Et meningsstyrende media – også tilsvarsretten fjernes – Dan Odfjell

 

Herland Report: Jeg vil gi to nylige eksempler på hvordan pressen manipulerer, politisk og uærlig: Nederst, erfaringene som Hanne Nabintu Herland har med de kulturradikale medienes maktmisbruk, men først: Knut Arild Hareide fikk et av sine mange valgkamp-skryte-innlegg på trykk i Bergens Tidende (BT) i mai i år.

Til det hadde jeg ingen «protester» annet enn at han der refererte nedlatende mht «sånne som Odfjell». Dette, trolig, grunnet min kritikk av ham og KrFs politikk, skriver Dan Odfjell, republisert med forfatterens tillatelse.

Ingen liker å bli kritisert, det har jeg til felles med den gode Hareide. Forskjellen er at han er en betalt profesjonell politiker på jakt etter stemmer, mens jeg forsøker å forfekte samfunnssannhet – og er sterkt kritisk til kombinasjonen kristendom og sosialisme.

Min påstand har vært, og er, at dette er to motstående «retninger» totalt uforenelige.

Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

Herland Report banner
The Herland Report offers Independent Cultural Analysis and believes in freedom of speech. Its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics. The Herland Report is founded by Hanne Nabintu Herland, a Scandinavian historian of comparative religions, bestselling author, born and raised in Africa, has lived in Europe, South America, in the Middle East, and travelled extensively in Asia.

 

Klart, slikt treffer liberalistiske og Ap-flørtende Hareide midt mellom øynene. Ikke bare ham, men også de mange sosialistiske biskopene.

Det faktum at BT trykket Hareide-kritikk mot meg ga «fornærmede» meg tilsvarsrett. Konforme BT har tydelig og lenge vært uenig med meg i det meste.

De trykker nødig mine innlegg, men plutselig fikk jeg her en åpning de ellers ikke ville gitt meg – min tilsvarsrett. Men så nektet de å trykke den teksten jeg sendte dem, og vi «sloss» frem og tilbake i flere runder uten å bli enige.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Tilslutt skrev de sågar forslag til min tekst selv, som de så mente jeg måtte si meg fornøyd med, altså trykket i mitt navn… For meg, og det visste de godt, manglet teksten relevante aspekter. Jeg sa takk, men selvfølgelig nei takk.

Mange er glad for i det hele tatt å slippe på trykk under eget navn, og gir inn overfor media-makten, som vrir og vrenger på de forskjelligste måter for å opprettholde sin konforme og skjeve regi.

Min løsning heldigvis ble, at avisen Norge IDAG trykket tilsvaret mitt, inkludert påstanden om sosialisme og kristenhet som uforenelig. (Hareide har ennå ikke besvart denne min klart uttrykte utfordring.)

 

Dette er den dramatiske biografien RESPEKT om Herlands krigsherjede barndom i Kongo og hennes møte med janteloven og det naive Norge i voksen alder. Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av The Herland Report som når millioner årlig.  Herland skriver om snillisme, rasisme mot hvite, middelmådighet, mangelen på respekt for den tradisjonelle norske kulturen og troen på Gud. Hennes forrige bok, “Alarm” kom ut i 2010 og solgte i fem opplag på under et år.  Kjøp den her!

 

Så over til avisen Vårt Land (VL) som mer nylig nektet å trykke deres eget intervju med Hanne Nabintu Herland.

Den historien leser jeg fra Norge IDAG som promoterer seg som avisen som «Taler der andre Tier»; mye sant i det. De intervjuet selv Herland, dvs etter hennes erfaring med VL, samt gjennom egen utspørring av VLs religions- og debattredaktør Alf Gjøsund. Historien er som følger:

VL ville gjennom «misbruk» av Herland etablere negativisme overfor konservativt kristne.

Det søkte de ved å spørre religionshistoriker, forfatter og samfunnsdebattant Herland «Hvorfor tror de kristenkonservative så lett på konspirasjonsteorier»?

 

I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering. Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet.

 

Men Herland falt ikke for fellen, hun snudde det lett på hodet ved å spørre 1) Hvordan definerer VL slike angivelige teorier og 2) Hun etterspurte VL for to typiske eksempler?

Kort fortalt, VLs påstand forble «udokumentert» og VL skjemmet, gjennom sitt falske spill og sine utspekulerte forhånds-forberedte spørsmål. Min konklusjon: Sånn opererer det norske konforme media.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Alf Gjøsund var selvsagt uenig med Herland og forsvarte seg slik: Nei, vi (VL) driver ikke sensur.

Alle seriøse journalister er innforstått med at tekster redigeres og, at det er helt vanlig å kutte, ved å ta bort det som er minst relevant.

Gjøsund påsto og forsvarte seg med at «Konspirasjonsteoriene på den kristne høyresiden er et svært spennende fenomen» noe jeg (Dan Odfjell) mener oppkonstruert vås og simpel journalistikk.

Media har gjort seg til monopolister for hva som er relevant enten å trykke eller la være, ferdigtygget for oss borgere rått å sluke. En ensidig sterkt propaganderende, heller enn en ærlig rapporterende presse er blitt vår ulykkelige skjebne.

Avisredaksjonene sitter mao med bukten og begge endene. De kan refusere uten grunn, om de gidder kan de komme med sine vanlige unnskyldninger, som inkluderer at teksten er for lang, dårlig, uaktuell eller legio hva som helst.

Det at vi lesere (kunder) ikke kan få trykket hva som helst er imidlertid godt forstått. Det er denne stadige ideologiske «fusken» jeg besværer meg over, mye stats-finansiert gjennom en forfeilet pressestøtte. Takk og pris for de sosiale nett, våre smutt-hull til mer sannhet både fra innland og utland.

 

About the author

Dan Odfjell er en kjent samfunnsdebattant som i mange år har skrevet artikler som angriper konsensusorienteringen i norsk offentlighet, med særlig kritisk blikk på Arbeiderpartiet og politisk-korrekt ensrettethet i media.

 

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

The American Police State: Society Is becoming a Prison Disguised as Paradise Getty

The Protestant Ethic and Capitalism: The idea was to earn money, be trustworthy and have something to give to others

In The Protestant Ethic and the Spirit of Capitalism, sociologist Max Weber states that when modern …

How Big Pharma servant Anthony Fauci Controls Science: National

How politicized Science destroys Science

  Governments are now faltering under the weight of mass unemployment, debt, bankruptcies and civil …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×