Det vulgære Norge: Herland Report banner

Norsk ekspert: White Helmets videoen viser at det som gjøres med sprøyten i barnekroppen, er mord

Herland Report: Den mye omtalte White Helmets videoen med døde spebarn og småbarn, omtalt av Swedish Doctors for Human Rights som “makaber manipulasjon av døde barn og falskt kjemisk angrep for å frembringe en no-fly zone over Syria“.
Les flere av Swedish Doctors’ artikler her. En norsk ekspert på temaet uttaler til Herland Rapporten: “Det er ingen tegn til stridsgass på noen av barna. Eksponering for sure gasser ville skadet øyne og hud og skaden i lungene ville gjort skummet rosa. Sarin ville gitt kvelning og kramper/lammelser.
World Medical Association med kraftig kritikk av WHO, mens Solberg forsvarer: Herland Report subscribe
 Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. Det er en verdensvid trend nå at nyhetsbrev blir viktigere og viktigere, nettopp av den grunn. Meld deg på her, så er du sikker på at du får artikler, TV programmer og annen informasjon som kan hjelpe deg til å se verden i farger, med flere nyanser enn bare en side av saker. Meld deg på nyhetsbrevet her!
Det han driver med med den sprøyta, hvis det er kanyle på den i det hele tatt, er mord.
Det er veldig langt fra hvordan man setter hjertestikk og det er rimelig åpenbart at han som holder i nåla ikke har noen form for medisinsk kunnskap overhodet. En statist.
 Det er heller ingen spesiell grunn til å sette hjertestikk, man setter en “intra-ossøs” nål – i bein – hvis man ikke får tilgang til vener på barn.
Korrekt prosedyre, basert roughly på hvordan barnet ser ut, vil være å suge luftveiene rene og gi oxygen/assistert respirasjon med maske og bag. Alternativt intubasjon hvis noen kan det og man har utstyret. Hvis de har hjertestans, skal de komprimeres.
RELATERTE ARTIKLER:
Hvis de har hjertestans på grunn av stridsgass, er det såkalt “hypoxisk stans” og barn som har nådd det punktet kommer stort sett aldri tilbake. Man går videre til neste. Det antar jeg medisinsk personell i krigstjeneste vet.
Akuttmedisin er egentlig ikke så komplisert. Luft inn og ut, blod rundt og rundt. Kan selvfølgelig være alt mulig rart annet enn gass, men misfargingen er i hvertfall tilstede og de rykningene i muskulaturen er vanskelig å få et barn til å spille.
Resten av filmen virker merkelig. Spesielt at de må holde pasienter på respirator og overføre dem til Tyrkia.
G-serien er som sagt G-serie fordi den er reversibel og går raskt over hvis man overlever resp-stansen.
V-serien er irreversibel, og da dør man uten motgift og atropin. Men det er det ingen som har hevdet at dette er.
Forøvrig er det ingen av de barna som er i ferd med å dø av asphyxi (kveldning), så påstanden om opiatoverdose er gal.
Opiatoverdoser gir pustestopp og de blir også blå. Det ser ut som disse barna har blødd ut. De er bleke. Alternativt hypoterme. Alternativt overdose med annen sedativa, f.eks. benzodiazipiner, som ikke gir samme respirasjonsdepresjon.
De øvrige påstandene kan jeg ikke ta stilling til.”
 Se White Helmets videoen som ikke får bred dekning i norske medier, der positiviteten overfor Al Qaida affilierte White Helmets er stor.
Organisasjonen var nominert til Nobels Fredspris i fjor, støttet av USA som blant annet finansierer denne organisasjonen som kun opererer i rebell-jihadist kontrollerte områder i Syria og nå sist kjent for å være de som “reddet syrere fra kjemisk angrep”.
Svenske leger har skrevet om dette og dokumenterer at det som egentlig skjer er at ikke-medisinsk personell dreper små barn i videoen og bedriver makabre forsøk på døde barn og mennesker.
Dette skrev også åpenbart rasende Veterans Today svært kritisk om. Advarsel: Se meget grafisk video her.

Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

How Billionaires Rule Weak Politicians and turn Governments into Servants of the Elite

  The separation of powers is now a relic from the past. Back in the …

Nouriel Roubini on Megathreats Getty

The Nouriel Roubini warning of staggering amounts of debt that will lead to “the Mother of all Economic Crises”

  Nouriel Roubini, a former advisor to the International Monetary Fund and member of President …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×