Herland Report TV om Norges største maler, Odd Nerdrum “Jakten på Nerdrum”

 

Herland Report TV (HTV) har den store glede å presentere et eksklusivt intervju om den nye dokumentarserien “Jakten på Nerdrum” om Odd Nerdrums liv, Norges største maler og en av vår tids største kunstnere. Se TV programmet under.

Vi samtaler med sønnen Øde Nerdrum og tidligere Nerdrum elev, Jan-Ove Tuv som forteller om den nye dokumentarserien i seks deler om Odd Nerdrums liv, kunstneriske utvikling, inspirasjonskilder og historiesyn.

Se de unike bildene og hør om denne Norges store sønn. Dokumentarserien er en dannelsesreise som gir et unikt innblikk i Odd Nerdrums liv, mannen som brøt med modernismen og gikk sine egne veier, dit kunsten er tidløs og historien ikke er en fiende.

 

Klipp fra dokumentarserien, der Jan-Ove Tuv samtaler med Øde Nerdrum om Odd Nerdrum maleriet, Mordet på Andreas Baader.

 

Serien er produsert av Øde og Bork S. Nerdrum, og vi følger den glitrende Jan-Ove Tuv som fortellerstemme. Dette omtales på ukens TV2 Skavlan, men dypdykket får du på Herland Report TV.

En stor takk rettes til Odd Nerdrum, Turid Spildo, Bork S. Nerdrum, Øde S. Nerdrum og Jan-Ove Tuv for en generøs og åpen kommunikasjon og deling av verdifullt materiale med oss. 

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Vi får høre om dokumentarprosjektet “Jakten på Nerdrum” som snart kommer ut på markedet, en fantastisk reise gjennom kunsthistorien der vi – også i det timeslange programmet på Herland TV – får se unike bilder fra Odd Nerdrums liv og livsverk som maler.

Jakten på Nerdrum er en dokumentarserie i seks deler som tar for seg Nerdrums liv og utvikling som maler. Øde Nerdrum og Jan-Ove Tuv reiser til 9 land og 18 byer for å se på malerne, i tillegg til skulptørene, landskapet, filosofien, kunsthistorien og filmskapere som inspirerte ham.

 

The Golden Cape. Odd Nerdrum.

 

Serien er laget for å fremheve fagmannen Odd Nerdrum og vi reiser, sammen med Øde og Jan-Ove gjennom historien og får inngående kunnskap om kulturutviklingen i Europa.

De møter i hvert program tidligere Nerdrum elever som forteller om denne Norges største maler og hans påvirkning på deres arbeider og inspirasjonskilder.

Den siste episoden handler mer om den europeiske kulturen enn om mannen som vi oppfatter som Norges største maler, Odd Nerdrum, og tar for seg kulturhistorien fra de gamle grekerne til moderne tid.

 

 

The level of censorship in social media and search engines is all-time high. Do like thousands of others, subscribe to The Herland Report newsletter here!

Led by Scandinavian bestselling author, Hanne Nabintu Herland, The Herland Report news and opinion website provides independent analysis from leading Western intellectuals and ground breaking YouTube interviews, cutting through the mainstream media rhetoric. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Bill Gates Warns of the Next Pandemic: Bill Gates and Partners Took Control Over Covid-19: Reuters

The Dark Side of the Digital Revolution

  People love the digital revolution.  It allows them to work from home and avoid stressful …

The Declining West: The search for meaning beyond Materialism. Hanne Nabintu Herland

The Declining West Now Hates the Values that made us Great in History

  Former Pope Benedict XVI often pointed out that the secular focus on scientific and …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×