The Quest for Mental Health: Hanne Nabintu Herland, founder of The Herland Report

“Uklippet” versjon av NRK Urix intervju om Trump revolusjonen, Fake News og forsvar av Milo Yiannopolous

 

Herland Report: Det pågår en betydelig revolusjon i USA, der de styrtrike økonomiske elitene som eier mediene (90 % av amerikanske medier eies av 6 bedrifter) får motbør.

Meningsmonopolet med utstrakt bruk av sensur som har pågått i mange år, der USA aviser fremstår som rene propaganda talerør for politiske makthavere, får nå motstand fra internet-media og andre alternative stemmer.

Dette og mer snakket jeg om på NRK Urix, se den uklippede versjonen nedenfor.

Det jeg hevdet på NRK Urix var at Donald Trump i realiteten utfordrer de etablerte medieelitene, ønsker å fjerne skatteparadisene for å tvinge USAs rikeste til å betale skatt til USA, han arbeider for å få  tilbake arbeidsplasser for vanlige amerikanere, støtte lovlydige borgere og stanse illegal innvandring, rydde opp i kriminalitet, styrke den jevne amerikaners økonomiske situasjon.

Herland Report nyhetssiden og nett-TV når millioner årlig. Se programmene og les artiklene med noen av Vestens ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere og aktivister. KLIKK på bildet og følg lenken. Her med PR guru, Woodley Auguste som snakker om konservative verdier og den sosialistiske rasismen som ligger i stakkarsliggjøringen av mennesker fra andre land.

 

Mye av det han står for, er klassisk venstresidetenkning – å ta oppgjøret med arrogante eliter og sørge for at folket blir hørt.

At norske medier likevel er så usedvanlig ensidig og kun videreformidler hets og vrangforestillinger av mye av det som Trump står for, illustrerer godt hvor elitistiske våre egne medie-samfunnsinstitusjoner har blitt.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Vi trenger mer frihet og større respekt for forskjeller i Vesten, og ikke den type regressiv autoritær tenkning vi nå ser i et USA der ytringsfriheten stenges ned og voldelige sammenstøt er resultatet.

I samtalen forsvarer jeg også Milo Yiannopolous, en politisk satirist som tydeligvis er blitt så farlig for den sensurerende eliten i USA at man gjør alt for å forsøke å sverte ham, og stenge ned retten til frie ytringer.

Tapen med ham som “pedofil” var dessuten sakset, der man fjernet punktet der han tok avstand fra pedofili.

 

Herland Report banner
The Herland Report is a Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts reaching millions yearly. Founded by historian and author, Hanne Nabintu Herland, it is a great place to watch interviews and read the work of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum.

 

Jeg påpeker også at det er godt forståelig at Hollywood preges av en ekstrem propaganda. Det er jo fra Hollywood vi i årtier har fått filmer som kronisk viser muslimer som terrorister og amerikanere som verdens frelser.

Dessuten eies Hollywood nettopp av de samme som eier mediene, som beskytter sine økonomiske interesser gjennom å påvirke vanlige mennesker gjennom svært fargede Hollywood filmer.

Nå vant også George Clooney pris for White Helmets dokumentaren og viser dermed sin støtte til Al Qaida og ekstreme grupper i Midtøsten.

Det er veldokumentert hvorledes White Helmets arbeider tett med Al Qaida affilierte grupper i Syria.

Likevel opplever vi grove mengder Fake News servert fra våre samfunnsinstitusjoner, der man fremelsker sunni-wahhabi tilknyttede terrorgrupper som dettes virkelighetsforståelse av situasjonen i Midtøsten.

Og Fake News anklagene fikk også motbør: Folk minner om at de største leverandørene av Fake News, udokumenterte påstander, ideologisk press og sensurering av deler av virkeligheten nettopp gjøres av “samfunnsinstitusjonen” media.

Dette er en av årsakene til at avisopplagene synker og folk vil heller lese internett der det foreløpig fortsatt er lov til å mene noe annet enn hva vi får lov til å lese i de politiske elitenes sensurerte talerør, “samfunnsinstitusjonen” media .

 

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Russia Christian Revival: Herland Report

Russia Christian Revival: How Communist Totalitarianism created religious revival in Russia

  As the United States now openly embraces the Marxist Cancel Culture with its fervent …

Aleksandr Dugin and Western Totalitarian Liberalism Turkish Post

Aleksandr Dugin and Western Totalitarian Liberalism

  The most famous political philosopher in Russia, anti-communist, anti-Marxist Aleksandr Dugin, who recently gave …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×