Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden: Herland Report

TV Intervju med Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden

 

Herland Report TV: Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden: “Vi i Norge er sykest i verden på ganske mange områder. Vi er på verdenstoppen i fire kreftformer.”

“På 1950-tallet var nordmenn det lengstlevende folkeslaget i verden, det er vi ikke lenger,” sier den kjente forfatter, portrettjournalist fra Kapital og foredragsholder Niels Chr. Geelmuyden til Herland Report TV. 

Som Norges kanskje mest kjente portrettjournalist og en usedvanlig dyktig forfatter, er Geelmuyden vant til å gå nært og stille de vanskelige spørsmålene.

Vi hadde gleden av å ta opp en rekke programmer med forfatteren som våger å snakke om en rekke av de tabubelagte temaene i vår kultur. 

I dette andre programmet snakker han om den banebrytende boken, “Pillebefinnende. Hva vet vi om medisinene vi tar?”. Boken er utgitt på Cappelen Damm.

Se også portrettjournalist fra Kapital, foredragsholder og forfatter, Niels Chr. Geelmuydens programmer på Herland Report TV finner du her: Norge, sykest i verden og Pillebefinnende. Legemiddelindustrien og juks.

LES OGSÅ:

 

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

 

 

Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden Geelmuyden sier: “Min bok er ikke et forsvar for alternativ medisin, men en rød tråd i boken er at man kan gjøre ganske mye selv for å bedre sin helsetilstandgjennom å spise mer planter og trappe ned kjøttkonsumet og mosjonere mer.”

“Barn har aldri vært sykere enn de er nå. Det er mye som tyder på at tendensen vil snu og at levetiden går nedover.”

“En av grunnene kan være overmedisineringen og at vi spiser feilaktig mat og spiser uheldig mange piller.”

“Dessverre er det aller meste av forskningen finansiert av legemiddelindustrien. Det gir sterke utslag å betale forskningen. Hvis du har betalt for forskningen får du et gunstigere resultat.”

Legemiddelindustrien finansierer legetidsskriftene gjennom annonsering, de finansierer mange pasientforeningen gjennom støtteordninger, de finansierer etterutdannelsen av legene rundt om i verden. Det er litt – bukten og begge endene – dessverre. Det er synd å se hvor mye man kan kjøpe for penger i vår tid, og det er ergerlig å se hvor lite opptatt sentrale medier er av å tematisere dette.”

Boken “Sannheten på bordet” anbefales også, med nøye informasjon om hva som egentlig finnes av giftstoffer i maten.

LES OGSÅ:

 

Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden: Herland Report subscribe
Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden: The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

 

Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden: Geelmuyden: “På 1950-tallet var nordmenn det lengstlevende folket i verden. Det er vi ikke lenger. Folk sier ofte at vi lever lengre enn noen gang. Problemet med den påstanden er at statistikken er basert på de som allerede er døde og de ble fortsatt stort sett før andre verdenskrig. Så, det er ingen som vet hvor lenge du og jeg eller våre barn skal leve.”

“Barn har aldri vært sykere enn det de er nå. Det er mye som tyder på at levetiden går nedover. En av grunnene kan være overmedisinering og kosthold. Vi spiser masse piller og uheldig mat.”

“Det som er desverre et mønster er jo at veldig mye av forskningen er finanisert av legemiddelindustrien.”

“I 2007 gikk forskere gjennom all den forskningen som var gjort. Både den industrifinansierte og den uavhengige som har blitt gjort på kolesterol, et av de mest selgende i verden. De fant ut at den industrifinansierte forskningen hadde 2000% mer sannsynlighet for å gi positive resultater enn den uavhengige forskningen.”

“Det viser jo at dette ikke har så mye med vitenskap å gjøre og er en meget uhyggelig realisering. Det er det mest ekstreme funnet på hvilke utslag det gjelder.”

“Annen type forskningen med annen type medisiner finner man det samme resultatet. Det er enestående fordi det har lite med vitenskap å gjøre.”

Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden:Herland Report
Niels Chr. Geelmuyden: Nordmenn er sykest i verden: Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. I dag er det betydelig sensur i mediene samt sosiale medier. Du nektes aktivt informasjon om hva som skjer i verden utenfor den politisk korrekte arena. Det er en verdensvid trend nå at nyhetsbrev blir viktigere og viktigere, nettopp av den grunn. Meld deg på her, så er du sikker på at du får artikler, TV programmer og annen informasjon som kan hjelpe deg til å se verden i farger, med flere nyanser enn bare en side av saker.

 

The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig.

Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Servants to the Billionaire Elites: The foolishness of our leaders: Megathreats, deglobalization and the end of European greatness: Getty Madrid 2022

How Nation State Governments are turned into Servants of the Billionaire Elites

  In history, Western politicians were voted into office in order to protect the interests …

Alarm av Hanne Nabintu Herland: Foto TV2

Friedrich Hayek, The Road to Serfdom and how the West is returning to Feudalism

  Elon Musk recently suggested the reading of the 1944 book by Friedrich Hayek, The …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×