Herland Report Newsletter
Boken "Tyranni" av Hanne Nabintu Herland beskriver hvordan venstresiden ble den nye intolerante herskerklassen

NY BOK fra Hanne Nabintu Herland: “TYRANNI. Hvordan Venstresiden ble den intolerante herskerklassen”

 

Herland Report: Religionshistoriker Hanne Nabintu Herland er ute med ny bok, Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen der hun hevder at

NY BOK fra Hanne Nabintu Herland: "TYRANNI. Hvordan Venstresiden ble den intolerante herskerklassen"
NY BOK fra Hanne Nabintu Herland: “TYRANNI. Hvordan Venstresiden ble den intolerante herskerklassen”

sosialistene ble den nye eliten som ikke vil ha mangfold, men totalitær ensretting av samfunnet.

Kjøp den her som julegave til familie og alle tenkende mennesker i Norge! Den er også tilgjengelig hos ARK bokhandel, ADLIBRIS, Haugen Bok og mange andre.

Sakset: Da jeg flyttet fra Afrika til Europa på midten av 1980-tallet, oppdaget jeg raskt at i Norge var mange oppslukt av ett ord: sosialisme.

Her var det en ting som tellet: Å lete frem absolutt alt som kunne være galt med de konservative, historiske verdiene i Europa, for deretter å demonisere tradisjonelle verdier generelt.

Men 1960-tallets nymarxister ble selv den nye eliten som med knallhard hånd styrer befolkningen.

Denne herskerklassen er bemerkelsesverdig intolerant mot andre enn dem selv, med skremmende lav respekt for religionsfrihet, ytringsfrihet og mangfold.

Det store spørsmålet blir: Var nymarxistene egentlig bare ute etter å bli det nye herskerklassen som kunne tyrannisere arbeiderklassen?

 

Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen: 1960-tallets nymarxister ble selv den nye eliten som med knallhard hånd styrer befolkningen.
Denne herskerklassen er bemerkelsesverdig intolerant mot andre enn dem selv, med skremmende lav respekt for religionsfrihet, ytringsfrihet og mangfold.
Det store spørsmålet blir: Var nymarxistene egentlig bare ute etter å bli det nye herskerklassen som kunne tyrannisere arbeiderklassen?

 

Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen:

I klaffen finner du denne teksten: De uerfarne som mangler kunnskap om verden, vil tro nesten hva som helst du forteller dem. Er det innpakket i et foredrag på et universitet er de naïve nok til å anta at den marxistiske universitetsprofessoren gir dem objektiv informasjon og forteller dem «sannheten om verden».

Politiske utopier kan lett forklares på en slik måte at de unge forføres, mens man i realiteten føres om bord i et mentalt slaveskip og friheten blir tatt fra en.

Dette skjedde i Sovjetunionen og det skjer hos oss i dag. KJØP BOKEN HER og gi den i gave til alle tenkende mennesker i Norge!

 

Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen: Følg debattene om tema venstresiden som herskerklasse i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nettstedet Herland Report.

Med skarpe kulturanalyser og tverrpolitiske YouTube intervjuer med ledende intellektuelle, skjærer hun igjennom medieretorikken, på tvers av politiske skillelinjer.

Herland er født og oppvokst i Afrika, har bodd i Midtøsten, Europa og Sør Amerika og bringer internasjonale perspektiver inn i det hun skriver. www.hannenabintuherland.com

Also check out The Rubin Report, Ron Paul Liberty Report YouTube channel, as well as Jordan Peterson, the BBC and FOX on the same topics.

Herland Report TV banner Newsletter

Check Also

Marxist violence against Whites: Marxist ideology facilitates acceptance for violence against Whites in America

Marxist ideology facilitates acceptance for violence against Whites in America

  As I have closely documented elsewhere, historical relations between Islam and the West have been utterly …

Liberal Tyranny of Feelings:

The Marxist Liberal Tyranny of Feelings and Victimhood

  In the increasingly hedonist West, individuals are encouraged to act according to their feelings. …