Sverige er tapt sier rapper Ken RIng. HErland Report

NRK Trygdekontoret med Ken Ring: Sverige er tapt, tidsspørsmål før åpen krig

 

Herland Report: Norge trenger menn som snakker om det som virkelig gjelder. Full ros til Thomas Seltzer som tør å snakke om utviklingen i Sverige.

Han har invitert den svenske rapperen, Ken Ring, (Link til programmet her) har våget det nesten ingen våger i dette feminine landet: Å snakke om Sverige.

Sverige er tapt og det er bare et tidsspørsmål før åpen krig i gatene, sier rapperen.

Sverige er tapt sier rapper Ken RIng. HErland Report
NRK Trygdekontoret.

 

Alt er feminint, nå til dags. Debattene i Stortinget er feminine, alle er fulle av følelser, ministrene er feminine, menn går med barnevogn, til og med Statoil skifter nå navn til Equinor for å virke enda mer feminine enn de var med rosa logo.

Sveriges kanskje mest kjente hip-hop artist, Ken Ring forteller på Trygdekontoret om et land og bydeler gjennomsyret av gjengkriminalitet, drap, håpløse forhold for andregenerasjons innvandrere.

 

FLERE POSTER:

 

Han forteller om forsteder med egne soldater som beskytter bydelen mot politiet, at 12 åringer ligger i gatene og skyter heroin, at Sverige er et senter for narko og våpensalg i hele Skandinavia, at 6 åringer vokser opp uten håp.

Ken Ring kommer selv fra disse forholdene og tar bladet fra munnen og snakker om problemene, for å gjøre oppmerksom på elendigheten som ingen av de feminine svenske politikerne våger å ta tak i.

 

 Sverige er tapt sier rapper Ken RIng. HErland Report 2020-NEW-COVER-Culture-War
“The Culture War by Hanne Nabintu Herland is a fascinating explanation of the organized destruction of Western civilization. Dr. Paul Craig Roberts” Buy it here.

 

La oss så høre hva Sveriges store varsler og hip-hop stjerne, Ken Ring har å si om de svenske forholdene, temmelig korrekt sitert:

Sverige var et helt annet samfunn da jeg vokste opp. I dag er det en åpenlys gangsterkrig. Jeg har selv 18 kanskje 19 venner som har blitt drept.

Det er en annen virkelighet i Sverige i dag. Jeg har hele tiden sagt at det er ikke lenge før vi får murer som bygges for å beskytte folk i Stockholm fra dette.

Man lærer ikke lenger familieverdier, det er så mange fristelser, du vet, i forstadene er det lett å tjene penger. Hele Sverige reiser dit for å kjøpe våpen og narkotika, dette er en av grunnene til at det blir verre og verre.

Det finnes ingen hjelp og få, det er en håpløshet på en ny måte.

Dette handler ikke om innvandrere for flyktninger kommer ikke til våre områder. De jeg kjenner er de som er født i Sverige, det er andre generasjonsinnvandrere.

De som nå skytes i hodet er våre brødre og søstre som vi har vokst opp med.

De glemmer at når man tok inn en innvandrer på 1970-tallet, så tenkte man at det var en innvandrer. Man glemmer at hun fikk fire barn, de fikk hver sine fire barn…man regner det i økonomi, men man glemmer at den ene millionen innvandrere blir til flere millioner.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Da ble det mye mer kostnader enn de hadde regnet med. Da jeg var barn, var det penger til alt, i dag finnes det ingenting.

I dag er det åpent narkotikasalg på torget. Politiet får ikke lov til å komme dit. Vi har våre egne soldater, våre spanere som står på taket, spaner etter politibiler og ser at kommer det en politibil så stoppes den.

Og ambulansen. Er noen syke, får ikke engang ambulansene komme dit.

Det finnes afrikanske gjenger, albanske, tyrkiske, kurdere. Sverige har blitt en stor narkotikahandel, for hele Skandinavia. Og våpen. Mange som kommer utenfra for å handle, tilfører også penger til denne industrien. Det er jo toppskjiktet.

Man har glemt de 6 åringene som nå skal begynne på skolen. Det blir bare flere og flere, og dette kommer til å sprekke. Jeg har begynt å tenke på å flytte til Afrika. Det er tryggere der.

Min sønn på 9 år og han sa til meg: – Hvorfor er det farligere i Hesselby, Sverige enn i Nairobi enn her? Jeg tror at det er for sent, at løpet er kjørt. At i løpet av tyve år har vi åpen krig i gatene i Stockholm.

 

Also check out these topics at CNN or FOX News. Other sources may be New York TimesUSA Today, the Washington Post or from the British angle, BBC, The Guardian, The Telegraph or Financial Times.

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Men have forgotten God: Alexandr Solzhenitsyn

Alexandr Solzhenitsyn: Men have forgotten God; that’s why all this has happened

  The West has, in recent years, bestowed upon itself an immense weight of suffering …

Aleksandr Dugin and Western Totalitarian Liberalism Turkish Post

Aleksandr Dugin and Western Totalitarian Liberalism

  The most famous political philosopher in Russia, anti-communist, anti-Marxist Aleksandr Dugin, who recently gave …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×