True Meaning of Christmas: The Judeo-Christian contributions: Herland Report

Langfredag minnes Jesus forrådt av egoistiske religiøse ledere

 

Herland Report: Langfredag minnes Jesus forrådt av egoistiske religiøse ledere: På langfredag minnes vi Jesus som ble sparket, slått, løyet om og forrådt for penger.

Da det virkelig gjaldt, mens de totalitære religiøse kreftene krevde hans død, da hjalp han de fattige hvilket de selv ikke gjorde, skriver religionshistoriker og grunnlegger av The Herland Report, Hanne Nabintu Herland.

Han var langt mer populær enn dem og gjorde det som var godt mot mennesker, mens de selv var opptatt av fine titler og penger.

 

Langfredag minnes Jesus forrådt av egoistiske religiøse ledere:

 

Selv sanket de i lader, penger fra tempelets kiste, og var opptatt av å fremstå flott i menneskers øyne.

De religiøse lederne likte å sitte øverst ved de fine bordene, omgås de rike og mektige, skifte kappen etter vinden der man så de største muligheter for fordeler ved maktens bord.

Jesus var av en helt annen kaliber. Født i en foraktet stall, langt fra kongens bord, ble han selve symbolet på kampen for rettferdighet for de svake.

Mens de rike kjempet om makt og titler, helbredet han de syke, ga synet til de blinde, gjenreiste respekten for kvinner.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Langfredag minnes Jesus forrådt av egoistiske religiøse ledere: Bibelen beskriver hvorledes vi ikke skal tjene “mammon”, det vil si penger. Vi skal tjene rettferdigheten. “Gud ser til hjertet, men mennesket ser til det ytre”, står det.

Like fullt, var det svært rike og mektige mennesker som var blant de første som hyllet Jesus. De tre vise menn fra Østen kom langveisfra med gull og edle stener.

Poenget er ikke om du er rik eller fattig, men hva du gjør med pengene dine.

Tjener vi hverandre med det vi har? Eller vender vi kappen etter vinden og er enig med sistnevnte taler, der vi vet at vi kan få fordeler av det?

 

Langfredag minnes Jesus forrådt av egoistiske religiøse ledere: Hanne Herland, Det Nye Babylon.
Langfredag minnes Jesus forrådt av egoistiske religiøse ledere: I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet.

 

Langfredag minnes Jesus forrådt av egoistiske religiøse ledere: Falskhet og feighet har til alle tider vært den sanne gudstroens aller verste fiende.

Det var de religiøse lederne som tok livet av Jesus, disse som hevdet at de var “gode kristne” eller “gode religiøse” mennesker, men som overhode ikke hadde det beste for befolkningen for øye.

De tenkte på seg selv. Egoismen sto i høysetet, og skriftstedene fra Bibelen ble ramset opp når det tjente dem selv.

Fulle av hat, tok de livet av Jesus, som hadde levd sitt liv i praksis med å tjene de som trengte helbredelse på den ene eller den andre måten i livet sitt.

Bibelen, og i særdeleshet de fire første bøkene i det Nye Testamentet er fulle av disse historiene. Her får du også se med hvilket raseri Jesus angrep datidens religiøse lederskap for deres hykleri og opportunisme.

La oss denne påsken være blant dem som ikke er opptatt av egoisme. La oss ikke bare tenke på oss selv, men følge Jesu eksempel der han ga sitt liv til menneskeslektens beste.

Og la oss ta oppgjøret med feighet og falskhet og religiøst hykleri, og stå for det vi mener. Vi er alle kalt til å ta opp vårt kors og følge ham, samme hva det måtte koste. Riktig god Langfredag.

 

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon. På det internasjonale markedet har Herland boken The Culture War og også New Left Tyranny, samt boken Trump. The Battle for America. Herlands siste bok på norsk er Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen. Her hevder hun at 1960-tallets nymarxister ble selv den nye eliten som med knallhard hånd styrer befolkningen. Denne herskerklassen er bemerkelsesverdig intolerant mot andre enn dem selv, med skremmende lav respekt for religionsfrihet, ytringsfrihet og mangfold. Det store spørsmålet blir: Var nymarxistene egentlig bare ute etter å bli det nye herskerklassen som kunne tyrannisere arbeiderklassen? www.hannenabintuherland.com
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Russia Christian Revival: Herland Report

Russia Christian Revival: How Communist Totalitarianism created religious revival in Russia

  As the United States now openly embraces the Marxist Cancel Culture with its fervent …

Men have forgotten God: Alexandr Solzhenitsyn

Alexandr Solzhenitsyn: Men have forgotten God; that’s why all this has happened

  The West has, in recent years, bestowed upon itself an immense weight of suffering …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×