Vi utvider nå med nett-TV. Herland Report

Suksess for Herland Report nett-TV: 400 000 sett på en måned

 

Suksess for Herland Report nett-TV: Det har vært en fantastisk respons på den nystartede WEB TV kanalen Herland Report på YouTube. Overraskende mange har logget seg på og sett opptakene med kjente nordmenn.

Programmene har i løpet av kun en måned vært sett nærmere 400 000 ganger.

Interessen er stor fra internasjonale farvann der nyheten om et skandinavisk initiativ ble mottatt med glede. Vi er allerede invitert til USA, for opptak der.

Det kan virke som om mange synes programmer der et intervjuobjekt får lov til å snakke fritt i en halvtime er noe man har savnet. Mange intellektuelle, både i Skandinavia og verden for øvrig, har mye viktig å dele.

Suksess for Herland Report nett-TVDe tradisjonelle debatt-TV programmene gir ofte svært lite tid til hver enkelt debattant, professor eller aktivist som deltar.

Det gjør at vi egentlig ikke får høre hva denne personen er mest kunnskapsrik på.

Dette er nettopp hva vi ønsker å gjøre noe med på Herland Report TV på YouTube.

Vi vil ha lengre samtaler der personen som intervjues kan få dele med oss av sin kunnskap uavbrutt.

Idealet vårt er ikke å skape “krangel i studio” eller “rasende debatt”, men rett og slett at vi får lære fra personens kunnskapsbase.

 

Paul Craig Roberts quote banner
The Herland Report is a Scandinavian news site and TV channel on YouTube, that is reaching millions yearly. It is a great place to watch interviews/read articles from leading intellectuals, thought leaders from across the political spectrum.  Hanne Nabintu Herland is a Scandinavian historian of comparative religions, bestselling author, known from the media for sharp analysis. SUBSCRIBE to the NEWSLETTER HERE.

 

Sagt om Herland Report WEB TV:

«Revolusjonerende» Pål Steigan, steigan.no

«Noe helt nytt i Norge» Kari Jaquesson

«Kjemisk fritt for politisk korrekthet» Halvor Tjønn

«Frisinnede programmer» Hans-Erik Husby, alias HankVonHelvete

«Radikale WEB TV samtaler som gir ny kunnskap» Walid al-Kubaisi

 

Suksess for Herland Report nett-TV: Programleder vil i første rekke være Hanne Nabintu Herland, som har mange års fartstid i debatt miljøet i norsk TV.

Noe av det hun har etterlyst, er nettopp at “TV krangelen” kan avsluttes og at man kan respektere intervjuobjektet og la personen snakke “setningen ut uten å bli avbrutt av en sint programleder”.

 

LES OGSÅ: 

Noe av årsaken til at vi har fått et så ensidig debattklima, er den rigide kulturradikale sensuren som trår inn straks et intervjuobjekt sier noe som de progressive ikke vil fremme. Men det er over 50 år siden 1968 nå og verden har utviklet seg videre.

De perspektivene som var viktige for de kulturradikale progressive i 1968, er for lengst utdatert. 1968 kartet stemmer ikke lenger med dagens virkelighetsterreng.

 

Herland Report subscribe Suksess for Herland Report nett-TV:
Suksess for Herland Report nett-TV: Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

Suksess for Herland Report nett-TV: Over 90 % av USAs aviser eies nå av 6 mediehus, som også sitter i hverandres styrer. Vi har mistet mye av dybdejournalistikken, den kritiske tenkningen, bredden som pressestøtten opprinnelig skulle gi oss.

Vi presenteres i stor grad for den samme politiske narrativen i norske aviser som amerikanske aviser preges av.

Herland Report vil sette lys på andre deler av virkeligheten som våre aviser sjelden belyser, viktige perspektiver som du også trenger å få med deg for å kunne ha et balansert syn på verden.

Vi ønsker å bidra til kunnskapsøkning, nyanserte syn basert på realisme heller enn ideologi, med respekt for nasjonal suverenitet, retten til egen kulturell identitet i eget land, samt respekten for internasjonal lov.

Herland Report nyhetssiden hadde bare i april nærmere 1 million leste artikler, med over 130 000 Facebook tilhengere (fordelt på 3 sider), utvidet i juni med nett-TV.

 

LES OGSÅ:

 

Suksess for Herland Report nett-TV: Nå begynner vi altså med Herland Report TV på YouTube også. Her får du usensurerte, halvtimes programmer med frittalende skandinaver om utenrikspolitikk, Midtøsten, religion, vestlige verdier og et Europa i forfall. Alt forfriskende fritt for norsk politisk sensur.

Som sagt, er vi allerede invitert til USA for å ta opp samtaler med dyktige mennesker der.

Men først vil vi konsentrere oss om det skandinaviske segmentet. Dette gleder vi oss veldig til og stor takk til teamet på Herland Report som gjør alt dette mulig!

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

American Totalitarianism: Soviet Atheist Repression: Herland Report

Marxism produces Slavery: The Atheist Soviet Experience

  As Americans turn to Marxism in the hope of a better and more just …

How Marxist Liberalism destroys the West: Aleksandr Dugin HuffPost

How Marxist Liberalism destroys the West: Comments on Alexandr Dugin

  The Russian philosopher, Aleksandr Dugin recently sat down with Tucker Carlson to discuss the …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×