Hanne Nabintu Herland portrett i BA: Hanne Nabintu Herland

Hanne Nabintu Herland portrett i BA: Blondine til besvær

 

Hanne Nabintu Herland portrett i BA: Er Hanne Nabintu Herland Guds gave til mannen? Eller et gufs fra fortiden? Hun ser ut som Pamela Anderson, der hun sitter. Neglene er lange og velstelte, leppene rødmalte, blikket utfordrende, det blonde hå­ret bølger nedover skuldrene. (Foto: BA)

Hun er feminin, hun provoserer feminister over hele landet, hun kalles reaksjonær, kristenkonservativ, en ekstrem utgave av Siv Jensen, den nye Valgerd Svarstad Haugland.

– Da jeg vokste opp i Kongo, ble jeg truet med kniv mot strupen flere ganger. Jeg opplevde å få løpet på en Kalasjnikov rettet mot pannen, så jeg er hardpannet nok til å ytre meg i den norske offentligheten.

UKORREKT: Når Hanne Nabintu Herland snakker, minner ingenting lenger om Pamela Anderson. Herland banker inn poengene sine, siterer tyske filosofer og polske paver, kritiserer i øst og vest.

Hun er til tider så skamløst politisk ukorrekt at det bare må bli bråk av det. På mandag, 8. mars, ble hun sitert på følgende: «Kvinnedagen bør brukes til å gi mannen en seksuell overraskelse»

 

Hanne Nabintu Herland portrett i BA: Hanne Herland, Det Nye Babylon.
Hanne Nabintu Herland portrett i BA: I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet.

 

Hanne Nabintu Herland portrett i BA: – Er du bevisst provokatør?

– Jeg er i opprør mot det norske meningstyranniet. Og jeg er ikke redd uenighet. Uenighet er sunt, sier hun.

Vi sitter i Raadmannstuen, i annen etasje på Kjøttbasaren, et lokale som dyrker det som en gang var. På en måte er dette rommet et bra bilde på Hanne Nabintu Herland. Det fins nemlig nok av dem som mener at meningene og holdningene hennes tilhører en annen tid.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Det er hun som har valgt møtestedet. Hun bruker gjerne dette lokalet til intervjuer og møter. Og dem har det vært mange av de siste ukene.

For halvannen uke siden kom hun med boken «Alarm!» på Luther Forlag, og pågangen fra norske presse har vært enorm.

Les hele intervjuet I BA.

 

Hanne Nabintu Herland portrett i BA: Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon. På det internasjonale markedet har Herland boken The Culture War og også New Left Tyranny, samt boken c Herlands siste bok på norsk er Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen. Her hevder hun at 1960-tallets nymarxister ble selv den nye eliten som med knallhard hånd styrer befolkningen. Denne herskerklassen er bemerkelsesverdig intolerant mot andre enn dem selv, med skremmende lav respekt for religionsfrihet, ytringsfrihet og mangfold. Det store spørsmålet blir: Var nymarxistene egentlig bare ute etter å bli det nye herskerklassen som kunne tyrannisere arbeiderklassen? www.hannenabintuherland.com

Check Also

The Irrational Liberal hatred of religion:WND Herland Report

The Irrational Liberal hatred of religion – WND

  Herland Report: The Irrational Liberal hatred of religion: Many wonder how the West came …

The Search for Inner Peace

Mental Health and the failure of Atheism – WND

  Herland Report: Mental Health and the Search for Inner Peace: Psychiatric disorders and mental …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close