Vi utvider nå med nett-TV. Herland Report

Hanne Nabintu Herland med Web TV suksess – Norge Idag

 

Hanne Nabintu Herland med Web TV : Det har vært en fantastisk respons på den nystartede WEB TV kanalen Herland Report på YouTube. Overraskende mange har logget seg på og sett opptakene med kjente nordmenn. 

Suksess for Herland Report nett-TVProgrammene har i løpet av kun en måned vært sett nærmere 400 000 ganger.

Interessen er stor fra internasjonale farvann der nyheten om et skandinavisk initiativ ble mottatt med glede. Vi er allerede invitert til USA, for opptak der.

“Hanne Nabintu Herland er godt i gang med å lage det hun kaller «Herland Report YouTube». I halvtimes programmer, som blir liggende fritt tilgjengelig på YouTube, snakker hun med toneangivende nordmenn om utenrikspolitikk, kultur, religion og Midtøsten,” skriver avisen Norge I dag.

Det kan virke som om mange synes programmer der et intervjuobjekt får lov til å snakke fritt i en halvtime er noe man har savnet. Mange intellektuelle, både i Skandinavia og verden for øvrig, har mye viktig å dele.

De tradisjonelle debatt-TV programmene gir ofte svært lite tid til hver enkelt debattant, professor eller aktivist som deltar. Det gjør at vi egentlig ikke får høre hva denne personen er mest kunnskapsrik på.

Dette er nettopp hva vi ønsker å gjøre noe med på Herland Report TV på YouTube.

Vi vil ha lengre samtaler der personen som intervjues kan få dele med oss av sin kunnskap uavbrutt. Idealet vårt er ikke å skape “krangel i studio” eller “rasende debatt”, men rett og slett at vi får lære fra personens kunnskapsbase.

 

LES OGSÅ: 

 

Hanne Nabintu Herland med Web TV :
Hanne Nabintu Herland med Web TV :   The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene.Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.  Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

 

Hanne Nabintu Herland med Web TV :  Programleder vil i første rekke være Hanne Nabintu Herland, som har mange års fartstid i debatt miljøet i norsk TV.

Noe av det hun har etterlyst, er nettopp at “TV krangelen” kan avsluttes og at man kan respektere intervjuobjektet og la personen snakke “setningen ut uten å bli avbrutt av en sint programleder”.

Noe av årsaken til at vi har fått et så ensidig debattklima, er den rigide kulturradikale sensuren som trår inn straks et intervjuobjekt sier noe som de progressive ikke vil fremme. Men det er over 50 år siden 1968 nå og verden har utviklet seg videre.

De perspektivene som var viktige for de kulturradikale progressive i 1968, er for lengst utdatert. 1968 kartet stemmer ikke lenger med dagens virkelighetsterreng.

Herland har i mange år etterlyst en større bredde i norsk media, der kun kulturradikale og progressive blir møtt med respekt.

Niels Chr. Geelmuyden.
Niels Chr. Geelmuyden er blant mange av Herland Reports gjester. Se programmene her!

De som ikke bifaller det kulturradikale 1968er prosjekt, har i årevis blitt utsatt for grov hets, latterliggjøring på en måte som ikke tjener demokratiet.

Det bidrar derimot til at Norge i tiltagende grad oppfattes som et totalitært kulturradikalt samfunn.

“Ytringsfrihet” har blitt misbrukt som begrep til å nettopp strupe ned friheten for alle og kun opprettholde ytringsfriheten for de kulturradikale.

På Herland Report nettsiden og TV kanalen på YouTube vil vi bryte med dette destruktive og intolerante mønsteret.

“Hanne Nabintu Herland er godt i gang med å lage det hun kaller «Herland Report YouTube». I halvtimes programmer, som blir liggende fritt tilgjengelig på YouTube, snakker hun med toneangivende nordmenn om utenrikspolitikk, kultur, religion og Midtøsten,” skriver avisen Norge Idag.

– I tillegg vil programmene også inneholde stoff om et Europa preget av nedgang og forfall, med politiske eliter som stort sett sitter fast i fortidens ideologier, sier Herland.

Fritt for politisk korrekthet

 

Hanne Nabintu Herland med Web TV – På Herland Rapporten Youtube blir det meste sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som ofte preger de store mediene.

TV-programmene bærer preg av at vi ikke er opptatt av å «være enige i alt», og bredden blant de som deltar, reflekterer dette.

Vi er heller ikke opptatt av å skjelle ut folk eller fremstille meningene deres i et skjevt lys, men ønsker konstruktive, kunnskapsbaserte samtaler med forskere, forfattere og aktivister, forteller hun.

Herland har store planer

 

– Jeg har jo lenge holdt på med TV-produksjoner, både dokumentarer og samtaleprogrammer, men nå lanseres egen TV-kanal med over 40 allerede produserte halvtimers sekvenser. Og dette er bare første runde.

Til høsten kommer en TV-serie om vikingtid og store nordmenn i historien. Deretter en programserie for kvinner om sex, samliv, pornografi og Hollywood-kulturen. Prosjektene står i kø, faktisk. Og samtlige jeg spør, takker jo ja til å delta, så dette er meget spennende.

 

LES OGSÅ:

 

Stort behov

 

Hanne Nabintu Herland med Web TV Hennes erfaring tilsier at det er et stort behov i Norge for alternative kanaler.

– Herland rapporten – med adresse hannenabituherland.com – publiserer nå både mine artikler og stoff fra internasjonale så vel som skandinaviske skribenter og forfattere, samt vektlegger aktualiteter og perspektiver vi hører mindre om i de store avisene. Bare i april hadde Herland Rapporten nærmere en million leste artikler. Interessen har vært enorm, og på Facebook har artiklene ofte flere tusen «likes», med aktiv deltagelse i kommentarfeltene.

TV intervju: Bjarte Ystebø om sekulær ekstremisme: Hanne Nabintu Herland med Web TV :
Hanne Nabintu Herland med Web TV, her med Bjarte Ystebø, grunnlegger av Oslo Symposium.

Mange og varierte gjester

– Kan du gi noen eksempler på hvem som er med i den nye programserien og hvordan de opplever konseptet?

– Jeg kan nevne at Pål Steigan, som driver den voksende nyhetsportalen steigan.no, har kalt prosjektet for «revolusjonerende», mens trimdronning og TV-personlighet Kari Jaquesson har kalt det for «noe helt nytt i Norge».

«Null politisk sensur og kjemisk fritt for politisk korrekthet», var forfatter og journalist Halvor Tjønn sin enkle beskrivelse. Bjarte Ystebø og Finn Jarle Sæle er også blant dem som deltar og bidrar til politisk sprengkraftige og spenstige samtaler. Det er også radikale programmer med for eksempel Norges tidligere ambassadør til Saudi-Arabia, Carl Schiøtz Wibye.

«Frisinnede programmer», var kommentaren til artist og blogger Hans Erik Husby, alias Hank Von Helvete.

Flere meget spennende samtaler kommer også med forfatter og filmskaper Walid al-Kubaisi. Han betegner den nye Herland Rapporten kanalen på Youtube som «Radikale Web-tv samtaler som går i dybden og gir ny kunnskap».

Går mot mediemonopol

 

Hanne Nabintu Herland med Web TV : Herland tror at det finnes en stor etterspørsel etter andre innfallsvinkler enn det man får servert i det hun kaller de ensrettede store mediene.

– De skriver i stor grad det samme som amerikansk presse. Over 90 prosent av USAs medier eies nå av bare seks mediebedrifter.

Konsolideringen mot et vestlig mediemonopol har vært enorm de senere årene. Dette gjør at media nå fremstår som de politiske elitenes mikrofonstativ, der nesten alle sier det samme. Problemet er at folks røst ikke lenger tillegges den samme vekt. Demokratiet vårt svekkes, mens politiske eliter og media kronisk forsøker å presse samfunnsdebatten inn i det politisk korrekte hjørnet.

Skillet mellom hva vanlige mennesker mener, og hva vi leser i de politisk korrekte mediene er nå så stor at vi har utviklet parallelle virkeligheter, ikke bare i innvandringsdebatten, som er fullstendig forsteinet, men mellom folket og medieelitene, mellom hvordan befolkningen opplever samfunnsutviklingen, og hvordan media beskriver verden. Man sitter igjen i en utdatert 1970-tallets ideologi, mens befolkningen befinner seg i 2017. Norge I dag.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

The need for Faith in God:Hanne Nabintu Herland Report

The Age of Western Stagnation: Greed and Lack of Trust

  We live in an age of remarkable Western stagnation. Respect for traditional values such …

The American Police State: Society Is becoming a Prison Disguised as Paradise Getty

The Protestant Ethic and Capitalism: The idea was to earn money, be trustworthy and have something to give to others

In The Protestant Ethic and the Spirit of Capitalism, sociologist Max Weber states that when modern …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×