Herland Report Newsletter

Deltar på Filosofifestivalen i Kragerø 2. juni, kl 19: Midtøsten, vår tids Holocaust

 

Den 10. filosofifestivalen i Kragerø, går av stabelen 2. til 5. juni med tittelen “Flukt.”

Jeg deltar med et alvorlig foredrag om “Midtøsten, vår tids Holocaust” der jeg tar opp det paradoks at vi så aktivt deltar i krigføring i Midtøsten.

Dette skjer nå også i Syria, der vi støtter den ene parten i en borgerkrig,  – nettopp det som USAs forsvarsminister Robert McNamara så famøst uttalte at var amerikanernes største feil i Vietnamkrigen.

Les talen her: Norge er ingen fredsnasjon, men ledende våpenhandler.

 

Han betegnet det slik: “Vi tok feil, vi tok så forferdelig feil.”  I dag gjør Norge den samme feilen, noe som medfører en forlengelse av flyktningkriser og ubeskrivelige lidelser for sivilbefolkningen i landene det gjelder.

Jeg trekker frem en rekke konkrete eksempler på hvorledes vi bidrar til å gjøre Midtøsten til vår tids Holocaust. Hvorfor er vi så likegyldige til andres lidelse så lenge det ikke rammer oss selv?

Andre som deltar på konferansen er Kjell Magne Bondevik, Thomas Hylland Eriksen, Eva Joly, Trond Berg Eriksen, Inga Bolstad, Ingmar Meland, Karsten Jensen, Alf van der Hagen, Jostein Gaarder, Terje Tvedt med flere.

Tid og sted for foredraget: Løkka, Løkkebakken 8, Kragerø.

Til dere som ofte følger meg, vil jeg gjerne si – Ta turen!!  Jeg tar meg god tid etter foredraget til å samtale med de som kommer!

 

I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet.
Herland Report TV banner Newsletter

Check Also

Welfare and Feminism Destroyed the American Family: Huffington

Welfare and Feminism Destroyed the American Family

  Herland Report: Welfare and Feminism Destroyed the American Family: Stephen Baskerville, a writer I have …

Marxist feminism destroyed the family: Hanne Nabintu Herland

How Marxist Feminism Destroyed the Family – WND

  Serious social instability is now threatening the foundations of the United States. Yet, it …