Trinny og Suzanna med Hanne Nabintu Herland:

Trinny og Suzanna med Hanne Nabintu Herland, Eli Hagen, Suzanne Aabel

 

Herland Report: Trinny og Suzanna med Hanne Nabintu Herland: Englands brutalt ærlige stylister, Trinny og Suzanna er tilbake i Norge og jeg er blant dem som får beskjed om hvordan jeg bør kle meg i høstens TV NORGE kjendis-versjon av “Trinny og Suzanna”.

Å delta var en forfriskende og uvanlig positiv opplevelse, damene har sterke personligheter og de ulike fagene som var inne, frisører, stylister, sminkører og andre bød på seg selv slik at opplevelsen ble forrykkende spennende og hyggelig.

Selv er jeg mest vant til TV og offentlig debatt, som ikke akkurat preges spesielt av hyggelige omgivelser, men heller av ideologisk krig, strid og opphissede deltagere, så den positive stemningen under Trinny og Suzanna innspillingen ble ekstra uvanlig for meg.

Det tok meg noen timer å vende meg til det, faktisk. Takk til dere alle som ga oss denne artige erfaringen!

 

Trinny og Suzanna med Hanne Nabintu Herland: Ny bok fra bestselgende Hanne Nabintu Herland: Tyranni. Hvordan Venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen, Herland Report
BOK fra religionshistoriker Hanne Nabintu Herland: “TYRANNI. Hvordan Venstresiden ble den intolerante herskerklassen”, . der hun hevder at sosialistene ble den nye eliten som ikke vil ha mangfold, men totalitær ensretting av samfunnet. Kjøp den her til alle tenkende mennesker i Norge! Den er også tilgjengelig hos ARK bokhandel, ADLIBRIS, Haugen Bok og andre.

 

Trinny og Suzanna med Hanne Nabintu Herland: Sakset fra TV Norge artikkel om TV programmene som kommer til høsten: “Norske kjendiser er vant til å få kastet terning over antrekk, bli bedømt fra topp til tå og få kritikk, men reaksjonene er likevel mange når Trinny og Susannah nådeløst gir sine tilbakemeldinger.

Storbritannias ærligste og herligste stylister er tilbake i Norge for å hjelpe kvinner med å gjenvinne selvtilliten i Trinny & Susannah – oppdrag Norge. Denne gangen kler de opp både kjendiser og kvinnen i gata.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Trinny og Suzanna med Hanne Nabintu Herland: Av kjente navn på listen finner vi Linni Meister, Ingeborg Heldal, Camilla Herrem, Hanne Nabintu Herland, Sophie Elise Isachsen, Gry Jannicke Jarlum, Anita Valen, Eli Hagen, Lene Alexandra Øien, Suzanne Aabel og Kjersti Grini.

– Det er alltid gøy å møte norske kvinner. De er flotte, sterke og vet hva de vil, og de norske kjendisene er intet unntak. Vi hadde så mye moro mens vi snakket og prøvde oss frem med antrekk, og selv om noen nok gjerne skulle hatt en finger med i spillet og andre fant en ny side av seg selv, må vi si at norske kjendiser er ganske flinke til å kle seg. I alle fall nå, sier Trinny Woodall.”

 

Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon. På det internasjonale markedet har Herland boken The Culture War og også New Left Tyranny, samt boken c Herlands siste bok på norsk er Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen. Her hevder hun at 1960-tallets nymarxister ble selv den nye eliten som med knallhard hånd styrer befolkningen. Denne herskerklassen er bemerkelsesverdig intolerant mot andre enn dem selv, med skremmende lav respekt for religionsfrihet, ytringsfrihet og mangfold. Det store spørsmålet blir: Var nymarxistene egentlig bare ute etter å bli det nye herskerklassen som kunne tyrannisere arbeiderklassen? www.hannenabintuherland.com
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Hanne Herland, founder of The Herland Report.

Friedrich Hayek and the West returning to Feudalism

  In 1944, Friedrich Hayek, one of the 1900s most influential economists, wrote a book …

Western Secular Values: Hanne Nabintu Herland, foto Steffen Aaland

Existential inner peace in the midst of turmoil

  The 20th century introduced Marxist, atheist emptiness to the masses in the West. It …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×