Carl-Schiøtz-Wibye-Hanne-Nabintu-Herland-Report

Ex-ambassadør til Saudi Arabia, Carl Schiøtz Wibye med sterk Saudi kritikk

 

Herland Report: Hanne Nabintu Herland samtaler med tidligere ambassadør, Carl Schiøtz Wibye om Saudi Arabia, islam, wahhabisme og radikalisme.

Wibye viser en bemerkelsesverdig høy kunnskap om det som skjer bak det “muslimske sløret” i Midtøsten, i sin bok Terrorens Rike som ble utgitt etter at han gikk av med pensjon fra stillingen.

Vi hadde gleden av å ha Wibye i studio, der han i flere programmer snakker om den saudi arabiske wahhabi-tolkningen av islam som skaper så mange problemer i dagens Midtøsten. Også i Europa er wahhabismen et betydelig problem, der islam tolkes på en ekstremistisk måte og påvirker sterkt de muslimske miljøene.

Nesten ingen våger å adressere de utfordringene som ambassadør Wibye omtaler, det er også lav kunnskap om forskjellene mellom religionen islam og den politiske ideologien islamisme. Å lytte til Carl Schiøtz Wibye analyser, gir større kunnskap om disse komplekse, kulturelle strømningene.

 

New Left Tyranny, by bestselling author Hanne Herland
“I New Left Tyranny, viser Hanne Nabintu Herland shows at ny-marxistene som ledet hippiebevegelsen og 68-er revolusjonen på 1960 tallet og utover, har angrepet de samholdsskapende, historiske idealene i Europa og skapt et dysfunksjonelt samfunn. Man har forlatt kampen for arbeidernes rettigheter, angrepet tradisjonelle verdier og gått sammen med milliardærglobalistene i angrepet på nasjonalstaten. ” New Left Tyranny anbefales i bokens forord av en av USAs mest kjente politiske økonomer, Dr. Paul Craig Roberts. Er du i USA, kjøp den her. Er du i Europa, kjøp den her eller velg din lokale Amazon nasjonale portal. Boken er også  til salgs hos Barnes and Noble og mange andre bokhandlere i over 60 land.

 

Ambassadør Wibye betegner wahhabismen som en sunni-ekstremistisk sekt som redefinerer islam og tolker budskapet bort fra innholdet i tradisjonell Islam.

Han forklarer hvordan Saudi Arabia har kunnet eksportere denne intolerante sekten i kjølvannet av 1970-tallets og 1980-tallets oljefunn i landet.

Milliarder har vært brukt på å misjonere i andre, først Midtøsten land og i Asia, Afrika, og nå også i Europa. Mange mennesker i Midtøsten er svært fortvilet over utviklingen, og kjenner seg ikke igjen i den tolkningen av Islam som Saudi Arabia forfekter.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Den radikale ideologien – som fremmes av USAs nærmeste allierte – skaper hat mellom grupper og hevder at det ikke er plass for minoriteter, kristne, jøder, shia muslimer – eller enhver muslim som ikke omfavner wahhabismens ekstremisme.

Avstraffelsesmetodene innad i Saudi har alle sett, men få kommentert.

Det er halshugging, steining og en brutal og totalitær kontroll med befolkningen. Avstraffelsesmetodene som ISIS brukte, var omtrent de samme som lovene i Saudi Arabia.

Wibye påpeker at den saudiske, Koranen, “Holy Quran” er tillagt ekstremistiske sitater og tolkninger som endrer budskapet i Koranen i betydelig mer ekstremistisk retning.

Disse nye typene Koranen og religiøs ekstremistisk litteratur er det som nå blir produsert i milliontall og distribuert i Europa, betalt av Saudi Arabia, – som også betaler for bygging av moskeer i land som Norge, Frankrike, England og så videre.

The Herland Report kommenterer: Ambassadørens kunnskap om dette temaet er høyst bemerkelsesverdig, han evner å analysere hovedproblemet innad i dagens Midøsten, samt peke på løsninger.

At en nordmann har så store kunnskaper om prosessene “innenriks” i Midtøsten, – samt våger å omtale problemet, er meget prisverdig og svært uvanlig.

Ironien er selvsagt at Saudi Arabia er USAs nærmeste allierte i Midtøsten. Omtrent ingen våger å omtale wahhabi-problemet som direkte knyttet til Saudi Arabia, men det vris det til at problemet er selve religionen, noe som for øvrig passer godt inn i vår tids ekstreme ateisme.

Terrorisme fremstilles som om ekstremisme er noe som “alle muslimer driver med”. Dette innebærer en grov urett som Herland Report forsøker å belyse.

Wibyes bok “Terrorens Rike” anbefales på det sterkeste til de som ønsker å forstå dagens Midtøsten konflikter dypere enn propaganda og krigsretorikken vi hører om i media. KJØP BOKEN HER.

 

 

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, fritt for politisk korrekthet.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Hanne Herland, founder of The Herland Report.

Friedrich Hayek and the West returning to Feudalism

  In 1944, Friedrich Hayek, one of the 1900s most influential economists, wrote a book …

Western Secular Values: Hanne Nabintu Herland, foto Steffen Aaland

Existential inner peace in the midst of turmoil

  The 20th century introduced Marxist, atheist emptiness to the masses in the West. It …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×