Den arabiske våren: Hanne Nabintu Herland Report.

Den arabiske våren førte til at islamister tok makten i Egypt

 

Herland Report: Stadig flere innser nå at resultatene av den arabiske våren ikke ble fullt så positive som mange håpet tidlig i 2011.

De kulturradikale medielederne sto klare med dommen over den arabiske våren allerede før den hadde begynt. Man hadde fått det for seg at dette ville lede til fred og demokrati i Midtøsten.

De siste dagers betydelige oppstyr på Tahrir-plassen i Kairo har vist hvorledes titusenvis nå demonstrerer imot Det islamistiske Muslimske Brorskapet og president Mohammed Morsi som har gitt seg selv nærmest eneveldig myndighet til å gjennomføre islamistiske reformer i Egypt.

Nobel-prisvinner Mohamed elBaradei advarer ifølge The Telegraph 22.11. mot at Egypt lar en ny islamistisk «keiser eller farao» ta over.

Han påpeker at Egypt har det langt verre nå enn under Hosni Mubarak. Den betydelig økende grad av forfølgelse mot minoriteter er meget foruroligende. Dette angår Norge fordi vi utmerker oss internasjonalt som det mest Hamas-vennlige landet i Vesten med tett kontakt til Det Muslimske Brorskap i Egypt.

 

LES MER:

 

Den arabiske våren: Dette er den dramatiske biografien om Herlands krigsherjede barndom i Kongo og hennes møte med janteloven og det naive Norge i voksen alder. Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av The Herland Report som når millioner årlig.  Herland skriver om snillisme, rasisme mot hvite, middelmådighet, mangelen på respekt for den tradisjonelle norske kulturen og troen på Gud. Hennes forrige bok, “Alarm” kom ut i 2010 og solgte i fem opplag på under et år. Herland er en av de få som er en uredd og fri intellektuell som ofte kommer med uventede og sylskarpe synspunkter som bryter med det politisk korrekte. Kjøp den her!

 

Etter å ha utmerket seg i norske medier en årrekke, blant annet med flere bestselgende bøker som Alarm og Respekt, trakk Hanne Nabintu Herland seg tilbake fra aktiv mediedeltagelse og etablerte The Herland Report som har fått stor internasjonal suksess.

Det er en nyhetsside som også har en YouTube kanal med TV intervjuer med en rekke av Vestens ledende tenkere.

Herland sier hun alltid har oppfattet Norge fra et utsideperspektiv, kanskje som følge av oppvekst i Afrika, og har bestandig etterlyst et oppgjør med den sosialistiske norske rasismen som ser ned på innflyttere.

Etter å ha bodd mange år utenfor Norge, i Sør Amerika og Midtøsten, med et bredt internasjonalt nettverk utenfor landet, ble det naturlig å danne sin egen mediekanal.

Braksuksessen har åpnet mange dører i USA, der Herland har intervjuet ledende senatorer, politikere, Judicial Watch direktører, ledere fra CIA, NSA, bestselgende forfattere, akademikere og professorer.

Fra det skandinaviske segmentet, har Herland også en rekke spennende stemmer med seg, som Niels Chr. Geelmuyden, Einar Salvesen, Brita Møystad Engseth, Hans-Erik Dyvik Husby, Lillian Muller, Mohammad Usman Rana, Walid al Kubaisi og mange flere.

På Herland Report nyhetssiden finner du artikler fra en rekke av Vestens ledende intellektuelle, forfattere og aktivister om utenrikspolitikk, perspektiver på Midtøsten, den kulturelle nedgangen i Vesten og ramsalt kritikk av New Left kulturradikale bevegelsen på 1960-tallet.

 

Den arabiske våren: Hanne Herland kronikk
Den arabiske våren:  The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcast has millions of viewers. Founded by Scandinavian historian of comparative religions and author Hanne Nabintu Herland, we feature leading intellectuals, authors and activists from across the political spectrum. The articles and TV programs are to be used as pieces of information that should be considered as part of the bigger picture when seeking to acquire a full overview regarding a specific subject. Subscribe to YouTube interviews with thought leaders here!

 

Den arabiske våren:  Vi var det første vestlige landet som inviterte Hamas inn i varmen og nektet å følge USAs, EUs og FNs fordømmelse av organisasjonen.

Vi har stadig delegater på besøk i Oslo og byr på dialog og «opplæring i demokrati» til en organisasjon som på forhånd har sagt fra om at de aldri vil spille etter sekulærdemokratiets spilleregler.

Det FN baserte nyhetsbyrået IRINs rapport viste allerede i fjor at i løpet av ett år ble flere sivile dømt av militære domstoler enn under hele Mubaraks 30-årige styre. De senere årene har flere hundre tusen kristne måttet flykte fra regionen.

Nå kommer også rapportene om hvorledes Morsi heller fremmer islamistisk ideologi og bruker flere hundre millioner på støtte til Hamas, enn å ta seg av helse og sikkerhetsspørsmål i egen befolkning, ifølge blant annet M. Armanious i Gatestone Istitute 6.12.

De som ikke er muslimer blir mer og mer behandlet som annenrangsborgere med begrensede rettigheter. Midtøsten ekspert og forfatter, Raymond Ibrahim som i en årrekke har monitorert forfølgelsene mot minoriteter i Midtøsten, sier nå at overgrepene mot kopterne i Egypt har nådd et så systematisk omfang at man kan snakke om et «jihad mot kristne».

Han mener det er en bevisst islamistisk taktikk for å fjerne uønskede grupper som ikke er «tilstrekkelig islamistiske».

Mye kan sies om sekulær-moderate Mubarak som ble kritisert for å være både autokratisk og korrupt. Til tross for dette er det påfallende at Egypt under Mubarak var internasjonalt kåret til Afrikas raskest voksende økonomi.

Ifølge tall fra FN var landet rangert som et mellominntektsland og nasjonalinntekten pr. innbygger økte med over 40 % fra 2004 og frem til 2011.

 

LES OGSÅ:

 

Den arabiske våren:  I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet.

 

Den arabiske våren:  Egypt var en sekulær stat og Midtøstens mest økonomisk ekspansive og stabile land. En av Mubaraks hovedstrategier var å dempe motsetningene mellom de religiøse gruppene, deriblant yte motstand mot den voksende islamismen i Egypt.

Wall Street Journal hadde en stund tilbake en artikkel som viste hvilken bred støtte Mubarak hadde blant den koptiske minoriteten som utgjør om lag 10 % av befolkningen. Disse fryktet manglende beskyttelse etter hans avgang.

Etter at han fratrådte, har de religiøse motsetningene økt dramatisk og volden mot minoriteter eskalert, eksemplifisert ved angrepet på en kirke i Alexandria 1.1.2011 der 21 ble drept og hundrevis såret.

I etterkant ble saken så godt som henlagt, noe som også er blitt mer og mer vanlig i Egypt. Ofte er provokasjonen rett og slett at kristne samles for å feire sine egne kristne høytider, man viser frem kristne symboler slik som korset eller åpner en ny kirke.

Over hele Egypt rapporteres det hvorledes kristne angripes mens de feirer gudstjeneste eller er på vei fra kirken. Bare i løpet av revolusjonens første år, hadde over hundre tusen koptere flyktet fra landet, ifølge Al Arabiya 24.12.2011.

En av utfordringene med islamistene hvis makt har vært økende over lengre tid, er at de skiller skarpt mellom sunni-muslimer på den ene siden og kristne, jøder og andre uønskede grupper på den andre.

Sistnevnte regnes som «dhimmi», altså en gruppe ikke-troende uten likeverdige borgerrettigheter. Andre uønskede fraksjoner er blant annet alawitter, drusere, ahmadiya, baha’ier og ikke minst den homofile minoriteten.

Bare i Irak er nær tusen homofile drept siden 2004, ifølge The Observer 13.9.2009. Homoseksualitet var som kjent ikke kriminalisert under Saddam Hussein, men ble det etter islamistisk påtrykk.

Den økende intoleransen mot de anses som «utenfor den rette lære», er betydelig i det nye Midtøsten. Slike holdninger er lenge blitt promotert av satellitt TV-kanaler som «al-Manar» og «Iqra» samt på internett der islamistisk litteratur oppmuntrer til en skremmende intoleranse.

En rapport fra George Washington University viste nylig hvorledes tusenvis av unge koptiske kristne piker blir kidnappet og voldtatt i nærmest rituell praksis, fordi «de er fiender av islam».

Professor Michelle Clark viser hvorledes voldtekt, bortføring, tvangskonvertering til islam og tvangsekteskap brukes som middel for å undertrykke og forfølge koptere.

Mange foreldre får aldri sine døtre tilbake, eller de finner dem igjen bortgiftet til muslimer. The Washington Times påpekte i januar 2010 hvorledes dette er en epidemi i Egypt.

Den kristne minoritetens rettigheter har lenge vært begrenset. Man har ikke fått lov til å bygge nye kirker uten tillatelse direkte fra presidenten, noe som kan ta årevis å få, en muslim har ikke lov til å konvertere og den som konverterer til kristendom mister rettigheter, blant annet i forhold til arve- og foreldrerett.

Kristne har ikke rett til å studere på ledende universiteter som Al-Azhar, få koptere blir akseptert i militæret eller i politiet, de er klart underrepresentert i regjeringen og har aldri fungert som ambassadører, ifølge The Mideast Forum.

Rapporter fra land etter land tilkjennegir en stadig synkende toleranse for annerledeshet og religionsfrihet der islamistene vinner frem. Det er på høy tid med en avromantisering av drivkreftene bak islamistene som har tatt makten i land etter land i Midtøsten i kjølvannet av den arabiske våren. Fædrelandsvennen 2011

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Private Corporate Interests now Rule the West: National Interest is identified as Racism, Fascism

  In the Western World the legitimate national interest of people has become identified with …

Globalists push for the total destruction of sovereign nations in quest to dominate them all Society Is becoming a Prison Disguised as Paradise Getty

Globalists push for the total destruction of sovereign nations in quest to dominate them all

  Globalists, who intend the destruction of sovereign nations, have labeled concerns with mass immigration …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×