Det vulgære Norge: Herland Report banner

Myte at ingen muslimske land tar imot flyktninger – de tar imot millioner

 

Vi feilinformeres når det sies at land i Midtøsten ikke tar imot mennesker i nød fra nabolandene. 

En lang rekke muslimske land har tatt imot millioner av individer, noe vi effektivt ikke nevner i Norge.

Disse landene snakker bare ikke så høyt om det, men integrerer flyktningene raskt blant sine egne borgere.

Av en eller annen grunn, har vi et sterkt behov for å ikke snakke om dette i Norge, noe som i neste rekke bidrar til urettmessig å sverte islamske land.

Mye er kritikkverdig i islamske land, det er klart, og mye er kritikkverdig her hjemme også. Men hvorfor vi så villig skjuler at muslimske land tar i mot millioner av flyktninger, kan man selvsagt bare spekulere i.

 

Herland Report banner
The Herland Report is a Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts reaching millions yearly. Founded by historian and author, Hanne Nabintu Herland, it is a great place to watch interviews and read the work of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum.

 

De omtrent eneste landene som ikke har tatt imot flyktninger, er USAs og våre egne samarbeidspartnere i Midtøsten, nemlig Saudi Arabia, Qatar og Emiratene.

Disse landene har stengt sine grenser for både libyske og syriske flyktninger, ja.

Vi snakker ofte om at “ingen arabere tar imot flyktninger, men alle sendes til Europa”, noe som altså kun gjelder våre egne allierte i regionen.

Hva gjelder libyske flyktninger, bor om lag en million i Kairo, og en million libyere har flyktet til Tunis. Dette snakker ingen om.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Mange har flyktet til Algerie og land sørover i Afrika. Libya, som før Libyakrigen i 2011 var Afrikas rikeste land, ligger jo som kjent i ruiner i dag.

Hva gjelder syriske flyktninger, har Tyrkia tatt imot rundt 2 millioner fra Syria, i Libanon er det totalt kaos nå uten en leilighet å oppdrive i Beirut, der rundt 2.2 millioner flyktninger fra nabolandet bor.

I Jordan har de tatt imot 1.4 millioner, og mengder har flyktet over til Irak fra nordgrensen. Informasjon om dette er et Google klikk unna, lett for en hvilket som helst journalist å finne ut av.

Manglende nyanser rundt temaet “strømmen av flyktninger” bidrar i neste rekke til å skape inntrykket av at “ingen muslimer tar seg av sine egne”, noe som altså overhode ikke stemmer.

Igjen, man kan kun spekulere i medias motivasjon for å skjule dette såpass effektivt i Norge at ryktet om at “ingen muslimske land tar imot flyktninger” har befestet seg såpass godt som det har.

Det er synd, for det er mange gode journalister som ofte ønsker å skrive om tema som kunne nyansert mediebildet og bidratt til langt større grad av rettferdighet,

Men mange strupes, og medieledere og redaktører bidrar dermed til grove forenklinger i viktige saker, som dermed skaper sterkt negative følelser i befolkningen fordi man tror at det man leser i avisene faktisk er sant, – dermed skapes stigmatiseringer og generaliseringen mellom grupper, og et hat vokser frem som i neste rekke blir farlig for sivilsamfunnet.

 

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Alarm av Hanne Nabintu Herland: Foto TV2

Friedrich Hayek, The Road to Serfdom and how the West is returning to Feudalism

  Elon Musk recently suggested the reading of the 1944 book by Friedrich Hayek, The …

Religious Revival in Russia: The Kiev Lavra Monastery complex has been the center for Christianity in Russia for centuries. CBN

How Atheist Communism produced Religious Revival in Russia and caused its return to Christianity

  As Americans now turn to Marxism in the hope of a better and more …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×