Deltar på Filosofifestivalen i Kragerø 2. juni, kl 19: Midtøsten, vår tids Holocaust

 

Den 10. filosofifestivalen i Kragerø, går av stabelen 2. til 5. juni med tittelen “Flukt.”

Jeg deltar med et alvorlig foredrag om “Midtøsten, vår tids Holocaust” der jeg tar opp det paradoks at vi så aktivt deltar i krigføring i Midtøsten.

Dette skjer nå også i Syria, der vi støtter den ene parten i en borgerkrig,  – nettopp det som USAs forsvarsminister Robert McNamara så famøst uttalte at var amerikanernes største feil i Vietnamkrigen.

Les talen her: Norge er ingen fredsnasjon, men ledende våpenhandler.

 

Han betegnet det slik: “Vi tok feil, vi tok så forferdelig feil.”  I dag gjør Norge den samme feilen, noe som medfører en forlengelse av flyktningkriser og ubeskrivelige lidelser for sivilbefolkningen i landene det gjelder.

Jeg trekker frem en rekke konkrete eksempler på hvorledes vi bidrar til å gjøre Midtøsten til vår tids Holocaust. Hvorfor er vi så likegyldige til andres lidelse så lenge det ikke rammer oss selv?

Andre som deltar på konferansen er Kjell Magne Bondevik, Thomas Hylland Eriksen, Eva Joly, Trond Berg Eriksen, Inga Bolstad, Ingmar Meland, Karsten Jensen, Alf van der Hagen, Jostein Gaarder, Terje Tvedt med flere.

Tid og sted for foredraget: Løkka, Løkkebakken 8, Kragerø.

Til dere som ofte følger meg, vil jeg gjerne si – Ta turen!!  Jeg tar meg god tid etter foredraget til å samtale med de som kommer!

 

I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet.
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Mental Health: The Meaning of Life: Herland Report

Mental Health: The importance of Moral Standards and Self-Discipline

  Reflection on how the spiritual dimension affects our practical lives is more important than …

Secular Extremism in Europe: A political strategy to outroot religion as a whole

Secular Extremism in Europe: An atheist political strategy to outroot religion as a whole

  The term “secular” has been completely redefined by the New Left Western atheists. Secularism …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×