Aftenposten intervju Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt:

Aftenposten intervju om Hanne Nabintu bestselgeren RESPEKT: Sosialistisk rasisme å synes synd på mørkhudede

 

Herland Report:  Aftenposten intervju Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt: Hanne Nabintu Herland var 19 år da hun flyttet fra Afrika til Norge. Siden har hun bodd i en rekke land, blant annet Sør Amerika og Midtøsten og andre steder i Europa.  

Helt fra hun kom til Norge har Herland hevdet at Norge bærer preg av en bemerkelsesverdig sosialistisk rasisme der venstresiden kronisk ser ned på innflyttere.

Aftenposten hadde følgende intervju med Herland i 2012, da bestselgeren Respekt ble utgitt i Norge.

Knut Olav Åmås, den gangen kulturredaktør i Aftenposten, fikk gjennomgå betydelig fordi han ga Herland spalteplass. Det ville den kulturradikale, sosialistiske medieeliten som har sittet på makten i Norge siden 1960tallets studentrevolusjon ha slutt på.

I intervjuet i Aftenposten redegjorde Herland for uttrykket sosialistisk rasisme og hva hun legger i det. Les nedenfor.

Etter å ha utmerket seg i norske medier en årrekke, blant annet med flere bestselgende bøker som Alarm og Respekt, trakk hun seg tilbake fra aktiv mediedeltagelse og etablerte The Herland Report som har fått stor internasjonal suksess.

 

Aftenposten intervju Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt: Hanne Nabintu HerlandDet er en nyhetsside som også har en YouTube kanal med TV intervjuer med en rekke av Vestens ledende tenkere.

Herland sier hun alltid har oppfattet Norge fra et utsideperspektiv, kanskje som følge av oppvekst i Afrika, og har bestandig etterlyst et oppgjør med den sosialistiske norske rasismen som ser ned på innflyttere.

Braksuksessen har åpnet mange dører i USA, der Herland har intervjuet ledende senatorer, politikere, Judicial Watch direktører, ledere fra CIA, NSA, bestselgende forfattere, akademikere og professorer.

Aftenposten intervju med Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt:

Les her et utdrag fra Aftenposten intervjuet som skapte betydelig rabalder i de kulturradikale maktkretser i Norge: “Hanne Nabintu Herland var 19 år da hun flyttet til Norge.

I den nye boken Respekt beskriver hun, på et bakteppe av selvbiografiske fortellinger, et møte med norsk middelmådighet, latskap og uhøflighet. – Multikulturalismen hevder at alle kulturer bør sidestilles i Norge og at norsk kultur ikke skal ha forkjørsrett, sier religionshistorikeren og forfatteren.

Aftenposten intervju Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt: Herland Report.
Aftenposten intervju Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt Herland Report YouTube kanalen har en rekke intervjuer med internasjonale skikkelser. Her avbildet Joaquin Flores, sjefsredaktør i Fort Russ News, Dr. Mohammad Usman Rana som er en regulær gjest, den amerikanske advokaten John Whitehead og professor Reginald Davis, en amerikansk sosialist som er en av Herland Reports fokusgjester som har deltatt i en rekke TV programmer på kanalen.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

– Å være imot multikulturalismen betyr at man respekterer andre lands suverenitet og deres rett til selv å definere hvilke verdier de ønsker i sine kulturer, parallelt med at man hevder den samme retten i Europa overfor våre egne kulturelle verdier, mener Herland.

 

–  Norge er i ferd med å knele under ideologisk vanstyre

 

Hun ønsker seg heller et multietnisk samfunn uten multikulturalisme der de norske verdiene har forrang.

I boken Respekt skriver Herland at det som så ofte omtales som ett av «verdens beste land», tvert imot er i ferd med å knele under sosialistisk vanstyre og ensretting av den offentlige debatten.

Forfatteren beskriver et norsk samfunn med forfall i skoler, veier og helsevesen, med ukontrollert kriminalitet, med systematisert latskap smurt av oljemilliarder i stønadssystemet.

Som medisin foreskriver hun en gjeninnføring av gamle, borgerlige verdier som høflighet og dannelse, plikt, ansvar, selvbeherskelse og disiplin. Og sentralt: Man skal kreve det samme av alle.

 

HAftenposten intervju Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt: Herland Report subscribe
Aftenposten intervju Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

– Innflyttere loses inn i en underklassetilstand

 

Aftenposten intervju med Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt: – Vi har en tendens til automatisk å synes synd på mennesker med mørk hud, og enhver som ikke er født og oppvokst i Norge.

Det er en sosialistisk form for rasisme som stakkarsliggjør andre. Dette vi har levd med i veldig mange år.

Denne strukturelle rasismen gjennomsyrer norsk offentlighet og gjør at vi har loset hele generasjoner med intelligente, kompetente, mangespråklige ikke-vestlige inn i en underklassetilstand, sier hun.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

– «Stakkars, er du utlending? Da må du få trygd». Det er en misforstått snillisme, og reflekterer en ovenfra- og nedad-tankegang jeg reagerte sterkt på da jeg kom til dette landet.

Det er ikke lov til å snakke til en afrikaner like hardt som du snakker til en nordmann.

Vi er blitt så tolerante at vi tolererer oppførsel fra mange ikke-vestlige som vi aldri tolerert av nordmenn, mener Herland, som selv vokste opp i Afrika og var 19 år da hun flyttet til Norge.

 

Aftenposten intervju Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt: Bestselgeren Respekt av Hanne Herland
Aftenposten intervju Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt:  Dette er den dramatiske biografien om Herlands krigsherjede barndom i Kongo og hennes møte med janteloven og det naive Norge i voksen alder. Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av The Herland Report som når millioner årlig.  Herland skriver om snillisme, rasisme mot hvite, middelmådighet, mangelen på respekt for den tradisjonelle norske kulturen og troen på Gud. Hennes forrige bok, “Alarm” kom ut i 2010 og solgte i fem opplag på under et år. Herland er en av de få som er en uredd og fri intellektuell som ofte kommer med uventede og sylskarpe synspunkter som bryter med det politisk korrekte. Kjøp den her!

– Den sosialistiske rasismen skaper ekstremisme

 

Som eksempler på den «norske rasismen» nevner hun overfallsvoldtekter og hvordan statistikken er dominert av ikke-vestlige gjerningsmenn.

– Likevel våger ingen å snakke rett ut om problemene med kriminelle utlendinger av frykt for å bli stemplet som rasistisk.

Samtidig trekker hun frem den omdiskuterte «mokkamann»-uttalelsen under Spellemannpris-utdelingen.

Herland mener fordømmelsen av uttalelsen, sett opp mot hvordan Madcon selv har kunnet slenge rundt seg med både «bleikfiser» og bannord hentet fra kvinnelige kjønnsorgan uten reaksjoner, er det klareste eksempelet på den norske rasismen på lang tid.

 

LES MER:

 

Aftenposten intervju Hanne Nabintu om bestselgeren Respekt – Vi snakker ikke til hverandre jevnbyrdig. Ett av elementene som bidrar til voksende ekstremisme blant muslimer i dag, er underklassetilstandens følelse av håpløshet i møtet med norske ovenfra og nedad-holdninger.

Jeg har forståelse for at det er et undertrykket raseri blant dem som har vokst opp med vår raseorienterte integreringspolitikk som umyndiggjør heller enn å få folk i arbeid, sier forfatteren.

Ensrettet offentlighet

 

I Respekt hevder Herland at en lukket, ensrettet norsk offentlighet er en stor del av problemet:

–  Jeg har skrevet denne boken for å åpne rommet for forskjellighet.

Jeg ønsker at vi skal få mer takhøyde i Norge, lov til å tenke på tvers, uten at man straks blir truffet av den norske hersketeknikken hvor man på død og liv skal latterliggjøre, være usaklig og frekk mot den som bryter ut av det sosialistiske gruppepresset.” Les hele artikkelen i Aftenposten.

 

 

The level of censorship in social media and search engines is all-time high. Do like thousands of others, subscribe to The Herland Report newsletter here!

Led by Scandinavian bestselling author, Hanne Nabintu Herland, The Herland Report news and opinion website provides independent analysis from leading Western intellectuals and ground breaking YouTube interviews, cutting through the mainstream media rhetoric. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

What Julian Assange did: Julian Assange Ruptly Catelyn Johnston

What Julian Assange did was make known the immoral, illegal and unconstitutional actions of the government

  Occasionally I note that conservatives are ineffective defenders of liberty. The primary reason is …

Servants to the Billionaire Elites: The foolishness of our leaders: Megathreats, deglobalization and the end of European greatness: Getty Madrid 2022

How Nation State Governments are turned into Servants of the Billionaire Elites

  In history, Western politicians were voted into office in order to protect the interests …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×