Det vulgære Norge: Herland Report banner

Den neo-konservative trussel: Kagan og Hillary Clinton

 

Herland Report: Den neo-konservative trussel: Kagan-familien, USAs neokonservative aristokrati, er på banen igjen.

De har kommet seg etter skuffelsen over ikke å skaffe seg den forventede innflytelsen gjennom valget av Hillary Clinton, og fra tapet av formell makt i starten av Trumps presidentperiode, skriver Robert Parry oversatt til norsk hos Steigan.no.

 

Paul Craig Roberts quote banner
The Herland Report is a Scandinavian news site and TV channel on YouTube, that is reaching millions yearly. It is a great place to watch interviews/read articles from leading intellectuals, thought leaders from across the political spectrum.  Hanne Nabintu Herland is a Scandinavian historian of comparative religions, bestselling author, known from the media for sharp analysis. SUBSCRIBE to the NEWSLETTER HERE.

 

Den neo-konservative trussel:  Herland Report TV sees av millioner årlig, med samtaler med vestlige intellektuelle, fritenkere, forfattere og aktivister som har noe verdifullt å si. Se samtalene med Pål Steigan her. KLIKK på bildet og følg lenken.

Steigan.no: Den neo-konservative trussel:  Tilbake med sine belæringer på prominente kommentar-sider, presser Kagan-familien på for en utvidet amerikansk militær invasjon i Syria og forfølger republikanere for at de ikke deltar mer entusiastisk i den anti-russiske heksejakten rundt Moskvas påståtte hjelp til å få Trump valgt.

7.mars 2017 slo Robert Kagan til mot republikanerne, på kommentarplass i Washington Post.

Kagan, som er med-sponsor til «Project for the New American Century» og hovedarkitekt bak Irak-krigen, anklaget republikanerne for å opptre som «i realiteten Russlands medskyldige» siden de ikke etterforsket mer aggressivt.

 

Deretter kom ekteparet Frederick og Kimberly Kagan med forslaget om en større USA-invasjon i Syria, i en kommentar i Wall Street Journal 15. mars.

Frederick Kagan er direktør for «Critical Threats Project» ved det neokonservative instituttet «American Enterprise Institute», mens Kimberly Kagan er president for sin egen tankesmie; «Institute for the Study of War».

 

I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet.

 

Den neo-konservative trussel:  Til tross for posisjonen Kagan-familien har opprettholdt i Washingtons offisielle verden av tankesmier og kommentarfelt, er de fortsatt for det meste på utsiden av den nye Trump-æraens maktsentra, selv om de virker å ha funnet en dør som nå blir åpnet med makt.

For et år siden var utsiktene deres mye lysere. De kunne velge fra et bredt felt av «neocon»-orienterte republikanske presidentkandidater eller de kunne, som Robert Kagan, støtte establishmentets kandidat, Hillary Clinton.

 

LES OGSÅ:

 

Den neo-konservative trussel:  Hennes «liberale intervensjonisme» passet som hånd i hanske med neokonservatismen, den avvek bare en smule når det gjaldt rasjonaliseringen som ble brukt for å rettferdiggjøre krig og mer krig.

Det var også håp om at en president Hillary Clinton ville anerkjenne hvor sympatiserende de liberale haukene og de neokonservative var, gjennom å forfremme Robert Kagans ektefelle, Victoria Nuland, fra assisterende utenriksminister for europeiske saker, til utenriksminister.

Da ville det blitt kraftig framdrift både når det gjaldt å øke USAs militære intervensjon i Syria og for å eskalere den nye, kalde krigen med Russland, gjennom å sette «regime-endring» tilbake på dagsorden for begge disse landene. Så, i begynnelsen av fjoråret virket mulighetene endeløse for Kagan-familien til å vise muskler og tjene masse penger.”

 

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

 

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Private Corporate Interests now Rule the West: National Interest is identified as Racism, Fascism

  In the Western World the legitimate national interest of people has become identified with …

American economy great only for equity owners: Ill

American economy great only for equity owners

  We have been hearing about the great economy for a decade while the labor …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×