Midtøsten dokumentar vises på TV i USA – JERUSALEM med Hanne Nabintu

 

Herland Report: Amerikanske CBN viser nå TV serien “Jerusalem med Hanne Nabintu Herland”.

Ledende intellektuelle, forretningsledere, akademikere og aktivister i Midtøsten belyser hvor feil Vesten tok i sin støtte til “den arabiske våren.”

Vesten støttet ukritisk islamistiske krefter som fjernet sekulære ledere og innsatte religiøse ekstremister i land etter land. Den arabiske våren ble en stor tragedie for Midtøsten som også ledet ut i en rekke kriger.

Temaet dekker:

  • Hva skjedde egentlig under den “arabiske våren”?
  • Hvorfor hører vi så lite om arabiske kristne og intoleransen mot minoriteter?
  • Hvorfor de stadige konfliktene mellom Israel og Gaza?
  • Hva er jødedom og hvordan påvirker religionen staten Israel?
  • Hvilke utfordringer skapes av den muslimske  masseinvandringen til Europa?

 

– Vi er veldig glade for den internasjonale suksessen, sier forfatter og historiker Hanne Nabintu Herland.

– Det er et gjennombrudd for oss som filmskapere at det internasjonale miljøet viser så stor interesse for de perspektivene vi fremviser.

Ledende akademikere og forretningspersoner taler åpenlyst om hvorfor Vesten gjorde feil i å støtte den arabiske våren, om hvordan vestlig korrupsjon følger det som har blitt kalt bistandsindustrien til Gaza, europeisk borgeruro og massemigrasjon, samt det pågående folkemordet mot kristne og andre minoriteter i Midtøsten. Bildet vises fra den konservative vinkelen, som vi sjelden hører fra i våre egne medier.

Det har vært meget hyggelig å se interessen for serien fra utlandet og med glede viser vi nå serien også i USA.

Se TV serien “Jerusalem med Hanne Nabintu Herland” på YouTube, Herland Report her. Den foreligger i ti programmer, der hvert program fokuserer på en gjest. I seriens løp får du møte en rekke kjente konservative ledere som forklarer sitt syn på situasjonen i Midtøsten. TV serien ble også vist i USA.

 

World Medical Association med kraftig kritikk av WHO, mens Solberg forsvarer: Herland Report subscribe
 Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. Det er en verdensvid trend nå at nyhetsbrev blir viktigere og viktigere, nettopp av den grunn. Meld deg på her, så er du sikker på at du får artikler, TV programmer og annen informasjon som kan hjelpe deg til å se verden i farger, med flere nyanser enn bare en side av saker. Meld deg på nyhetsbrevet her!

 

Dokumentaren i 10 deler har gått to sesonger på TV i Norge og er også vist i Sverige. Flere andre land har også vist interesse.
Serien belyser også hvordan Europas naive tilnærming til ikke-vestlig, illegal masseinnvandring påvirker Europa på en svært alvorlig måte.
Israel har lenge hatt mange av de samme utfordringene med terrorisme, men har ofte møtt liten forståelse frem til nå – kanskje fordi utfordringene nå også rammer oss.
Vi snakker også om hvordan europeere med Norge i spissen kynisk skaper økonomisk avhengighet og ny-kolonialisme i Gaza/Vestbredden istedenfor å oppmuntre til økonomisk selvstendighet.
RELATERTE ARTIKLER:
Mange er svært opprørt over dette og “bruken” av det palestinske folkets lidelser for å oppnå egne fordeler.
Nasjoner som Norge “kjøper seg” innflytelse gjennom å dele ut milliarder, og reflekterer ikke over i hvilken grad dette betraktes som ren korrupsjon hos mottakeren.
Den markante mangel på respekt for Midtøstens nasjoners indre anliggende omtales også som et av regionens betydeligste problemer.
Når nasjoner som Norge, med liten reell kunnskap om denne fremmede regionen, aktivt velger å støtte den ene parten i en konflikt, bidrar vi til øket friksjon, ikke motsatt.

 

Mer om saken: Etter å ha reist i mange år i Midtøsten og sett mangfoldigheten blant folkeslagene der, ønsket jeg å lage en TV serie som reflekterte denne pluraliteten og viste respekt for både ulike muslimske grupper, jøder, kristne og andre.

Sluttresultatet presenteres i 10 usedvanlige episoder med annerledes informasjon fra mangfoldige Midtøsten.

Vi snakker med ledende professorer, forretningsfolk, statsmenn og diplomater, ærlig og brutalt åpent om ISIS, Gaza, Israel, Hamas.

Serien omtaler også de betydelige forfølgelsene mot kristne og andre minoriteter.

Vi samtaler om hvorfor Vesten tok så feil i sin positive analyse av den arabiske våren, da vi naivt trodde at radikale islamister skulle bringe fred og vestlige demokrati til Midtøsten.

Serien setter Norge og 1993 Oslo Avtalens rolle i et kritisk lys og belyser hvorfor Norge nesten alltid mislykkes i sine “fredsforsøk” i fremmede kulturer.

Vi snakker også med ledende terroreksperter i Midtøsten om konsekvensene av islamismens fremvekst i Europa, og effektene av illegal, ikke-vestlig masseinnvandring til kontinentet.

Hvorfor forstår vi ikke hverandre?

Mangler vi respekt for menneskene som bor i denne regionen? Hva skjer i Europa når terror og islamske politiske ideologier nå fenger tredjegenerasjonsinnflyttere? Hva skal til for å få fred i Midtøsten og færre etniske og religiøse spenninger i Europa?

 

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

NEW BOOK The Billionaire World: Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite

The Marxist mistake of denying the spiritual realm renders the West in spiritual poverty

  Friederich Nietzsche is one of the founding fathers of the atheist revolt against the …

Herbert Marcuse and the New Left' strategy to silence the Majority: Hanne Herland

Marxist icon Herbert Marcuse and the Authoritarian Strategy to silence opposition

  Repression of free speech, tolerance and respect for plurality has become the trademark of …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×