Mental Health: The Meaning of Life: Herland Report

Innvandringspolitikken mislykkes totalt: Når vennlighet tolkes som svakhet

 

Herland Report: Innvandringspolitikken mislykkes totalt: Som født og oppvokst i Afrika sør for Sahara, vet jeg mye om kulturkollisjoner. Da jeg kom til Norge alene som 19 åring, føltes møtet med landet frustrerende.

Jeg frøs meg igjennom den første vinteren nesten uten oppvarming, fordi ingen hadde forklart hvordan man satte på strømmen. Da jeg begynte på universitetet, kjøpte jeg en pelskåpe og gikk rundt med den, intetanende om at det fantes andre vinterklesplagg.

Jeg lengtet tilbake til Congo, landet som det siste tiåret har vært borgerkrigsherjet med over 5.7 millioner døde som et resultat av den nasjonale elitens udugelige lederskap. Mange jeg vokste opp med er drept. Da jeg bodde i landet var det et hardt militærdiktatur hvor kriminelle ble hengt på torgene.

Den som ble tatt med narkotika, kom ofte ikke levende fra politiavhøret. Volden var betydelig i et ustabilt samfunn preget av nådeløs brutalitet, skriver religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report, Hanne Nabintu Herland.

 

Herland Report subscribe
Innvandringspolitikken mislykkes totalt: Do like thousands of others, subscribe to The Herland Report newsletter here! Thanks so much for reading. More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Follow the trend and subscribe! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around.

 

Etter å ha utmerket seg i norske medier en årrekke, blant annet med flere bestselgende bøker som Alarm og Respekt, trakk Hanne Nabintu Herland seg tilbake fra aktiv mediedeltagelse og etablerte The Herland Report som har fått stor internasjonal suksess.

Det er en nyhetsside som også har en YouTube kanal med TV intervjuer med en rekke av Vestens ledende tenkere.

Herland sier hun alltid har oppfattet Norge fra et utsideperspektiv, kanskje som følge av oppvekst i Afrika, og har bestandig etterlyst et oppgjør med den sosialistiske norske rasismen som ser ned på innflyttere.

 

LES MER:

 

Etter å ha bodd mange år utenfor Norge, i Sør Amerika og Midtøsten, med et bredt internasjonalt nettverk utenfor landet, ble det naturlig å danne sin egen mediekanal.

Braksuksessen har åpnet mange dører i USA, der Herland har intervjuet ledende senatorer, politikere, Judicial Watch direktører, ledere fra CIA, NSA, bestselgende forfattere, akademikere og professorer.

Fra det skandinaviske segmentet, har Herland også en rekke spennende stemmer med seg, som Niels Chr. Geelmuyden, Einar Salvesen, Brita Møystad Engseth, Hans-Erik Dyvik Husby, Lillian Muller, Mohammad Usman Rana, Walid al Kubaisi og mange flere.

På Herland Report nyhetssiden finner du artikler fra en rekke av Vestens ledende intellektuelle, forfattere og aktivister om utenrikspolitikk, perspektiver på Midtøsten, den kulturelle nedgangen i Vesten og en ramsalt kritikk av New Left kulturradikale bevegelsen på 1960-tallet.

 

Innvandringspolitikken mislykkes totalt: De ti buds effekt på den europeiske kultur kan ikke overvurderes, påpeker historikeren Robert Palmer.

For hvor hadde Vesten vært uten den kristne humanetikken som la grunnlaget for en stabil stat og kapitalismens fremvekst?

Sosiologen Max Weber har forklart hvor avgjørende protestantiske idealer som hardt arbeid, ærlighet, sparing og reinvestering var for utviklingen av det etter hvert velstående og stolte Europa.

I mitt barndoms Congo var de ti buds etikk fullstendig fremmed. Et av de sterkeste minnene er synet av soldater med skarpladde våpen. I 1961 ble ti italienske piloter tatt til fange i Kindu, Vest-Kivu. De ble drept, partert og spist. Kjøttet deres ble solgt på markedet.

Da jeg vokste opp forsvant et småfly i jungelen. Det ble senere funnet hengende i et tre. Den belgiske flygerens kropp var fortsatt i vraket, men hodejegere hadde tatt skalpen hans.

I oppveksten flyktet vi hals over hode ved flere anledninger. Jeg husker lik hauget opp langs veien.

Jeg møtte en av disse paramilitære igjen på et asylmottak i Oslo, en av flere som kom til landet. Krigen i Congo hadde snudd.

Som en del av eliten hadde han penger til å betale menneskesmuglere som fraktet ham til Norge, det myke landet som lenge har vært kjent for å betale lønninger inn på konto (les stønad) og gratis husrom (les kommunale leiligheter) til enhver som ikke arbeider.

Norge har som kjent utviklet seg fra å være ansvars- og arbeidsorientert til å bli rettighets- og stønadsfokusert.

Møtet med ham ble ubehagelig fordi jeg kjente til gruppens overgrep mot sivilbefolkningen. Han løy seg til opphold.

Uventet nok ble språk jeg behersket nyttig, da smuglerruten med narkotika fra Sør Amerika gikk via Afrika til Norge. Så kom folkemordet i Rwanda. Mange løy og sa de kom fra konfliktsonen, men swahili-dialekten avslørte at de var fra Kenya og Tanzania.

Dette ble mitt neste kultursjokk. Jeg var tilstede under utallelige identitetsavhør, der asylsøkeren hårdnakket påsto at han verken husket sitt eget navn, sin fars eller mors.

 

Innvandringspolitikken mislykkes totalt: Herland Report
Innvandringspolitikken mislykkes totalt: The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcast has millions of viewers. Founded by Scandinavian historian of comparative religions and author Hanne Nabintu Herland, we feature leading intellectuals, authors and activists from across the political spectrum. The articles and TV programs are to be used as pieces of information that should be considered as part of the bigger picture when seeking to acquire a full overview regarding a specific subject. Subscribe to YouTube interviews with thought leaders here!

 

Innvandringspolitikken mislykkes totalt: Ei heller husket han hvor han kom fra, annet enn den ”rwandesiske” landsbyen, som jeg som tolk visste var en fredelig by i Tanzania. Norsk vennlighet ble igjen og igjen tolket som svakhet. Og hvem kan klandre norsk politi som har beskjed fra høyeste hold om å smile pent?

Hvordan kan de vite hvor Mbujimaji, Rowenzori eller Bukavu ligger? Asylsøknader stappet med løgn ble levert til UDI og opphold innvilget i Norge. Inntrykket ble befestet: nordmenn er nyttige idioter. Det er veldokumentert hvordan menneskesmuglere arbeider.

De sender kunder som har betalt klekkelige summer til Europa med falsk identitet, med klar beskjed om å spille krigstraumatisert.

Å havne i norske fengsler er dessuten som å komme til et luksushotell. Etter endt soning og ved utvisning fra landet, får man med seg dagpengebeløp nok til å kjøpe seg store hus i Kenya.

Arbeidet med denne type saker i politi og personopplysnings sensitive innstanser er taushetsbelagt. Det samme gjelder domstolene og barnevernet, fagfelt jeg har arbeidet med en årrekke.

Innvandringspolitikken mislykkes totalt: The Herland Report is a Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts reaching millions yearly. Founded by historian and author, Hanne Nabintu Herland, it is a great place to watch interviews and read the work of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum.

 

Innvandringspolitikken mislykkes totalt: Tidvis er taushetskravet beklagelig, da det legges lokk på skrikende kritikkverdige forhold. Frykten for å bli stemplet som fremmedfientlig og rasist gjør at alvorlige utfordringer holdes stilltiende unna offentligheten.

Mitt neste kultursjokk inntraff da det gikk opp for meg hvem som effektivt hindrer utvikling til det bedre: myndighetene. Politiet ønsker løsning.

Barnevernspedagoger er desperate etter råd og retten til å sette grenser, men man blir beordret til å holde kjeft av urnaive teoretikere med mastergrader i kulturforståelse som sitter i departementene og konsekvent nedgraderer sin norske kultur.

Her utvises den fordummende snillismen som stakkarsliggjør ikke-vestlige, dog intetanende om hvor kynisk norsk godtroendhet ofte utnyttes.

Mer enn noen gang er det avgjørende å ta et oppgjør med multikulturalismen, metoden som innebærer en rasebestemt forskjellsbehandling og som mener at man bør sette tilside egne kulturidealer i møte med ikke-vestlige.

Tankegangenhar bidratt til fremveksten av et rasesegregert samfunn og en ny form for apartheid der innflyttere danner en stønadsavhengig underklasse. Amal Adens historie har mer for seg enn de fleste tror. Ayaan Hirsi Alis likeledes.

En rekke forhold er så graverende at det er en skandale at holdningene ikke endres, men i Norge gjelder mild Kardemommelov som ikke biter på de som er vant til hard jungellov.

Man fostrer frem det verste i folk, heller enn å sette seg i respekt.

Politisk korrekthet bidrar slik til videreføringen av integreringstragedien og blir den reelle samfunnsfienden. Tradisjonell norsk kultur undertrykkes, til befolkningens frustrasjon.

De ansvarlige er ledere som politidirektør Ingelin Killengreen og justisminister Knut Storberget.

 

Dette er den dramatiske biografien om Herlands krigsherjede barndom i Kongo og hennes møte med janteloven og det naive Norge i voksen alder. Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av The Herland Report som når millioner årlig.  Herland skriver om snillisme, rasisme mot hvite, middelmådighet, mangelen på respekt for den tradisjonelle norske kulturen og troen på Gud. Hennes forrige bok, “Alarm” kom ut i 2010 og solgte i fem opplag på under et år. Herland er en av de få som er en uredd og fri intellektuell som ofte kommer med uventede og sylskarpe synspunkter som bryter med det politisk korrekte. Kjøp den her!

 

Disse følger ideologiske utopier og håper at kulturforskjellene skal forsvinne av seg selv bare nordmenn er ettergivende lenge nok. Killengreens myke linje i styringen av politiet er et godt eksempel på en alvorlig mangel på selvinnsikt.

Til og med tusenvis av politifolk i protest foran Stortinget beveger ikke direktøren som utvetydig burde støttet politiets kamp. Under hennes ledelse har volds-, voldtekts-, innbrudds-, narkotika- og drapsspiralen gått rett til topps i hovedstaden.

Det er vanskelig å forstå at ikke Killengreen for lengst er avsatt på grunn av ren og skjær udugelighet. Er det mulig å få ”et realt mannfolk” til å overta den stillingen?

Ingen politileder i manns minne har etterlatt seg så til de grader elendige resultater.

Den fundamentale mangelen på grensesetting og sjokkerende enveis-toleranse vitner om en grunnleggende mangel på kulturell selvrespekt. Mildheten blir av mange ikke-vestlige tolket som ren svakhet. Frekke personer som burde vært fratatt stønadsrettigheter og sendt rett på knalltøffe norskkurs og til arbeidslivet, forblir isteden i trygdesystemet.

Tall fra SSB viser at 5.5 % av befolkningen, (de ikke-vestlige) mottar rundt 30 % av det nasjonale sosialhjelpsbudsjettet. Det er sjokkerende tall. Sementeringen av parallelle virkeligheter fremstår dermed som det foreløpige endelikt til ”det nye norske vi”.

Human Rights Services mai, 2009

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Private Corporate Interests now Rule the West: National Interest is identified as Racism, Fascism

  In the Western World the legitimate national interest of people has become identified with …

Globalists push for the total destruction of sovereign nations in quest to dominate them all Society Is becoming a Prison Disguised as Paradise Getty

Globalists push for the total destruction of sovereign nations in quest to dominate them all

  Globalists, who intend the destruction of sovereign nations, have labeled concerns with mass immigration …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×