TV program med Eva Thomassen

Nytt TV program med Eva Thomassen om ensidig mediedekning Syria

 

Herland Report TV (HTV): TV program med Eva Thomassen: Det er en av vår tids største skandaler at vi støtter Al Qaida affilierte grupper i Syria, mens myndighetene tier, sier Eva Thomassen, sosiolog og Norges eneste krigsreporter i Syria.

Hun har fulgt Syria krigen på bakken under krigen en rekke ganger.

Teaser til TV program med Eva Thomassen her, se et engelsk program her, også to Herland Report program på norsk her og her.

På Herland Report er det et poeng å belyse andre sider av Syria krigen, fordi vi mener at nyansene mangler i måten mediene våre fremstiller partene i krigen.

Robert McNamara uttalte mot slutten av sitt liv at USAs største feil i Vietnam var å ta parti for den ene parten i en borgerkrig. Når man mister det nyanserte blikket som evner å belyse en sak fra flere sider, skapes ensidighet og mangel på kunnskap.

I flere år har Thomassen reist inn og ut av Syria, blitt beskutt, vært ved fronten, samtalt med soldater, leger, ministre, generaler, vanlige folk i gatene.

Hun var i Aleppo like etter at opprørssoldatene tapte kampen om Aleppo der, hun bevitnet med egne øyne hvordan islamister og total-tildekkede kvinner gikk ombord i bussene som tok opprørere og deres familier fra Øst Aleppo til Idlib, nå verdenskjent som et Al Qaida reir.

 

 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

TV program med Eva Thomassen: Herland Report
TV program med Eva Thomassen.

 

TV program med Eva Thomassen: Thomassen er sosiolog, krigsreporter og en av Skandinavias ledende anti-krigsaktivister i sitt arbeid rettet mot Syria.

Hun har mangeårig erfaring fra Syria, har bodd og arbeidet der, og i en årrekke reist til Syria under den pågående krigen. Hun samarbeider med en rekke av Vestens internasjonalt kjente aktivister og skriver artikler for å belyse den type fakta som skjules i vårt mediebilde.

Thomassen har i lang tid påpekt at medienarrativen vi presenteres for i Norge er svært farget av krigspropaganda og ikke i tråd med prinsippet om respekt for nasjonal suverenitet og internasjonal lov.

Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

 

TV program med Eva Thomassen: The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene

. Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite som ikke lenger lytter til folket. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. 

Bidragsyteres oppfatninger representerer ikke nødvendigvis Herland Report redaksjonelle linje, men vi tror på diversitet, pluralitet og tillater der for saklig, rasjonell og kunnskapsorientert debatt basert på et bredspektret meningsmangfold. 

 

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them, and SHARE the articles:
Thanks so much for reading! More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!

Check Also

JOhn Whitehead at HErland Report thumb

INTERVIEW John Whitehead: Militarization of Police Forces and Police Brutality

  Herland Report host, Hanne Nabintu Herland speaks to Constitutional attorney, John Whitehead about the …

Pope Francis on Christmas Day: Speaks about need to end military conflicts

Easter Speech: Pope Francis calls wars in Syria, Libya, Yemen scandalous, demanding end of military conflicts

  Herland Report: As the Easter Virgil service took place in the Vatican, with only 200 masked …

The level of censorship is all-time high, do like thousands of others and SUBSCRIBE to our Newsletter here!

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close