What is Happiness? Herland Report

Dagbladet portrett Hanne Herland: Hennes Afrika

 

Herland Report: Dagbladet portrett Hanne Herland: Hanne Nabintu Herland slår hardt og i alle retninger. Men forsvarer diktatorene Moi og Kadhafi. (Foto: Dagbladet)

Torsdag, klokka er noen minutter på ti, og skarp isvind skjærer over Torgalmenningen og gjennom hutrende, mutte bergensere innpakket i pels og dun. Men se der, dere! Se der, opp fra Fisketorvet kommer en underlig svartkledd en.

På spikerhøye hæler stolprer hun rykkete og konsentrert over issvuller og brustein. Hun stanser, løfter blikket, vinker begeistret, og lenge før hun når fram er vi innhyllet i tung parfyme. Svarte trange bukser, svart topp, og over der en luftig bluse i slangeskinnimitasjon, og over der igjen en tynn skinnjakke med pelskrage.

– Det er ikke så kaldt, altså, sier Hanne Nabintu Herland. Leppene dirrer.

– Høye hæler på dette føret er jo risikosport!

– Ja, og det er derfor du må være en gentleman, sier hun og griper armen.

– Jeg sier jo dét at fordelen med å bo i Bergen … Hun mister fotfestet, strammer grepet.

– … er at det nesten aldri er snø her. Man kan alltid gå med høye hæler.

 

Dagbladet portrett Hanne Herland: bok fra bestselgende Hanne Nabintu Herland: Tyranni. Hvordan Venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen, Herland Report
Dagbladet portrett Hanne Herland: BOK fra religionshistoriker Hanne Nabintu Herland: “TYRANNI. Hvordan Venstresiden ble den intolerante herskerklassen”, . der hun hevder at sosialistene ble den nye eliten som ikke vil ha mangfold, men totalitær ensretting av samfunnet. Kjøp den her til alle tenkende mennesker i Norge! Den er også tilgjengelig hos ARK bokhandel, ADLIBRIS, Haugen Bok og andre.

 

Dagbladet portrett Hanne Herland: Den barbieblonde rabulisten, født og oppvokst i svarteste Afrika, har igjen entret den offentlige manesjen, og det med et løvebrøl av ei bok.

Over 294 sider, inkludert fotnoter, spenner hun opp det store lerretet, og med bred pensel maler hun historien slik hun ser den. Fra den franske revolusjonen, koloniseringen av Afrika, 30-tallets Tyskland, afrikanske borgerkriger, Midtøsten, før hun zoomer inn mot Norge og tar for seg asylpolitikk, fengselspolitikk, barneoppdragelse, homofile, skilsmisser, sex, abort, narkosmuglere, forsøpling, Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, politisk korrekthet, og rekk opp hånda den som ikke er nevnt, for i boka er du det.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Dagbladet portrett Hanne Herland: Hun maler over oss alle, og det med en dyster palett, pessimistisk og marerittaktig.

– Jeg må nok si at jeg er en kulturpessimist, sier hun på vei over Fisketorvet.

Det nasjonalromantiske bildet av Norge som flinkest, snillest, best og mest tolerant, viskes ut, og i stedet avdekkes en liten, gudløs, ignorant, kald, materialistisk, middelmådig, naiv og selvtilfreds nasjon hvor idealene, moralen og verdiene har råtnet, og hvis det ikke snart tas noen grep, går det til helvete med Norge, ja, hele den vestlige sivilisasjon. Puh!

– Historiens pendel svinger fra den ene ytterkant til den andre, og det er mange trekk ved den vestlige sivilisasjon som indikerer at den står for fall, sier Hanne Nabintu Herland.

Hun sitter ved et kafébord i Kjøttbasaren. To kors og en perle henger rundt halsen. Løsvipper. Rødmalte lepper.

– Jeg har til en viss grad forståelse for ikke-vestlige kulturer som hater Vesten. Vi hisser til krig og revolusjoner, og det er ikke alt ved vår kultur som er så sympatisk som vi kanskje tror selv. Vi bør senke vår veldige selvopphøydhet. Med mer ydmykhet tror jeg vi kunne nådd lenger.

– Jeg ser alt du agiterer mot, men skjønner ikke helt hva du agiterer for?

– Målsettingen med boka er todelt: At min historie og mitt møte med det norske kan gi nordmenn en større forståelse av hvordan det er å komme som utlending til Norge. Hvordan det er å støte inn i dette harde samfunnet, hvor alle er hvite og tenker likt, hvor vi er uhøflige, udannede og reagerer med skepsis mot alle som er annerledes. Det er den ene siden.

– Og den andre?

– Den andre målsettingen er at de som kommer hit skal få en større forståelse av hva Norge er, og en høynet respekt og forståelse for det norske.

 

Dagbladet portrett Hanne Herland: Hanne Herland, Det Nye Babylon.
Dagbladet portrett Hanne Herland: I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Dagbladet portrett Hanne Herland:  Jeg vet ikke helt om de som leser boka får høynet respekt for oss?

– Jo, når de leser boka vil de tenke: Aaah, det er derfor nordmenn er så selvopptatte og selvhevdende. De bor i et av verdens minste land, helt i utkanten av Europa. De er ikke vant til fremmede mennesker. Norge er jo et bitte lite land med et ego på størrelse med Europa. Kanskje de kan få sympati og forståelse for at nordmenn føler at norsk kultur og eksistens er truet.

Les hele intervjuet I Dagbladet.

 

Dagbladet portrett Hanne Herland: Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon. På det internasjonale markedet har Herland boken The Culture War og også New Left Tyranny, samt boken c Herlands siste bok på norsk er Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen. Her hevder hun at 1960-tallets nymarxister ble selv den nye eliten som med knallhard hånd styrer befolkningen. Denne herskerklassen er bemerkelsesverdig intolerant mot andre enn dem selv, med skremmende lav respekt for religionsfrihet, ytringsfrihet og mangfold. Det store spørsmålet blir: Var nymarxistene egentlig bare ute etter å bli det nye herskerklassen som kunne tyrannisere arbeiderklassen? www.hannenabintuherland.com

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Number 1 on Amazon: The Billionaire World. How Marxism serves the Elite. By Hanne Nabintu Herland.

The erosion of liberty and tyrannical rise of groupthink: Raymond Ibrahim lauds Hanne Herland’s Amazon Bestseller Nr. 1 “The Billionaire World”

  What is ultimately behind so many of the (manufactured) ills currently plaguing the West, …

How Marxist Liberalism destroys the West: Aleksandr Dugin HuffPost

How Marxist Liberalism destroys the West: Comments on Alexandr Dugin

  The Russian philosopher, Aleksandr Dugin recently sat down with Tucker Carlson to discuss the …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×