på diversitet, pluralitet og tillater der for saklig, rasjonell og kunnskapsorientert debatt basert på et bredspektret meningsmangfold. Vi har også en livstilseksjon som omhandler parforhold, sex, helse, familie, åndelighet og verdier.

 

Sagt om Prosjektet Herland Report nyhetssiden og TV kanalen på YouTube, som når millioner årlig: «Revolusjonerende» Pål Steigan, steigan.no – «Noe helt nytt i Norge» Kari Jaquesson – «Kjemisk fritt for politisk korrekthet» Halvor Tjønn – «Frisinnede programmer» Hans-Erik Husby, alias HankVonHelvete – «Radikale WEB TV samtaler som gir ny kunnskap» Walid al-Kubaisi

 

Check Also

Faktisk.no Kristoffer Egeberg leverer pinlig lavmål, det blir nesten komedie, Pål Steigan saken

Faktisk.no leverer pinlig lavmål, dette blir nesten komedie, Pål Steigan saken

  Herland Report: Hos redaktør Kristoffer Egeberg, Faktisk.no kan det virke som om det gjelder …

An upcoming Kristallnacht For White Americans, asks Paul Craig Roberts, Herland Report

Europe should break away from Washington’s control, it would deter total war – Paul Craig Roberts

  Herland Report: Europe should break away from the Washington dominion, writes Dr. Paul Craig Roberts. …

The level of censorship is all-time high, do like thousands of others and SUBSCRIBE to our Newsletter here!

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close