Vi utvider nå med nett-TV. Herland Report

1 million leste artikler bare i april: Vi utvider nå med nett-TV

Herland Report:Vi utvider nå med nett-TV. De siste månedene har interessen for Herland Report nyhetssiden eksplodert, bare i april nærmere 1 million leste artikler. Nå utvider vi med nett-TV.

Programleder vil i første rekke være Hanne Nabintu Herland, som har mange års fartstid i debatt miljøet i norsk TV.

Noe av det hun har etterlyst, er nettopp at “TV krangelen” kan avsluttes og at man kan respektere intervjuobjektet og la personen snakke “setningen ut uten å bli avbrutt av en sint programleder”.

Noe av årsaken til at vi har fått et så ensidig debattklima, er den rigide kulturradikale sensuren som trår inn straks et intervjuobjekt sier noe som de progressive ikke vil fremme. Men det er over 50 år siden 1968 nå og verden har utviklet seg videre.

De perspektivene som var viktige for de kulturradikale progressive i 1968, er for lengst utdatert. 1968 kartet stemmer ikke lenger med dagens virkelighetsterreng.

Herland har i mange år etterlyst en større bredde i norsk media, der kun kulturradikale og progressive blir møtt med respekt.

 

Niels Chr. Geelmuyden. Vi utvider nå med nett-TV.
Vi utvider nå med nett-TV. Niels Chr. Geelmuyden er blant mange av Herland Reports gjester. Se programmene her!

 

De som ikke bifaller det kulturradikale 1968er prosjekt, har i årevis blitt utsatt for grov hets, latterliggjøring på en måte som ikke tjener demokratiet.

Det bidrar derimot til at Norge i tiltagende grad oppfattes som et totalitært kulturradikalt samfunn.

“Ytringsfrihet” har blitt misbrukt som begrep til å nettopp Vi utvider nå med nett-TV strupe ned friheten for alle og kun opprettholde ytringsfriheten for de kulturradikale.

På Herland Report nettsiden og TV kanalen på YouTube vil vi bryte med dette destruktive og intolerante mønsteret.

 

RELATERTE ARTIKLER: 

Vi utvider nå med nett-TV.  – Jeg har jo lenge holdt på med TV-produksjoner, både dokumentarer og samtaleprogrammer, men nå lanseres egen TV-kanal med over 40 allerede produserte halvtimers sekvenser. Og dette er bare første runde, sier hun i et intervju til Norge Idag.

Til høsten kommer en TV-serie om vikingtid og store nordmenn i historien. Deretter en programserie for kvinner om sex, samliv, pornografi og Hollywood-kulturen. Prosjektene står i kø, faktisk. Og samtlige jeg spør, takker jo ja til å delta, så dette er meget spennende.

Hennes erfaring tilsier at det er et stort behov i Norge for alternative kanaler.

– Herland rapporten – med adresse hannenabituherland.com – publiserer nå både mine artikler og stoff fra internasjonale så vel som skandinaviske skribenter og forfattere, samt vektlegger aktualiteter og perspektiver vi hører mindre om i de store avisene.

Bare i april hadde Herland Rapporten nærmere en million leste artikler. Interessen har vært enorm, og på Facebook har artiklene ofte flere tusen «likes», med aktiv deltagelse i kommentarfeltene.

 

Herland Report Herland Report Vi utvider nå med nett-TV.
Vi utvider nå med nett-TV. Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. I dag er det betydelig sensur i mediene samt sosiale medier. Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

Vi utvider nå med nett-TV. The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

Vår TV kanal på YouTube sees av millioner og leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema fra andre synsvinkler.
Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Øket kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

 Bidragsyteres oppfatninger representerer ikke nødvendigvis Herland Report redaksjonelle linje, men vi tror på diversitet, pluralitet og tillater der for saklig, rasjonell og kunnskapsorientert debatt basert på et bredspektret meningsmangfold. Vi har også en livstilseksjon som omhandler parforhold, sex, helse, familie, åndelighet og verdier.

 

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Hanne Herland, founder of The Herland Report.

Friedrich Hayek and the West returning to Feudalism

  In 1944, Friedrich Hayek, one of the 1900s most influential economists, wrote a book …

Western Secular Values: Hanne Nabintu Herland, foto Steffen Aaland

Existential inner peace in the midst of turmoil

  The 20th century introduced Marxist, atheist emptiness to the masses in the West. It …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×